Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Kriszti ez nagyon jó hír :) biztosan jobban lesz ezután is :)
Irszi :) tudod munkahelyi ártalom :D
Gyönyörű pocakod van :) és a szoba is az :) alig várom lássuk egyben :)
Ma irt sogornom es kepzeljetek lányuk lesz :) fiút vártak igaz nem tudom miert!!mi meg anno lányt ;) na cseréltünk :)) de semmi pénzért oda nem adnám :)
Ádi most sincs jól :(( reggel viszem a dokihoz hogy vegye le az orr valadek tenyésztést..keresztfiam is ennél a dokinal van..es ő is beteg de nem csinált vele semmit..elmentünk vele a pulmonológiára es erdekes hörgő gyulladás plusz arcureg :((
Remelem ti jol vagytok
Lia,pocaklakó??:)
Évi
Sziasztok!
Irszikem szegeny kutyusodnak gyogyulast kivanok!Jol elhuzodik nala.:(
Nagyon szepseges dolgokat csinalsz otthon :)A varras,a festes!Ugyi vagy!<3
Melikem koszonom neked is remelem meggyogyul a picur.Hihetetlen mit kibir.
Lia Bendinek akkor nagy az izgalom :)reszemrol tesztelni...nem tudom majd kiszamolom.Tenyleg nem tudom.De valszeg totalisan nem voltunk egyutt kozepidoben ugyhogy sztem ugrott is a honap.Ajandekokat szerencsere mar lerendeztem,most nem is lenne erom...raadasul jol megbetegedtunk a Parommal.(tuti lelki eredetu) ma antibiotikumot irt neki a doki,en holnap megyek irjon vmit nekem is.Torokfajas,kohoges,taknyossag,hoemelkedes minden van mint a bucsuba.Ez nagyon hianyzott meg.:(
Evikem szegeny Adikank jaj hat gyulladasa van :( remelem adtak neki valami normalis gyogyszert!!?Gratula a kislanyhoz sogornodeknek!;)Adinak sok-sok puszi es jobbulast!
Livikem ugye nem jott meg?Teszteltel/tesztelsz?
Lillam hol tartasz?
Mi eletunk most Bogyeszkam korul forog.Voltunk nala nagyon orult!Azonnal felallt nyalakodott :))Akkorra volt kiirva az etetese ugyh.hoztak a kis konzervet amit a Parom adott neki kiskanallal fuuu ugy evett magatol(!!!!)semmi fecskendo!Evett a kutya!!:))Ultrahangoztak ma,folyadek volt a hasaba,atszurtak a kicsit hogy vegyenek a folyadekbol mintat es voltak benne bakteriumok.Egyenlore azt vizsgaljak.Aztan kapott vert is mert tovabbra sem stimmelt a masodik vervetel alapjan a voros es feherversejtje sem.Most ez nagyon jot tett neki fogja most mar magatol termelni ezeket normalisan.Nagyon aranyos volt :)Kb.20 percig volt velunk h.kaphassa tovabb a vert.Kis gombockam.Eddig letettunk 80.ezret,most meg 60-at.De sztem kell majd meg.
Ugy nez ki a nehezen tul vagyunk.
Reggel elkuldtem a csajnak az osszes papirokat,remelem sikerul megf*ngatni ezt a szemet bandat.
Sok puszi Mindenkinek!<3
Sziasztok drágák!
Krisztikém,nem jött meg,ma nem kéne,de a tegnapi teszt negativ.Betegek vagyunk mi is.Nekem csak a torkom fáj nagyon,de a férjemnek rosszabb,ő köhög is.Nagyon ritkán vagyok beteg.Nem is értem.Lillám,én is szoktam rajzolgatni,paszteleket.Most kaptam szülinapomra egy nagyobb készletet,nagyon örültem neki.Lerajzolom a kutyámat,ha jó lesz,megmutatom.Amugy csak a közvetlen környezetem tudja,nem is szoktam mutogatni.Egyfajta nyugtató.Kikapcsol,semmit nem érzek,csak a rajzolás van és én.Irszikém gyönyörű a pocakod! Mindenkit puszilok nagyon!!Krisztikém,gyógyuljatok hamar,kisbabád,a kutyus pedig meggyógyul <3.Livi
Irszike, csodaszép pocid van!
Irigyellek érte, hogy nem olyan baromi hatalmas, mint az enyém volt. Az enyém sajnos már a 18.héten ekkora volt :(
Csodaszép babapocid van!!!! nagyon megsimogatnám :)
Puszillak!
M.
Livike, drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!!!
Krisztike, gyógyuljon az a kutyus !!!!!!!!
Évike, kérünk képeket!!!!!!!
Lilla, írjál mi a helyzet!!!!
Mindenkit nagyon sokszor puszilok!!!!!
M.
Sziasztok
Kriszti Bogyeszkanak erőt és egészséget kívánok. Eszik magától ez nagyon jó hír;-) jobban lesz meglátod!
Irszi gyönyörű vagy! Elvezd minden pillanatát.
Meli hatalmas puszika nektek . Helyesek a gyerekek ♡♡♡
Lia vigyázzatok magatokra. Felallitottatok már a fa?
Tudod itt már december elején állnak a fák. Itt maradtok karira ugye?
Évi nagyon cuki vagy. Bármi van v kell segítség írj!
Mindenki most elfoglalt az ünnepek miatt ....
Voltam randin.vagyis regisztráltam badoora . Rengeteg pasi érdeklődöt.
Aztán akivel taliztam odáig van meg vissza. Rájöttem nem állok készen így toroltem az oldal. Most nyugi van. Az ünnepek után megyunk haza öcsémmel és miután vissza jöttünk tervezzük h össze koltozunk. Egy városba élünk és alig talizunk. ....
Szóval számolom a napoka. KKarácsonyt idén nem unneplem.
Ezek vannak most.
Millo puszika.
Nagyon cukik vagytok lányok, ennyien, ennyire még nem dícsértek meg :-) <3 Nagyon jól esik!!!!!!!!!!!!!!
Igen Meli, emlékszem hogy hatalmas volt a pocid, de gyönyörű!!!!!!!!!!!!! Fecus is beteg??????????????? :-(
Évike, jobbulást! VAn egy könyv... én vagyok a könyves néni :-) Forró tea, borogatás és anyai szeretet a címe, Kismama könyv ez is. Libris vagy Alexandrás. Rengeteg dolog , praktika van benne minden féle betegségre!!!!!!!!!!!!! Az is megvan nekem..... :-)
Kriszti, hogy van a kis gombóc??????????? Izgulunk miatta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az enyém csak hónapok múlva derül ki hogy javul-e sajnos..... Bár jan. elején megyünk fizióra vele, akkor már látnia kell a csajnak akihez járunk!!!!!!!!!!!!!!!
Livike, drukkolok nagyon én is neked, hátha -hátha!!!!!!!!!!!!!! Lombikon is volt egy csaj, hatalmas negatív tesztje volt a vérvétel reggelén is; aztán gratuláltak neki hogy terhes........ :-D
Lilla, mi van veled? Kicciori, örülök hogy rólad is hallani! :-) Jó ötlet volt ez a randis regisztrálás; legalább látid hogy érdeklődnek a pasik, majd visszaregelsz ha már készen állsz rá! :-)
Képzeljétek, olyan tuti dögös szopis pizyit vettem magamnak!!!!!!!!!!!! Kínai.. 2600; volt, de esküszöm lefotózom magam abban is nektek!!!!!!!!!!!!!! NAgyon dögi!!!!!!!!!!!! ÉS nagyon praktikus! Eddigi szerzeményeim nyanyásak, vagy túl gyerekesek. Szerencsére sok szopis van; remélem tejem is lesz........... :-) <3
Előd baba épp csuklik :-) Kis cicám <3 Imádom! Megyek, eszem valamit lassan... vagy legalább főzök :-) Puszi! Irszi
Sziasztok Csajok!
Irszikém én is csatlakoznék a rajongó táborhoz pocak ügyben:))<3
Kívánom őszintén hogy a kiskutyáitok gyógyuljanak meg minél hamarabb:((
Krisztike Bogyeszka jól lesz, meglátod jó kezekben van:)
Remélem ezeket a lelketlen állatkínzókat el tudják kapni:( Hogy tud az ilyen nyugodtan aludni? Áhh ki vagyok akadva még mindig:(
Kicciri elhiszem hogy sikeres vagy a társkeresőn, szép kislány vagy,majd ha eljön az idő meglesz az igazi Is:)
Lívi remélem babás vagy!!!! :))) Nagyon drukkolok <3 Annyira szépséges kari ajándék lenne, illetve lesz is:)
Nagyon szeretnénk látni a rajzodat ha elkészül.
Évikém puszi pici Ádámnak, és gyógyuljon hamar, szegény pindur biztos nagyon rossz neki ez a makacs nátha már.
Melike Fecus jól van? Nem náthás? Eszik már rendesen?
Csabika is jól van Vica?
Nővérem kislánya is beteg folyton náthás szegény. Tudjátok ő Fecussal egy napon született, akinek a szülei szintén Meli és Fecus:-) Ezt akkor érdekességképpen írtam nektek:)
Nálunk totál káosz van, kupi, fürdőszoba felújítás:) eljutottunk ide is:) jaj ha látnátok mi van a lakásban. De az vigasztal, hogy ezzel az összes helységgel megvagyunk. Majd lefotózom ha készen lesz. Pici panel fürdő, de botrány hogy mennyi retekkel jár:( és nem találok semmit :( reggel kerestem 10 percig a fogkefémet, mert nem emlékeztem hova tettem este, a nappaliban van minden szanaszét. Az biztos hogy egy darabig nem veszek semmi kencét, sampont és társait, mert két nagy kék Ikeás szatyrot raktam tele a sz@rjaimmal.Szörnyű, hogy állandóan gyűjtögetem ezeket:-D Minden új lesz a fürdőben:) A hét végére ígérték hogy meglesz. Remélem:)
Amúgy a 24. cn-on vagyok, tesztet szombaton csinálok:)persze ha megtalálom ebben a kupiban:) :-D
Lia vigyázz magatokra, és készülj a karira
Puszi Mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!