Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 8831/9202 Lilla 0210 ***** válasza:
13%

Gyönyörű lett a babaszoba!!:)

Csajok most olvastam, hogy ma van a legtermékenyebb nap az évben, mert szeptember 16-án születik a legtöbb gyerek, szóval ;-)

Kriszti hogy vagy?

Köszönöm csajok a drukot, tuti meglesz az eredménye;-)

2014. dec. 11. 21:14
 8832/9202 anonim válasza:
25%
8835
2014. dec. 11. 22:32
 8833/9202 anonim ***** válasza:
14%

Irszi :) csodálatos :)) bárcsak nekunk is lenne gyerekszoba..de ami késik nem múlik :)

Azok a sarga zsákok ismerősek :))))

Na csajok hajra :)

Varjatok mar a karácsonyt??

Évi

2014. dec. 12. 05:45
 8834/9202 anonim ***** válasza:
15%

Irszike, tüneményes a babaszoba!!!! Annyira jó nézegetni a képet!!!!!!!!!

Meli

2014. dec. 12. 18:33
 8835/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lanyok!

Livikem utolag is nagyon boldog szuletesnapot kivanok neked!<3

Irszikem nagyon szepseges a babaszoba!:)<3

Ne haragudjatok h.nem irtam de nalunk borzaszto drama folyik.Most birtam nagyjabol pihenni kicsit es visszaolvasni.

Hat lett egy kiskutyank hetfon egy kis feher havanese.Ugrabugralt,ugatott,evett,ivott.Aztan...hig volt a kakija gondoltuk uj hely,ideges.De masnap is hig volt es semmit nem evett.Ivott csak.Szomoru lett gubbasztott.Delutan allatorvos.Ahhh nem lesz baja,kapott pasztakat hasfogot es probiotikumot,vitamin szurit.Mire vegeztunk hanyt egyet.Akkor kapott hanyasgatlot.Este nem evett,ivott am azt kihanyta.Masnap reggel allatorvos.(nem mentem dolgozni,mert feltettem a kutyust.)Delelott 9-12ig dokinal.Nem talalta a venajat szanaszet borotvalta a labat es szurkalta.Bor ala kapta az infuziot.Delutanra behivtak ultrahangra egy masik rendelobe.Delutanra sokkal rosszabbul lett,elfekvo allapotba vittuk be ,hanyt es fosott szegenykem :(Sulyos bel es gyomorgyulladasa van.Kiagult gyomor.Kapott 2db belbeindito szurit,3db hanyasgatolo szurit,infuziot bor ala mert ugyan csak nem tudtak venat szurni neki,Bolus Astingens-t vizben feloldva,2-szer ket fajta antibiotikum szurit,nos-pa injekciot,gyulladascsokkento injekciot,Glukoz oldatot fecskendobol.Aztan eljottun,melegito parnan fekudt mert majdnem kihult.

Aztan este 7-kor hazahoztuk.(delutan fel 5-tol voltunk ott)Este ill.ejjel 1-ig 4* magatol kiment vizet inni!Ugy nezett ki sokkal jobban van.Reggel 5-kor is adtam neki fecskendobol a cukoroldatot es a bolust(hasfogot)fel milli vizben feloldva fecskendobol.Akkor meg jol volt.Elaludtunk fel hattol-hetig.Reggel 7-kor nagy siras rivas a kutyus elfekvo allapotban volt de mar a fejet is hatra nyomta ahogy oldalt fekudt,borzalmas gorcsi voltak,alig elt:((A Paromat elozo este megkertem hogy ne menjen dolgozni mert en mar nem birom.(Le se tette egyesz ejszaka simogatta dedelgette meg en is hogy erezze hogy szeretjuk.Amikor csak kinyitotta a kis szemet mindig ott voltunk es szeretgettuk.Reggel is olbe vette ott sirt folotte.9-tol volt allatorvos.De ugy nezett ki percei vannak :(Aztan 9-ig elt lerohant vele.Azonnal kapott mindent.12-ig el meg mindig szegenykem.(en mar n birtam ott lenni annyira kikeszultem)biztosra vettem h.meghal.Elvitte oket a doki a Lehel utra ultrahangra,aztan a 7.ker Istvan ut allatkorhazba.Most ott van a kis dragam.Bogyesz a neve.Infuziot kapja mert akkor reggel mikor majdnem meghalt sikerult venat szurni neki.Tegnap voltunk latogatni es bujt hozzank,nyalogatott megallas nelkul,asitott,figyelt!Vervetelei voltak,kaki mintat kuldtek a laborba kb.vasarnap lesz kesz,szurikat antibiotikumot kap,elfogadja az etelt fecskendobol,nem hany,egyszer fosikazott csak.

De nem nyugodhatunk meg mert meg 48 ora kritikus,mondta a doktorno.Eddig az allatorvosnal 37.000Ft -ot,az allatkorhazban pedig 80.000Ft ot tettunk le az asztalra.De mindez mellekes,mert az a lenyeg hogy meggyugyuljon szegenykem.Allandoan ra gondolok nem sokara telefonalok hogy hogy erzi magat.Delutantol van latogatas 15-oratolMegyunk be hozza.

Csajok kerlek szepen benneteket is hogy szurkolkoljatok a mi kos Bogyeszkanknak hogy meggyogyuljon a kis tunder draga.8 hetes kisfiu kutyusunk!

Ne haragudjatok hogy nem irtam mindenkinek kulon,csak most nagyon ki vagyok.

Ja Kedves Kira51 most keptelen vagyok osszefoglalni h.mi tortent eddig.A lenyeg h.nehezen jott nekunk a baba azoknak akik itt vagyunk,van akinek meg mindig nem es osszetartunk.

Amugy a peteeresem is totalba eluszott de ez most nem erdekel.Azt se tudom hanyadikccnapon vagyok.Bar tegnap este szeretkeztunk de asszem kedd szerda korul volt a kozepido.Nagyon nehez nem ra gondolni,elaludni,felkelni.Szoritsatok legyszives a piciny kis teste tul elje a bacikat legyozze!!

Koszonom.

2014. dec. 13. 08:50
 8836/9202 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kriszti

Nagyon sajnálom :( iszonyat szeretem a kutyusokat :)

Kívánom minél hamarabb jol legyen..jobbulast meki

Puszi nektek

2014. dec. 13. 16:53
 8837/9202 anonim ***** válasza:
15%
Jah Évi voltam
2014. dec. 13. 16:53
 8838/9202 Lilla 0210 ***** válasza:
14%

Kriszti borzasztóan sajnálom:) El tudom képzelni min mentek keresztül a pároddal. Szegény pici kutyus:(((

Imádkozom, hogy meggyógyuljon. Reméljük már felépül szegényke:( :'(

2014. dec. 13. 18:27
 8839/9202 anonim ***** válasza:
14%

Drága Kriszti!Nagyon sajnálom!Nekem a mindenem a kutyám.8 hetesen hoztuk el,és az elején neki is volt hasmenése,fogyott,meg is ijedtünk,de aztán felhivtuk a tenyésztőt és kiderült hogy véletlenül a nagy kutyák tápjából adtak nekünk és azt adtuk itthon mi,és azt nem bírta a csöpp gyomra.

Honnan a kutya?Hívd a tenyásztőt.Remélem tenyésztőtől hoztátok,mert ha szűretlen szülőktől.oltások nélkül,akkor nagy esély van a betegségekre.Én évek óta önkéntese vagyok a spánielmentésnek,látom mit élnek át,mennyi szaporítós,beteg kutyát adnak le náluk.Nagyon remélem hogy nálatok nem ez a helyzet,mert akkor nincs mese,feljelentés a szaporító ellen.Édes kicsi baba,remélem meggyógyúl,én nagyon nagyon szorítok Krisztikém.Az életem adnám a kutyámért,tudom mit érzel.Ölellek és írj minél előbb.Puszi mindenkinek lányok.Holnap után kell megjönnie,sztem meg is fog.Nem hinném hogy pozi teszt lesz a fa alatt sajnos......nem érzek ilyet. Puszi Livi

2014. dec. 13. 20:15
 8840/9202 A kérdező kommentje:

Koszonjuk szepen az egyutterzest Evi es Lilla!Hetvegen rugalmasak (ahogy a delelotti telefonalas utna kiderult)mehetunk barmikor latogatni.Siettunk is be hozza,valami amoba is van benne ami karos arra kellett a korhazzal szemben allatpatikaban kivaltani a gyogyszeret.Azt mondtak jo ha minel hamarabb megkapja ugyhogy siettunk be hozza.Meg mindig fosikazik szegenyke,de nem allandoan.A gyakorisag normalis csak a kaki nem :(de nagyon orult nekunk teljesen odaig volt hogy ott voltunk :))Nagyon megviselt a kis Dragam azert ketszer majdnem meghalt szegenyke.Hihetetlen a szamomra hogy el :/ de nagyon orulok csak annyira felek h.meghal.Ma is sirtam.

Hetfore megmondjak hogy tul van-e a nehezen.Meg lehet h.4-5 napot ott kell lennie de nem banom.Azt nem akarom,hogy hazahozzuk es megint rosszul lesz.Megegyszer nem.Remeljuk a legjobbakat.

De ott van a mellkasomban a szoritas,egesz nap ideges vagyok,annyira bele lehet szeretni egy ilyen edes kiskutyaba.Az elso perc eleg volt.Remelem meggyogyul :)<3

Koszonom a drukkot Csajok!!

2014. dec. 13. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!