Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha pco-ra gyanakszok hogyan...

Ha pco-ra gyanakszok hogyan álljak neki a kivizsgálásnak? Lépésről, lépesre leírná nekem valaki!

Figyelt kérdés
van egy két dolog ami erre útal:pl.mitiszeres bőr (olyan pattanások amiket nem lehet kinyomni)szőrösödés mellbimbó körül,nem napra pontos menszesz meg hasonló!

2013. márc. 6. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

hát egy kicsit utána olvastam a pajzsmirigynek!! szerintem inkább azzal van gond!! nem az ir-rel!!

2013. júl. 23. 07:56
 92/97 A kérdező kommentje:

sziasztok!

remélem ír valaki!szeretnék kérdezni pár dolgot!

a Mensmentis-be mennyi a bejutási idő?mennyit kell várni?mit mondjak mit szeretnék kivizsgáltatni ?van online bejelentkezés pl a laborba milyen vérvétel kérjek??vagyis hogyan álljak neki??összesen mindennel együtt mennyibe kerülne??köszönöm ha ír valaki!!

2014. jún. 3. 11:37
 93/97 A kérdező kommentje:
még valami felötlött bennem!két inszemen vagyok túl!nem kellett volna valamilyen problémának elő jönnie??
2014. jún. 3. 13:40
 94/97 anonim válasza:

A mens mentisbe kb 6-8 hét a várólista én úgy hallottam, de nagyon kedvesek állítólag. Felhívod őket és telefonon tájékoztatnak a lehetőségekről. Az árakat nem tudom, mert még nem voltam náluk. Sok labort megcsináltathatnál otthon, de úgy látom nem állnak a helyzet magaslatán az orvosaid :)

Ha volt 2 sikertelen inszemed, érdemes lenne még néhány vizsgálatot elvégezni nálad is, mielőtt tovább próbálkoztok.

A Mens mentisbe jó helyen leszel.

2014. jún. 4. 20:06
 95/97 A kérdező kommentje:

szia!

köszi,hogy írtál!hát nem sok sikerem volt az itteni orvosoknál!ami kicsit elkeserít!hát a 2-dik inszem úgy volt,hogy szombaton volt az első nap (de vasárnap nem csinálnak inszemet)így hétfőn volt a második nap!ami késő volt!ez biztos!most úgy döntöttem(lehet nem jól),hogy szegeden megcsináltatom (oda járok inszemre)a vizsgálataimat és ha nem lesz jó az eredményem bejelentkezek a mensmentis-be!már 1 éves eredményeim vannak ami már nem jó itt helybe meg kizárt ,hogy megyek dokihoz!nem szeretnék már kísérletezni!köszönöm előre is ha ír még valaki!!

2014. jún. 5. 07:17
 96/97 anonim válasza:
Remélem már nem aktuális, és babásodsz , De ha mégsem esetleg megpróbálhatsz rákeresni Naszódy Péter doktorra, Kecskeméten. Ő nagyon jó endokrinológus és sokan dícsérik és nem is drága. Én is most készülök IR, Pm alulműködés miatt bejelentkezni nála.
2014. okt. 11. 16:23
 97/97 A kérdező kommentje:

Szia!

sajnos még aktuális a kérdés!Pestre járok most!igaz nagyon messze van de végre végére jártam a dolognak!kaptam gyógyszereket!írj ha gondolod!nálad be is igazolódott a pco,ir???

2014. okt. 11. 17:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!