Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha pco-ra gyanakszok hogyan...

Ha pco-ra gyanakszok hogyan álljak neki a kivizsgálásnak? Lépésről, lépesre leírná nekem valaki!

Figyelt kérdés
van egy két dolog ami erre útal:pl.mitiszeres bőr (olyan pattanások amiket nem lehet kinyomni)szőrösödés mellbimbó körül,nem napra pontos menszesz meg hasonló!

2013. márc. 6. 13:44
 31/97 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem tudom, talán igen, de nem biztos. Hívd fel őket és kérdezd meg.
2013. márc. 8. 13:27
 32/97 A kérdező kommentje:

ott voltam!! kérdeztem!! azt mondta az aszisztens nő ,hogy előbb vizsgálat és aztán megbeszéljük a többit!!

de ha cukorral foglalkozik akkor sem?

2013. márc. 8. 13:46
 33/97 anonim ***** válasza:
mondom ezt nem tudom. Azt azért igazán megmondhatta vol az aszisztens, hogy joga van e kiírni a dokinak a vizsgálatot.
2013. márc. 8. 13:51
 34/97 A kérdező kommentje:

már mint melyik dokira gondolsz?? mert ma kettőnél is voltam!! a házi orvosom férfi a belgyógyász meg nő!! nagyon bunkó a belgyógyász doktornő!! ez biztos!!

a belgyógyászatra a beutalót a házi orvosom adta ! csak nem közölték velem a belgyógyászaton akkor mi is lesz!! se azt ,hogy lesz -e cukor+ inzulin terhelés se semmit!! magyarán mondva le voltam szarva! már bocsánat!! én hiába kérdeztem!!

2013. márc. 8. 14:08
 35/97 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én nem is kísérleteztem sztk-s dokikkal, rögtön magánba mentem. Nem olyan horror összeg, és megéri. Ja, és ha reggel elmegyek hozzájuk vérvételre, délután küldik az eredményt e-mailben.

Szerintem te is keress egy jó magán endokrinológust.

2013. márc. 9. 04:31
 36/97 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

Manka68:akkor ezek szerint tök feleslegesen megyek a belgyógyászatra??ha jól értem!! de amúgy is mennem kell!! most nem igazán szeretnék elmenni magán dokihoz!! addig míg teljesen nem leszek biztos a pco-ba vagy az IR-be!! köszönöm az eddigi válaszokat! ennyire nem tudják a dokik hova kellene küldeniük?? ez röhej!! már bocsánat!!

2013. márc. 9. 08:04
 37/97 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nem feltétlenül felesleges, ha sikerül kifognod egy jót, elküld vérvételre és megnézet mindent, amit kell, és ha olyan az eredmény, kapsz gyógyszert és diétás tanácsokat. Csak sajnos tapasztalataim szerint az sztk-s dokik nem így működnek. :-(

Engem már a háziorvos lepattintott anno, ha rajta múlt volna, még mindig nem tudnám mi bajom van. :-( Pedig akkor már volt egy éhomi magas cukorértékem, de nem ő nézte, ezért nem fogadta el, és közölte hogy 3 hónappal azelőtt jó volt a cukrom, teljesen egészséges vagyok. Pedig nálam is befigyel a pajzsmirigy alulműködés, IR, és laktózintolerancia, amiket később sikerült kiderítenem. :-(

2013. márc. 10. 04:53
 38/97 A kérdező kommentje:
sziasztok!Manka:sajnálom,hogy így jártál a házi orvosdal!hát nem tudom mire számítsak merte elég bunkó volt velem a belgyógyászat doki nõ!ekg-t akár csináltatni ami nem is baj mert szokott fájni a szívem!Majd holnap kiderül minden!ha meg nem úgy alakul ahogyan szeretném megyek máshova!most már végére akarok járni!holnap megírom mire jártam!de gondolom nem sokra !na mindegy!köszi mindenkinek!
2013. márc. 10. 11:54
 39/97 A kérdező kommentje:
sziasztok!!nem tudom ír -e nekem valaki de én írok!!tegnap nem intéztem szinte semmit! azt mondta a belgyógyász nem indokolt a cukor+inzulin terhelés!! az én éhgyomri eredményemmel!! megmérte a súlyomat a vérnyomásomat meg csinált ekg-t! most hihetek neki?? vagy ennyire nem érdekli a dokikat mi van a beteggel?? ez volt a második doki aki azt mondta nincs semmi bajom!! vagyis a kaálinos doki azt mondta legfeljebb enyhe pco-m lehet! most akkor mi is van? köszi ha írtok!!
2013. márc. 12. 07:52
 40/97 anonim ***** válasza:
Az éhgyomri cukorérték önmagában semmit sem jelent. Nem mutatja meg, hogy van-e IR-ed vagy sem. Én a helyedben endokrinológust keresnék.
2013. márc. 12. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!