Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 8891/9202 anonim ***** válasza:
15%

Irszikém még megforduhat :)

A demo mód annyi, hogy a hátán van egy tépőzár és ott egy kapcsoló, azt el kell húzni :) Tesót még tervezünk, sőt 3. gyereket is :)))) Kénytelen leszel megvenni ezt a párnát, nagyon jó amúgy.

Puszi mindenkinek, Csabika jobban van :)

2014. dec. 30. 16:57
 8892/9202 Lilla 0210 ***** válasza:
15%

Sziasztok Csajok!

Lívi, Lia, KIcciri, Kriszti, Vica, Irszi, Meli, Évi, Szilvi

nagyon boldog újévet nektek, és ami a legfontosabb legyen áldott:)) Remélem nem hagytam ki senkit:)

Gratula Krisztike az eljegyzéshez, a gyűrűd csodaszép:))

Bogyeszka olyan milyen egy plüss kutyus:) tündéri aranyos, nagyon örülök, hogy jól van.

Irszi izgulunk veled, reméljük a fiacskád megfordul!!:)

Annyira szuper, hogy már itt tartasz:)

Vicus sok szép dolgot kaptatok, Csabika cuki nagyon-nagyon:)

Nálunk is jó volt a karácsony, szeretem nagyon, főleg az én anyukámnál, nagyon jó a tesóimmal együtt lenni ilyenkor, ez a legszebb az egészben, mert sajnos ritkán látom őket.

Holnap még meló, de 11-kor buli a munkahelyen és pezsgőzés, remélem utána haza is engednek minket:)

Kocsonyát szeretnék főzni, és egy kis lencsét.:)

Puszi Lányok

2014. dec. 30. 22:04
 8893/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Irszikém én bízom benne hogy Elődkénk befordul!Remélem meg lesz neked a szülés csodálatos élménye.Mert OK hogy fáj,na de az egyik legszebb dolog a világon!:)

Reméljük a dokik majd jót mondanak a Kutyuskátoknak is!Bízzunk a legjobbakban!

Lilla kocsonyát én tegnap megfőztem,nagyon finom lett :D a lencsét ma fogom,leves lesz.

Anya dolgozik ma is ugyhogy fog örülni annak is ha megcsinálom :D

Bogyeszkám magának is játszik már ugrál szaladgál a szobába,morog,ugatja a csontját (van neki ilyen szarvascsont kifejezetten kölyökkutyusoknak ami nem szilánkosan törik hanem ha lenyeli csak olyan neki mint egy radír) rángatja a maciját és morog vele :D hát megzabbantom olyan édes.

Köszönöm Irszikém és Lillám nektek is a gratulákat :)

Most jöhet a felújítás márciusba kezdődik...aztán meg a lagzi :) reméljük majd minden jól sikerül :)

NA megyek intézkedem lencse ügyben :) + rétes :)

Puszi Mindenkinek és teljen jól az év utolsó napja :)

2014. dec. 31. 12:33
 8894/9202 A kérdező kommentje:
ja Irszikém nézd meg hát legjobban ezt akartam és elfelejtettem!Nagyon szép a pocakod már hatalmas!Jajjj olyan kis édes nagyon tetszik!Jó az a ruci is a virágos!:) Sok pusza a pocóóóódra!:))
2014. dec. 31. 12:35
 8895/9202 anonim ***** válasza:
71%

Boldog új évet kivánunk lányok Nektek Lilivel:)

Sok sok babát jövőre:)

Szilvi

[link]

2014. dec. 31. 17:28
 8896/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Boldog Uj Evet Csajok!:))

Szilvus Lilike egy gyonyoru csillagvirag!:)):) nagyon szep kislany egymillio puszi nektek!<3

Mindenkinek nagyon boldogsagos legyen a 2015-os esztendo es hozzon babat annak akinek meg nincs :)a babasoknak meg sok oromet es egeszseget kivanok!

♡♡♡

2015. jan. 1. 11:12
 8897/9202 anonim ***** válasza:
15%

DRÁGA LÁNYOK!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

SZÍVBŐL KÍVÁNOM, HOGY IDÉN MINDENKI BABÁSODJON VÉGRE!

MELI

2015. jan. 1. 12:18
 8898/9202 anonim ***** válasza:
0%
Péntek 3\4 4- kor bevásárlás közben elfolyt a vizem, 4 óta a szülőszobai előkészítőben vagyok. Előd baba jól van, én is, csak aggódom. Kapom a görcsoldót és a tüdőérlelőt. Jó lenne ha szbat délutánig benn maradna, de Legkésőbb este császár. Igyekszem este írni, ha nem, akkor vasárnap,de ne izguljatok, csak drukkoljatok légysz!!! Szükségem van most rátok nagyon lányok! Pusz: Irszi
2015. jan. 3. 00:58
 8899/9202 anonim ***** válasza:
0%
Még egyben, egy ujjnyira vagyok nyitva, de max. Este mindenképp műtét. Szorítsatok hogy kihúzzuk addig!!! Irszi
2015. jan. 3. 06:16
 8900/9202 anonim ***** válasza:
0%
Irszikém Életem!!!!!!Nagyon szorítok neked! Minden rendben lesz! Puszillak Livi <3
2015. jan. 3. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!