Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 8881/9202 anonim ***** válasza:
15%

Kislányok! Szépségesek a fotók! :-)

Bocsi, úgy érzem, már soha nem lesz időm normálisan mindent visszaolvasni..... Nagyon durva, amikor dolgoztam, tök ráértem mindenre, most meg egy percem sincs, és még nincs is itt (kinn) a baba.......... Akkor mi lesz :-)

Áldott Ünnepeket, és Boldog, babásodós Új Esztendőt kívánok mindenkinek, a babásoknak Babázóst :-)

ttp://kepfeltoltes.hu/141228/WhP_20141215_07_30_24_Pro_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egy pocikép, de csináltam egy másikat is nektek, azt meg jól nem találom............ NA majd feltöltöm azt is a napokban! Irszi

2014. dec. 28. 17:00
 8882/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok Drága Lányok!

Fecóka csuda aranyos Melikém,szépséges a karifa is:)

Liám gratulálok a kislányodhoz!!!!Jujjj de jó csajoskodtattok majd:))

HUh végre egy szusszanás időm van.Állandó a rokon járás oda-vissza de hát ez is hozzá tartozik az ünnepekhez és amilyen fárasztó tulajdonképpen annyira szeretem.:)

Oyyan menyasszony vagyok hogy csak na :D majd mindjárt megpróbálom a képfeltötést :)Mindenki gratulált a családból és hát mindenki igyekszik megmondani hogy hogy lesz a legjobb a lagzi,mi legyen...csuda aranyosak :))Apukám egyik testvérénél volt a legdurvább (jó értelemben):))9-en beszéltünk EGYSZERRE :D a vendégvárásról!:))Hihetetlen volt hogy belelendült mindenki :))

Kis Bogyeszkám is jól van alszik éppen mert nagyon sokat játszottunk és kifáradt :)

Úgy volt egyébként hogy a Párom ajándékozás,kicsomagolás után Apukámhoz fordult és kis körítéssel engedélyt kért hogy megkérje a kezem :D Aztán letérdelt (olyan zavarba volt hogy majdnem eldőlt oldalra :DDD azán röhögtünk és megkérdezte hogy hozzá megyek-e feleségül :)) én pedig ugye igent mondtam,felhúzta a gyűrűt ami brutál szép és csók ölelés puszi -puszi gratula Anyáéktól :)

Elég jó volt :)Az mondta több mindent akart mondani de akkor kész ez jutott eszébe belőle csak :)Mondtam hogy tökéletes volt:)

Na megpróbálkozom a képeket feltölteni Bogyeszkámról és A gyűrűről :)

2014. dec. 29. 14:54
 8883/9202 A kérdező kommentje:
Ja Irszike nekem nem jön ki a link a képedről!Nem kék!Nem tudom megnézni :/
2014. dec. 29. 14:55
 8884/9202 A kérdező kommentje:
2014. dec. 29. 15:08
 8885/9202 A kérdező kommentje:
Mindenkit szeretek Puszika!:))
2014. dec. 29. 15:10
 8886/9202 anonim ***** válasza:
15%

Gyönyörű a gyűrűd Krisztike!Legyetek nagyon-nagyon boldogok!Váljon valóra a legnagyobb vágyatok is! :) <3

Hihetetlenül gyönyörű a Bogyesz.Egyszerűen zabálni való.Nagyon örülök hogy jól van!Ő az első gyermeketek!Mint nekem az én Doki kutyám!Puszilok mindenkit lányok!Livi

2014. dec. 29. 15:42
 8887/9202 anonim ***** válasza:
26%

Sziasztok itt Vica!

Most van kicsi időm írni :)

Sziasztok lányok, végre van kicsi időm leülni és írni, vége a vendégjárásnak

A karácsony szépen eltelt, nyugalmasan, csak kicsit fárasztó volt a sok vendégeskedés, minden nap jött valaki. Csabikának nagyon bejött a rezgő zenélő pihenőszék, imádja. Pocakpárnával is egész jól elvan, több mint fél órát sikerült hason játszani vele, haladás Kapott még sok sok ruhát, talp nélkülieket hogy sokáig tudja hordani. Kapott egy zenélő bárányt, amit a kiságy rácsára kell felszerelni, hát első éjjel után levettük, mert úgy csapkodta hogy megütötte a kis kezét. Szundipajti, ugye azt hittem nagy átverés mert hogy nem játszik 10 percen keresztül ahogy írták, épp átjött a barátnőm és kiderült demo módba van kapcsolva, úgyhogy átkapcsolta és nagyon jó, gyönyörű dallamok vannak rajta, énekek, szóval ez is bejött. Kapott egy zenélő zsiráfot is amire szintén azt hittük átverés, az is demo módba van, imádja Én kaptam pulóvert, kardigánt, parfümöket, edényeket, lábos, fazék. Kaptam meleg papucsot, és egy könyvet ami nagyon jó :)) A címe Szeress szívvel, nevelj ésszel, gyerekpszihológia, 10 aranyszabály, mielőtt agyadra megy a gyereked :))) Kaptam még pénzt, azon már meg is rendeltem egy okostelefont, mert az enyém bedöglött Férjem meg megvehette a számítógépét Nálatok hogy telt a karácsony, mit hozott a jézuska nektek és a gyerekeknek?

Csabika egész éjjel nem aludt, nagyon folyik az orra és köhög, láza nincs. Vittem dokihoz mert jönnek az ünnepek, nehogy akkor komolyabbra forduljon, mert az ügyelet itt felejtős. Kapott Calcimusc-ot, 3x1 kell neki de csak 1 ml, meg elixírium köptetőt,orrába cseppecskét, most már egész délelőtt aludt a szentem :)

:)

Néhány fotó :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Boldog új évet kívánok nektek és kívánom hogy minden álmotok valóra váljon!!!

2014. dec. 29. 16:49
 8888/9202 anonim ***** válasza:
15%
Krisztikém, a gyűrűd csodálatos. Kívánom hogy legyetek nagyon boldogok :)
2014. dec. 30. 13:00
 8889/9202 A kérdező kommentje:

Lívikém,Vicám köszönöm/köszönjük :)

Hujjj Csabika nagyon édes!A karácsonyfás kép olyan mintha Jézuska hozta volna Őt is:))Egyem meg!:)

Küldök sok puszit hogy elmuljon gyorsan hamar az orrfolyás és köhögés!

Tényleg Évi Adi jól van már ugye?

Melikém és Csabika se beteg ugye?

Hát Vica én is kaptam egy tök jó tepsit,illatszereket,karácsonyi gyertyákat,díszeket,édességeket (amit nem eszek meg :D na jó megkóstolom,mértékkel kivételesen :D)pézt kaptam a letöbbször ami a legjobb,mert majd veszünk rajta valamit.:)

A legjobb volt viszont adni!!! Anyáéknak,Páromnak szupi sokmindent kaptak és nagyon örültek :) az a lényeg :)

Most készülünk a Szilveszterre :) virsli vásárlás volt délelőtt,lencseleves lesz,hurka,kolbász (de imádom!!)

és húzok ki egx kis túrós rétest is remélem nem fog szakadni a tészta ...általában jól sikerül a házi rétesem,párja nincs...tök más mint a bolti rétestészta.:)de mindig parázok azért előtte :)lehet hogy attól lesz olyan jó.:D

Millió puszi Mindenkinek Csajok!

Mindenkinek egy jó hosszú malacfarkat kívánok!:)

2014. dec. 30. 13:44
 8890/9202 anonim ***** válasza:
65%

Kislányok! :-)

Krisztike, gratulálok még egyszer, csodaszép a gyűrűd! :-)

Kis menyasszony :-)

Örülök hogy Bogyeszka ilyen szépen átvészelte! Bár már mi is itt tartanánk..........

Én sok javulást nem látok, pár hét múlva megyünk fizióra, majd ott megmondják, de a baba miatt már csak bő 2 hétig lehet bent édesem..

Öröm nézni ezt a sok szép karácsonyfát :-)

Csabika milyen szépséges dolgokat kapott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vicus, ha nem terveztek tesót, a pocak párnátokra vevő lennék ha Csabika kinövi, imádom a Fisher Price dolgokat!!!!!!!!!!!!!!!!! Szundipajtit is szeretnék venni, úgyhogy ezt a demó módot elmagyarázhatnád, még nem is hallottam ilyet!

GYógyulást szegénykémnek, de nem is csodálom ebben az időben hogy mindenki betegeskedik.........

Én egyenlőre megúsztam!

Melli, Évi, a ti babáitok hogy vannak?

Íme a képek:

[link]

[link]

Friss, 34 hetes pocifotók :-)

Nálunk is jól teltek az ünnepek, nekünk is sok mindent hozott a Jézuska, de ahhoz képest szerényen ünnepeltünk, Előd babának kell még egy csomó mindent megvenni, és hát a kutya sem olcsó...........

Livi, Lilla, Lia, mi a helyzet nálatok?

Kicciri, olyan jó hogy itt vagy! Veled?

Voltam orvosnál, kisfiam még mindig faros, úgyhogy 3 hét múlva megyek vissza, és ha akkor is így üldögél még, akkor bizony tervezett császár kiírás előtt egy héttel...:-( El vagyok szontyolodva, bevallom........

De ez van! Nehezen jutott be, gondolta akkor majd kifelé megkönnyíti magának az utat! :-)

Azért szorítsatok hogy beforduljon Életem!!!!!!!!!!!!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚgy szeretném megszülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi lányok! Irszi

2014. dec. 30. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!