Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Ha jól emlékszem volt Kini is de mar rola se tudunk semmit :(
Szépen jönnek sorba a babák...:)))))
Ádi vmivel jobban van dd most le hajoltam a konyhába es azota szedulok :(( amióta terhes lettem es megszültem ilyen erős nem volt...el vok keseredve hogy visszatért..
Évi
Sziasztok drága csajok!Minden oké velem.Ezerrel készülünk a karácsonyra.Imádom ezt a hónapot,a kedvencem,és jövő héten 35 leszek. :)))
Szuper lenne egy pozi teszt a fa alatt,de ha nem lesz akkor sem gond,csak titokban mindig arra vágytam hogy a szeretteimet ezzel örvendeztethetem meg!!! :)) Imádlak benneteket.Pusszantás.Livi :)
Sziasztok Csajok!
Lillam milyen volt a kozepido ??;-);-)nekem is mindjart itt van ugyhogy mi mar elkezdtunk hancurozni :)Livi Lilla es en remelem pozi tesztet teszunk a fa ala!;))Livi melyik nap lesz a szulinapod?Ird meg mert termeszetese
n szeretnelek felkoszonteni :)De sztem mindannyian:)
Evikem sajnalom a szedulest:/ hat mitol van ez neked??Dokihoz menj el vele nehogy eless beverd a fejed vagy eltorjon valamid!Vigyaznod kell magadra Adikarol gondoskodni kell<3sok puszi a kis betegnek :)<3hamarosan biztos 100%-osra meggyogyul!<3
Ja a Parom tunderi Mikulas volt :)))Kopogott a bejaratin (addig kint fagyoskodott amig kijottem a furdobol :-D) bejott,behaltunk a rohogestol aztan megkerdezte hogy jo kislany voltam-e :))en mondtam hogy igen es atadta a csomagot :-D :))megpuszilt megolelgetett olyan edes volt :))<3Aztan levette a ruhat es mindenki megnezte a cipocskejet :))Tokeletes Mikulas reggel volt :)<3
Sok puszi Csajok Mindenkinek!
Sziasztok lányok itt Vica :)
Ne haragudjatok hogy ritkán írok, de most épp alszik és időm is van :)) Csabikám tünemény, már 1 hete átalussza az éjszakát. Először csak este 10-től reggel fél 6-ig, de most 2 napja már fél 8-ig alszik. :))) Gügyög, játszik sokat, már lát, beszél a maga nyelvén és sokat nevet. Teszek fel nektek képet.
Sikerült mindent visszaolvasni, és kívánok pozitív teszteket a fa alá:))) Lívi, Lilla, Kriszti babásodjatok!!!!!
Olvastam hogy töröltetni akarta valaki a kérdést. Higgyétek el ha a moderátorok akarnák már törölték volna. Én azt mondom ha legalább már 1-2 embernek segítünk már megérte. Én nem is tudtam hogy ennyien követik a sorsunk, mikor megszületett Csabika olyan emberek írtak itt akik csak olvasták mégis nyomon követték és velünk együtt izgultak a terhességem alatt, ezúton is mégegyszer köszönöm nekik :))) Maradunk csajok és kész. :D
Puszi mindenkinek!!!!
Ja és Csabika már 5600 g és kb 59-60 cm
Sziasztok imádott barátnéim!
Szuper ez a fórum és maradunk!!!!!
Mert egymásban az erőnk, csak féltékenykednek mások, hogy ennyire szeretjük egymást és összetartunk és persze folyamatosan babásodunk.!!!!!
Livikém, boldog szülinapot! És légy nagyon babás! Bárcsak sikerülne! Gyere ám azonnal a jó hírrel, ha sikerült!!!!!!!
Mi is lassacskán gyarapszunk. Ma voltunk mérésen.
71 cm és 7120 gramm a Fecus :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!