Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszikém még megforduhat :)
A demo mód annyi, hogy a hátán van egy tépőzár és ott egy kapcsoló, azt el kell húzni :) Tesót még tervezünk, sőt 3. gyereket is :)))) Kénytelen leszel megvenni ezt a párnát, nagyon jó amúgy.
Puszi mindenkinek, Csabika jobban van :)
Sziasztok Csajok!
Lívi, Lia, KIcciri, Kriszti, Vica, Irszi, Meli, Évi, Szilvi
nagyon boldog újévet nektek, és ami a legfontosabb legyen áldott:)) Remélem nem hagytam ki senkit:)
Gratula Krisztike az eljegyzéshez, a gyűrűd csodaszép:))
Bogyeszka olyan milyen egy plüss kutyus:) tündéri aranyos, nagyon örülök, hogy jól van.
Irszi izgulunk veled, reméljük a fiacskád megfordul!!:)
Annyira szuper, hogy már itt tartasz:)
Vicus sok szép dolgot kaptatok, Csabika cuki nagyon-nagyon:)
Nálunk is jó volt a karácsony, szeretem nagyon, főleg az én anyukámnál, nagyon jó a tesóimmal együtt lenni ilyenkor, ez a legszebb az egészben, mert sajnos ritkán látom őket.
Holnap még meló, de 11-kor buli a munkahelyen és pezsgőzés, remélem utána haza is engednek minket:)
Kocsonyát szeretnék főzni, és egy kis lencsét.:)
Puszi Lányok
Sziasztok!Irszikém én bízom benne hogy Elődkénk befordul!Remélem meg lesz neked a szülés csodálatos élménye.Mert OK hogy fáj,na de az egyik legszebb dolog a világon!:)
Reméljük a dokik majd jót mondanak a Kutyuskátoknak is!Bízzunk a legjobbakban!
Lilla kocsonyát én tegnap megfőztem,nagyon finom lett :D a lencsét ma fogom,leves lesz.
Anya dolgozik ma is ugyhogy fog örülni annak is ha megcsinálom :D
Bogyeszkám magának is játszik már ugrál szaladgál a szobába,morog,ugatja a csontját (van neki ilyen szarvascsont kifejezetten kölyökkutyusoknak ami nem szilánkosan törik hanem ha lenyeli csak olyan neki mint egy radír) rángatja a maciját és morog vele :D hát megzabbantom olyan édes.
Köszönöm Irszikém és Lillám nektek is a gratulákat :)
Most jöhet a felújítás márciusba kezdődik...aztán meg a lagzi :) reméljük majd minden jól sikerül :)
NA megyek intézkedem lencse ügyben :) + rétes :)
Puszi Mindenkinek és teljen jól az év utolsó napja :)
Sziasztok!Boldog Uj Evet Csajok!:))
Szilvus Lilike egy gyonyoru csillagvirag!:)):) nagyon szep kislany egymillio puszi nektek!<3
Mindenkinek nagyon boldogsagos legyen a 2015-os esztendo es hozzon babat annak akinek meg nincs :)a babasoknak meg sok oromet es egeszseget kivanok!
♡♡♡
DRÁGA LÁNYOK!
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!
SZÍVBŐL KÍVÁNOM, HOGY IDÉN MINDENKI BABÁSODJON VÉGRE!
MELI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!