Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 8861/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Livikem drukkolok h.ma se jojjon meg es osszesen 9 honapig ne lasd!:)Ugye nem jott meg meg?Nekem is kellene vennem tesztet mert majd nem tudok Rossmannba menni a kis falunkban :) Huuu nagyon kivancsi vagyok a rajzodra majd a kutyuskarol!Annyi muvesz van a vilagon csak nem engednek neki utat torni,vagy a hetkoznapi rutin beszippantja a legnagyobb tehetsegeket is.Metron neztuk vmelyin nap a metrovezetok rajzait hat egyik brutal jooo volt:)kulonosen tetszett nekunk :)

Melikem micsoda?Fecuskank is beteg?Ez a furcsa ido teljesen tonkre vag mindenkit.:/Gyogyulast a kis Draganak!

Evi hogy vagytok?Adi jobban van?Gyulladasban van meg?

Tegnap en is elmentem a hazidokohoz,hat kaptam en is antibiotikumot.Csak kipucolja.

Kicciri na ez mar valami h.regisztraltal egy tarskereson!:)nem baj ha torolted ,meg idore van szukseged.De fogd fel ugy h.csak ismerkedsz,jol erzed magad...vagy vhogy lazabban.<3Hatha ratalalsz az Igazira :)

Irszikem a pocakod tenyleg gyonyoruseges :)<3kis meno-mano Elodke aranyos lehet amikor csuklik :)de jo lehet erezno ot,hogy mit csinal,hol rugdos!!:))<3Azert ez a vilagon a legnagyobb csoda!:)

Egy kis ember a pocakban :)

Lillam tok jo akkor hetvegre kesz lesz a furdo!:)Biztosan nagyon szep lesz!Kellemetlen a kupi de majd karpotol a szepsegesseg :)Drukkolok a teszthez!Valakin meg kellene hogy kegyelmezzen a Joisten es pozit kellene tesztelni!:)Mondjuk mindharmunknak akik meg vagyunk baboca nelkul :)

Bogyeszkam jol van tegnap jatszott velunk harapdosott,ejszaka kiszedte magabol a kanult,de mivel mar eszi tudjak szajon at is potolni amit meg kell.:)Elvileg mar nem nagyon eshet vissza.Ugy nez ki penteken hozzuk el ot delutan.Mar nem csunya feneke megint megmosdattak az apolo nenik es olyan mint a patyolat a kis popsija.Tegnap egyszer fosikazott:/ de azt mondjak csak azert mert rendezodik,erdekes a dokino szerint h.a vereredmenye nem jo(ezert is kapott vert)es o megis ennyire jol van :))Most nezik a verkepzoket.Ma hivom delelott hogy mi lett az eredmeny kepzi-e rendesen.:)

Remelem most mar minden jo lesz,most olyan mint elso nap volt,jo kedvu,jatszik,eszik ,iszik.Az a jo amikor mar nem birom lefenykepezni mert meg se all :)Majd kuldok rola kepeket ide nektek :)

Sok puszi Mindenkinek!!

2014. dec. 17. 07:19
 8862/9202 anonim ***** válasza:
15%

Drága csajok!

Sajnos ma megjött egy nap késéssel.De a betegség miatt késhetett csak.Ez van,ne sajnáljatok,egyszer voltunk együtt azokban a napokban,mert állandóan betegek vagyunk ebben a hónapban,így nem volt energia pont akkor.Január 22-én megyek az endokrinológushoz és megcsinálom a két elmaradt vizsgálatot.Puszillak benneteket! Livi

2014. dec. 17. 11:12
 8863/9202 Lilla 0210 ***** válasza:
0%

Lívi drága azért én sajnálom nagyon:((((

Krisztike fotót kérünk a kis túlélőről, örülök, hogy jobban van<3

2014. dec. 17. 20:14
 8864/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Livikem :( mi is igy leszunk mert mi se tudtunk egyutt lenni kozepidoben.Meg amennyi stressz ert minket az elmult idoszakban csoda lenne tenyleg.Amugy is,de most plane.:/

Lillam kuldok kepet hetvegen ha hazaertunk,nyugiba.Tegnap amugy nagyon megilyesztettek mert telefonaltam delelott hat nem evett Bogyeszkam.Es nem volt jo a belsar se,fosikazos volt neki.Hivtam a Csajt aki a felhivast terjesztette a face-n,hogy hogy van a kutyusa.Annyira sirt szegenyke :((menthetetlen a kutyus.Kiadtak a korhazbol.Ott volt a karjaiban es haldoklott.:(Na akkor en is rakezdtem bombolni :(Hivtam a dokinot h.azt mondtak a masik kutyus genetikai problemas es meghal.Kerte a korhaz nevet es a kezeloorvos nevet.Hivtam megint a Csajt(jaj pont ment vissza a korhazba elaltatni a picit) elmondta,hivtam vissza a dokinot.Amo jo hir hogy az egyik a tesojuk ugyanabban a korhazban volt ahol a Csajé,ugyanugy kezeltek es meggyogyult.

Bogyeszkamdelutan mar evett mi is etettuk,jatszott,egyet ugatott is :))ugy ugat mint egy elemes kiskutya egy pluss :))az ember megzabalna elkepesztoen cuki :)Amugy is de amikor o ugat :))haaat csuda aranyos :))

Ugy nez ki penteken elhozzuk.

Szombaton leutazunk videkre.Apa jon ertunk kocsival,nehogy megfazzon.A korhazbol Parom keresztanyja hoz el minket(aki a gyurut is csinalja),kesz a gyurum,szenteste kapom meg :)

Ma veszunk neki kajakat,amit a doktorno mond.Remelem nem lesz baj.Ha rossz lesz az allapota sajnos mar nincs meg 200e Ft remelem minden rendben lesz!Amig korhazban viszonylag nyugodt vagyok.Amitol nagyon felek,rettegek,az az h.mi lesz itthon...hat semmire sincs garancia,de remelem az egiek azt akarjak h.velunk maradjon.Mi mindent megteszunk,a tobbi nem rajtunk mulik mar.Drukkoljatok!

Sok puszi Mindenkinek!<3

2014. dec. 18. 07:24
 8865/9202 A kérdező kommentje:

Kukucs!:)

Csajok annyira izgulok aludni se birok :)ma jon haza a kis kutyuskam!:)Takaritok ezerrel nem sokara mert ezentul nem jovunk a lakasba cipovel,kint a kis erkelyen vesszuk le a cipoket es csak fertotlenitett talpu papucsban maszkalunk majd :)

Vettunk Bogyesznak tegnap kajat,baba kutyusnak valo fesut,kutyapelust,fotisztitos labdat :)

Tegnap nagyon eleven volt,nagyon jatszott,ugatott sokat jatekbol es morgott ahogy a parom kezet ragta :))az a morgas :)))meg az a vakkangatas!:))Csak specko gyogytapot ehet kis konzerv is 1000Ft belole,de mit banjuk mi csak egyen!:)

Fel 3ra megyunk oda :)kifizetjuk ami maradt es remelem mara a kaki minta is megjon es hiperszuper lesz :)

Aztan szombaton Apa jon ertunk es visz haza videkre :)Ott is nagyon ugyelunk majd a higienere,nem johet ki a szobabol,nehogy valamit osszeszedjen a cicaktol.Bar a cicak nem jonnek be,de akkor is.:)

Nagyon jol szoritottatok!Most majd meg jobban kell h.ne legyen semmi!:)<3

Tegnap hivott a Csaj akinel a Bogyeszkam tesoja volt es elaltattak.Elozoleg felvette a kapcsolatot a Segito Angyalok Allatvedo Egyesulettel es tegnap hivtak ot az RTL Club-tol hogy januar elejen csinalnanak velunk egy riportot.Kerdezte a Csaj hogy elmennek-e.Mondtam hogy igen,mert ez mar valami.A mediaban is hangot kell adni ennek.Senki ne vasaroljon ilyen helyekrol!Egyszer mar volt a hazon kivulben ilyen riport.Na most a hiradoban lesz.Azt sokkal tobben nezik!

Remelem lesz hatasa!

Majd ugyis irok rola nektek,hogy mikor adjak le.

Hatha jobban rafekszenek erre a bandara is.

Na megyek keszulni :)Szoritsatok hogy itthon is jol legyen a Picurkam :)

2014. dec. 19. 06:45
 8866/9202 anonim ***** válasza:
15%
Lányok, sajnálom hogy Megjött, főleg egy nap késéssel... 😢 Majd legkozelebb. Hogy halad a fürdő felújítás? Meglesz hétvégére? Kriszti, de jó hogy jobban van a kutyika! Meggyógyul meglátod! Köszönöm a drukkot a miénknek is. Előd baba tényleg nagyon cuki, hihetetlen érzés ❤ és a csuklás is cuki nagyon! Küldök jövőhéten új. Pociképeket Nektek. Puszi mindenkinek, a beteg babáknak különösen. Irszi
2014. dec. 19. 18:21
 8867/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Irszikem csak nem az uj mobilodrol irtal?:-)Bizony tok jo hogy van mobilneted mert igy tudsz majd irni nehany szot szules utan :)na jooo nem egybol de legalabb majd tudunk valamit:) varjuk majd a szepseges pocakofotokat:)

Mi hazaerkeztunk tegnapxa legnagyobb egeszsegben,eszunk iszunk kakikunk szepet,pisilunk,es a legfontosabb hogy rengetehet jatszunk :)))ugralunk,vakkangatunk,morgunk,varjuk a kajat sztrajkolo allasba az etetotal elott:)Parommal meg az àlmát is orizzuk :)jaaa es rapisiltunk a pelusra ra is kakiltunk :)Ugyes okos kiskutyus!!:))

Minden rendben Csajok :)el se hiszem :)

A Paromnak oda lett adva tegnap a gyuru,azt mondta h.brutal szep kepen nem volt ennyire gyonyoru,azt mondta besz * rok :-D:-D:-D el fogok ajulni :-):-D na hat ha o azt mondja akkor biztos brutalszep :-):-D de izgalmas :)

Majd arrol is kuldok kepet karikor :)

Ma huzunk haza Anyaek olyan 11 ora fele erkeznek ertunk:)Aztan megkezdodik a keszulodes sutes ezerrel jajj de szeretem ezt imadok a konyhaban sundorogni,karikor meg aztan kulonosen.Celine Dion karacsonyi cd kotelezo nalam ilyenkor es megy a sutogetes :)Elsonek mezeskalacsot csinalok.

Lia!Akartam mar regen kerdezni hogy a mezeskalacs hazat irtad h.csinaltatok.Mivel ragasztottad ossze?Csinaltam nehany eve karamellaval ragasztottam,sima cukor barnara olvadva hogy azajd kokemeny lesz ,de meg a spejzben is ahol hideg van ott is esett ossze :/

Cukormazzal esteleg?porcuki+tojasfeherje?vagy mivel?:)koszi!<3

Sokcpuszi Mindenkinek remelem gyogyulnak a gyerkocok!<3<3<3

2014. dec. 20. 08:30
 8868/9202 Lilla 0210 ***** válasza:
15%

Sziasztok Csajok:)

Krisztike örülök, hogy jobban van Bogyeszka!!!!:))

Most már minden oké lesz vele meglátod!:-D

Várjuk a képet róla majd a szépséges gyűrűvel együtt:))) Szombaton esküvőn voltunk:) Nagyon szép tud lenni egy téli esküvő is , bár olyan jó idő volt, hogy szeptemberben 2008-ban a miénken hidegebb volt:)

Nálunk még mindig tart a felújítás annyira unom ezt a kupit, koszt, így semmi karácsonyi hangulatom nincsen, pedig mától már szabin vagyok, és még a takarítást sem tudom elkezdeni. Talán holnap.

Tegnap megjött sajnos:(

Puszi Csajok készüljetek a karira:)

2014. dec. 22. 08:21
 8869/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagy a keszulodes,igaz?:)en tegnap kiborultam,mert a habcsokok tul sokaig szaradtak a sutoben,es meg nincs meg a mez,elfelejtettunk elesztot venni,nem tudtam kisutni az islert (csak a tesztat allitottam ossze idohiany miatt)megjott a mensim,szoros vagyok mert nem volt idom borotvalkozni (:-D na jo csak kicsit vagyok de zavar)ajandekokat kell csomagolni(nagyon sok van mert mimdenki kap valami kis aprosagot a csaladban kb.30 ajandek a gyerekek penzt kapnak)be kell festeni a hajamat,anya hajat festeni...es meg sorolhatnam.Kozbe faradt vagyok mint a dog...na meg gondolom a hormonok...meg az is hogy Bogyeszkam jol van (nagyon feltem h.rosszul lesz)amiatti feszko is jott ki sztem.Huh nagyon vicces "problemak" de megis kiborultam mint a bili :-)

Ahhh tul sok feszko ert az utobbi idoben es sztem azert.

Bogyeszkam rettento jol van minden tekintetben :))oriasikat jatszik es eszik es tokeletes ♡♡♡

Pusszantas Mindenkinek jo keszulodest Csajok!Jol kipanaszkodtam magam :-D

2014. dec. 22. 08:32
 8870/9202 A kérdező kommentje:
Lilla egyszerre irtunk!es egyszerre mensizunk is orulet!:)elhiszem h.rossz a kupi de majd nagyon szep lesz gondolj erre!;)azt mondtak hetvegere kesz amugy hol tart a melo?Remelem mar csak visszapakolni kell!:)
2014. dec. 22. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!