Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 8821/9202 Lilla 0210 ***** válasza:
68%

Sziasztok CSajok!

Lívi szívből kívánok neked egy gyönyörű zebrás teszted a szülinapodra:))), és/vagy karira:)) Most valaki terhes lesz érzem:D Líviiii<3

Csabika képeit legalább 10 percig néztem felváltva annyira édi:)

Évi sajnálom, borzasztó rossz a szédülés:((( szegényke így kell talpon lenned, én ha szédülök fekve sem tudok megmozdulni annyira rossz. Komolyan a legrosszabb érzés, bármilyen fájdalom inkább, de erre még gyógyszer sincs:((

Szerintem, ha időd engedi egy kivizsgálás muszáj lenne, bár írtad Ádi előtt volt már. Mitől van ? Nem derült ki?

Melikénk a próféta szóljon belőled! Legyen mindenkinek babája. Fecusnak sok puszi, gyarapodjon a kis drága.

Kriszti párod de aranyos, mintaférj (lesz)dolgozzatok szépen:) Ügyesen. Valaki már írta előttem, de hátulról sikerült nekem is, amikor terhes lettem nyáron;-) talán Évi írta:) Szóval van benne valami, Lívi ez neked is szól:) És 29 napos ciklussal számolva 10.12.14.17. napokon voltunk együtt, azért tudom, mert nyaraltunk, és amikor megérkeztünk akkor voltam a 10 napon. :-) Szóval hátha segít valakinek.

Most persze a páratlan napokra jött ki az együttlét, tegnap néztem a naptáram, mert csak kb tudtam hol tartok.

Most vagyok a 16.cn-on.

Ezerrel kari láz van nálam is annyira szeretem:)

Puszi Mindenkinek:)

2014. dec. 8. 21:16
 8822/9202 anonim ***** válasza:
18%
Úristen!
2014. dec. 9. 08:56
 8823/9202 anonim ***** válasza:
30%

Azt még elfelejtettem írni, hogy köszönjük meg a kedves olvasónknak aki töröltetni szerette volna ezt a kérdést, ugyanis ezzel azt érte el, hogy még többen jönnek olvasni a kérdésünket, akik eddig még nem is láttak minket :))

Köszönjük szépen hogy reklámoztál minket :)))))

Vica voltam

2014. dec. 9. 13:57
 8824/9202 anonim ***** válasza:
67%

Lillám neked is kívánok pozitív tesztet karácsonyra :)

Köszönöm a bókokat Csabikám nevében :)

2014. dec. 9. 13:58
 8825/9202 anonim ***** válasza:
70%

Livi, nagyon nagyon boldog születésnapot!!!!! Remélem szuperül telik a napod és hogy azt kapod ajándékba hamarosan amire nagyon vágysz! Nekem is a szülinapom után 3 héttel fogant a kis picurkám :)

Meli, nagyon szép család vagytok, gyönyörűek a gyerekeid! A nagyfiad nagyon hasonlít rád, még a fejetek is ugyan arra billen a képen :) Fecust a kép láttán lenne kedve az embernek jól megölelgetni, annyira szép és békés, puszi

Évike, hogy vagy, szédülés? A szédülés nagyon nem jó és balesetveszélyes, lehet tényleg ki kellene vizsgáltatni magad. Remélem pici Ádikánk már teljesen jól van, puszi neki.

Kriszti, a párod csuda jó fej, hogy még Mikulásnak is beöltözött és hogy ennyire jót alakított :) Remélem most középidőtájban jól elkapod majd a piros ruhás uradat ;)

Vica, Csabika a csoda mintagyerek :) Mindenki ilyen jó babát szeretne :))) Legalábbis én biztosan! Átalussza az éjszakát, ez szuper, mindkettőtöknek kell, hogy kipihenjétek magatokat és egy tündér hogy ezt hagyja is. Na arról már ne is beszéljünk, hogy mennyire szép fiú!!! Nagy puszi neki is

Lilla megy a drukk ezerrel, hogy jövő héten lássunk egy szép pozi tesztet tőled!!! :)

Én ma voltam védőnőnél, túl sok minden nem történt, megkaptam az újabb időpontom a következő cukorterhelésre, remek... Meg mért egy vérnyomást és a végén volt a legizgibb, le kellett feküdnöm és dopplerrel behallgattunk a babámhoz :) Csak úgy kalapált a szíve, 150 volt a pulzusa. 2 hét múlva kiderül, hogy fiú vagy lány, jaj de izgis :)))

Lia

2014. dec. 9. 17:29
 8826/9202 anonim ***** válasza:
68%
Drága lányok!Köszönöm a jó kivánságokat,csodás napom volt!Imádlak titeket <3,hogy így belém beszéltétek a babát!Remélem sikerült! Lilla és Krisztikém,mostmár biztos hogy nem sokat kell várnunk.Puszillak benneteket! Livi
2014. dec. 9. 21:08
 8827/9202 anonim ***** válasza:
29%

Lilla,igen én irtam :D

Szerencse a szédülés elmúlt most a derekam van becsípődve :D

Mar vicces de mindig van vmi..a karok végig zsibbad :(

Ádi tegnap megkpstolta a paprikás krumplit :))))))

Apa este jott be a szobába a tányérral és Ádi meglátta majd kiesett a székből :) megkóstolta és nagyon ízlett neki :)))))

Aki ismerosom facen a videót is láthatja :)

Most meg Peobalom visszaaltatni.. Nem sok sikerrel ;((

Hajra csajok :) pozi tesztet

Évi

2014. dec. 10. 06:42
 8828/9202 anonim ***** válasza:
73%
De jó hogy vki ráér lepontozni minket..na azert is felpontozok :)
2014. dec. 11. 16:05
 8829/9202 anonim ***** válasza:
78%

Akkor szeretnék csatlakozni a szülinapodra babát kívánók táborához!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Lányok; ritkán jövök, tudom :-) Bocsika :-)

Íme fotó a szobáról :-)

[link]

Egyenlőre még nagyon félkész; a másik oldal tele van bezsákolt cuccokkal, szóval majd azt akkor fotózom nektek, amikor már az is szép. Vagy legalábbis szebb :-)

Jól vagyunk; Édikém próbál szerintem befordulni, tegnap is úgy keresztbe feküdt, azt hittem szétszakadok, de aztán nem sikerült a mutatvány neki, lenn érzem a lábikóit. Puszi: Irszi

2014. dec. 11. 21:04
 8830/9202 anonim ***** válasza:
33%
A plafonon felhők vannak; a maszák sötétben világító csillagok. Próbáltam őket lefotózni amikor épp világítanak; de nem lehet :-) Majd kicserélem az égőket erősebbre, talán akkor! Puszi! Irszi
2014. dec. 11. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!