Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Livikem most lattam hogy irtal te is.Hat a Bogyeszkamnak mar mindegy honnan van es nem is hivatalosan eladott kutya,segiteni nem tud semmiben aki atadta.Igy nem is kerestem ot.Ugyis azt mondja h.egeszseges volt,ami latszolag igaz (lappanggasi ido) nem tusom csak az lebeg a szemem elott h.mar mindegy ki mit hibazott,az akarom hogy eljen es boldog kiskutya legyen velunk!:)Majd megszakad a szivem!
Annyira sajnalom.
Sziasztok!Hat ma reggel tudtam meg egy olx-es hirdetesbol (ill.egyik baratnom talata a felhivast es hivott is engem rogton)
hogy a felhivas arrol szol h.van egy no aki beteg kiskutyakat adott el es hogy az o kutyaja is korhazban van.Hamisitott az oltasuk is korona es pavro-virusa van a kutyusnak.5-en hivtak mar fel en vagyok a 6. Hat kiskutya volt a kepen.Felhivtam azonnal a korhazat hogy ezt elmondjam hatha segit.Felhivtam a not aki az osszefogast akarja,h.tobbe ne tortenjen ilyen.Ám a no ellen mar majdnem 100 feljelentes erkezett es meg mindig nem csinaltak vele semmit:((Igazolni,bizonyitani nem tudom h.tole vettem.Nincs szamla :( De abbol a szempontbol mindegy hogy meggyogyul-e.2 kiskutya mar meghalt.:(szemet no meg azt mondta hogy sok oromet kivan a kiskutyahoz :((Csajok ez borzaszto h.ilyen is van.Egy kis elettel jatszani :(( lelektelen uristen :((utalom az embereket :(((Bogyeszkam ma hatarozottan jo etvaggyal evett azt mondta a doktorno.Igaz meg fecskendobol,de azt nagyon.:)Sztem jovoheten egesz heten korhazban tartatom,nem erdelel hogy napi 15-20 ezer Ft csak gyogyuljon meg szegenykem.A nonek tegnap majdnem hazaadtak,mert jol volt a kutyus,de mondta hogy maradjon meg,jol tette mert mara visszaesett az allapota :( remelem tuleli.Egy masik nonek a kislanya kapta es egy hete nem jar iskolaba mert a kutyus beteg es kikeszult a kislany.Hat nem gondol bele az atkozott hogy hany embernek okoz ezzel borzalmakat???!!De leginkabb a kiskutyusoknak :((
Azert irtam ezt le h.ne vegyetek kutyat bizonytalan helyrol.Megtapasztaltam.Csak szerzodessel es tenyesztotol.En ezt nem gondoltam,most pedig a johiszemusegem aldozata vagyok.Talan azert kerult hozzank a kis Bogyesz h.meg mentsuk az eletetNem tudom :(
Mar nagyon sok kutyus halala fuzodik a nevehez :(
Krisztikém ez szörnyű!!!
Ez a sok lelketlen aljas ember, döbbenet ez a gonoszság:(((
A kutyusok életét kockáztatni, egy kis extra haszonért undorítóóóó.
Szegény Bogyeszka, remélem meggyógyul:((( Tudod a nő címét, vagy bármit róla? Gondolom személyesen hoztátok el tőle a kiskutyát. Lívi jól mondja a NAV-nál is jelentsd fel!!!
Ki fogják vizsgálni ebben biztos lehetsz!
Jesszus Kriszti :((( szőr feláll rajtam amit olvasok :(
Hogy lehet ilyen az s nő??????Szivtelen egy dög..;(((
Ahhhh :((( szegeny kutyusok :((
Jobbulast nektek
Évi
Sziasztok Lanyok!Koszonok mindent!A jotanacsokat es jokivansagokat!!!Nagyon aranyosak vagytok!Jol esik az egyutterzes.
Mindenki amugy a kornyezetemben nagyon drukkol,hivogatnak hogy hogy van Bogyeszkam.Kis dragam.Tegnap voltunk bent nala nagyon orult nyuszitett amikor odatettek hozzank a kis asztalra:)simogatuk megallas nelkul,adott nekunk egymillio puszit,asitott/azt nagyon szeretjuk,nevetunk mert belatni az egesz kutyat :)))/megint jobban volt kicsinyem,mar volt neki valami formaja a kakijanak/nem gondoltam h.ennyire fogok orulni egy kaki formanak:))/szoval az nagyon jo jel.Evett tegnap nagyon,igaz fecskendobol,de azt irtam is nektek h.rendesen ehes volt ami szinten jo jel :)Felallt a kiskutya es ugy nyalogatott.Este hivott a Csaj (akinel a tesoja van)h.az o kutyusa ma rosszabul volt nem figyelt,nem allt labra :((ugy sajnalom :((Sirt a Csaj :((egyem meg mit kell atelnie.Bogyeszkanak azt mondta a hetvege a kritikus,ezen asszem tul vagyunk.Ma csak delutan lehet menni 15 oratol latogatni.Megyek dolgozni es utana a kutyushoz a Parommal.A Csajnak atkuldom a munkahelyrol az osszes papirokat emailbe,hogy el tudjak vinni azt is "bizonyiteknak".
Ma lesz reggel a konzultacio a dokik kozott es majd telefonalok hogy mi ujsag.Barcsak mar azt mondanak hogy tenyleg tul van a kritikus idoszakon.Ha eszik rendesen es formasat kakil akkor lehetne elhozni,de meg vagy 2 napot arra is ra akarok huzni,mert egyszeruen rettegek h.hazahozzuk es rosszul lesz.Ha mar egyet nyusszent akkor is meg fogok ijedni.Ekkora osszegeknek mar nem szamit +40.e Ft.Csak hogy o jol legyen.Az szamit!
Koszonom a drukkot meg drukkoljatok Csajok!
Mindenkit puszilok,szeretek,jok legyetek!:)<3
Sziasztok! Kriszti, szegénykéim! És szegény kutyika!!!!!!!!!!!!! <3 <3 Örülök hogy jobban van; és bízom benne nagyon hogy meggyógyul édes kiskutyus!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen kis pici, és ilyen beteg... szívós lesz ha túl lesz ezen, majd meglátod! <3
Biztosan írtam nektek, a mi kutyusunk is beteg; eddig egy hónap alatt 95.000Ftban van; vetekszik egy lombik árával....... ÉS egyenlőre rajta sem látszik hogy meg fog gyógyulni; persze mi mindent megteszünk, és nagyon bizakodunk...... Neki a csípője, gyógyszert szed és gyógytornázik/ maszira jár; + itthon is csináljuk napi 2*. Szörnyű!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS legyél nyugodt, kiegyensúlyozott kismama......... VAgy mint Te, jövendőbeli kismama.
Mindegy, túl lesztek rajta ti is, mi is. <3 Puszi a kiskutyádnak!
Én jól vagyok, köszönöm a szoba dícséreteket; de még nagyon az elején tartunk sajnos......... Évike, jól kiszúrtad a zsákokat! Hát igen :-) Abból még sok van; bezsákolva a babakocsi, a mózes, a hordozó, és egy másik Fisher Price babahinta, mi a nappaliban lesz majd; az meg aquáriumos :-) Biztosan fogja szeretni (remélem!!!!!!!), én imádom! :-)
Azt hiszem, a két ünnep között el kell kezdenem mosni a babaruhákat; ill. venni akarok Neomagnolt; és azzal kifertőtleníteni/ áttörölni a polcokat mielőtt visszapakolom a tiszta babacuccokat.
Aztán a zsákokból is kipakolok; de egyenlőre nem látom a végét........ A menyezet világos kék, fehér bárányfelhöket festettem rá, amit átpamacsoltam (még kell egy párat...) világoskék, sötétben világító festékkel, aztán amikor megszáradt, megy rá még egy réteg fehér, hogy szép maradjon a színe, ill. festettem c. sárga sötétben világítós festékkel egy csomó csillagot is a plafonra. Tök jó egyébként; nagyon szép amikor világít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De még a felhőkkel szívok, aztán egy hét múlva karácsony; még egy csomó ajcsit meg kell venni, csomagolni, sütni.......... ááááááááááááááááááááááááááááá.............
Tegnap vettünk Előd babának egy Scamp kapucnis kifogót (egy már volt, + egy pelus anyagú is van), szép kék; annak a kapucnijára varrok rá most épp egy régi bodyról leszerkesztett cica -maci párost; tüneményes lesz!!!!!! MAjd lefotózom nektek azt is :-)
CSináltam fotót a pocimról; de új a telefonom; szóval nem tudom hogyan tegyem rá a gépre még; telefonálni is alig tudok vele :-P
Viszont van mobil netem; úgyhogy ha bekerülök majd jan. végén vagy februárban a kórházba szülni, akkor tudok nektek szólni :-) Puszi, Irszi
Krisztikém, ez tényleg szörnyű, hogy lehet valaki ilyen kegyetlen, ez sajnos állatkínzás :( Örülök, hogy Bogeszka jobban van és remélem hamarosan felépül és körbeugrálja majd nektek a fenyőt :) Remélem a nőt aki eladta elkapják és többet nem lesz lehetősége ilyen gonosz dolgokra.
Irszike, gyönyörű kicsi Előd szobája, de jó neked, hogy már ilyeneket csinálsz, meg babaruhát mosol lassacskán :) Kutyusodnak is jobbulást, remélem Bogyesszel együtt hamarosan meggyógyulnak!
Livi, Lilla, Kriszti, ki mikor tesztel? Megy a drukk ezerrel, babásodjatok!
Évi, hogy van pici Ádikánk, meggyógyult már?
Velünk minden rendben, vásárolgatunk karácsonyra, csomagolgatunk, Bendi meg számolja vissza a napokat az oviból a szünetig :)
Lia
Krisztike, nagyon-nagyon drukkolok, hogy jobban legyen a kicsi kutyusotok! Meg fog gyógyulni, nagyon szívósak ám a kis csöppségek!!!!!!!!!
Karácsonyi ajándékként már otthon lesz veletek és ugrándozni fog a fa körül :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!