Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 8911/9202 anonim ***** válasza:
12%
Drága Irszi! Nahyon gratulálok! Kivánom hogy gyönyörű,tartalmas,boldog éveket éljetek meg együtt! Isten hozta az új csöppségünket! <3 Ügyesek voltatok nagyon! Milyen kis csöpp lehet. :) Várom a képeket ha hazaértél. Puszillak,ölellek benneteket!Livi
2015. jan. 4. 08:20
 8912/9202 Lilla 0210 ***** válasza:
12%

Irszikém gratulálok, ügyesek vagytok, kis Elődkéd a legjobb helyre született:) Most már család vagytok! .-) <3

Vigyázzatok magatokra:) puszi

2015. jan. 4. 09:37
 8913/9202 anonim ***** válasza:
12%

Lemaradtam mindenről :(( ne haragudjatok csak anyosomnal voltunk es ott nincs internet max ha a szomszéd netre tudok csatlakozni de azt is kint a hideg udvaron :(( szóval boldog uj evet mindenkenk :) Irszi nektek pedig gratulálok :)) jó egészséget mindkettőtöknek :)) puszi lányok megpróbálok mindent visszaolvasni

Évi

2015. jan. 4. 16:11
 8914/9202 anonim ***** válasza:
12%

Drága Irszi, nagyon nagyon gratulálok!!!! Édes pici Előd baba ügyi, hogy szopizik :) Örülök, hogy jól vagytok, ez a csöppség meg majd szép nagyra nő itt kint :)

Boldog új évet Csajok!!!

Mi hazatértünk, jó volt otthon, de itthon a legjobb :) Holnap uh, apa is jön velünk, remélem minden rendben lesz. Visszaolvasok én is hamarosan, addig is nagy puszi, főképp drága Elődkének!

Lia

2015. jan. 4. 17:07
 8915/9202 anonim ***** válasza:
12%

Drága Irszike! Szívből gratulálok a kicsi fiadhoz és nagyon sok boldogságot kívánok hozzá!

Vigyázzatok nagyon magatokra!

És kérünk képeket is!

Millió puszi!

Meli

2015. jan. 4. 19:33
 8916/9202 anonim ***** válasza:
12%
Sziasztok! Rendben vagyunk, Elődnek kezd beállni a cukra, szépen szopizik. Az én hasam rettenetesen fáj, de sokat megyek, sokat iszom... A fürdés.... Uhh... A cicujeim..... durva, kisfiam meggyötri, de Állítólag ügyesek vagyunk ❤ Irszi
2015. jan. 5. 06:47
 8917/9202 A kérdező kommentje:

Aztamindenitneki!!!!Irszikem!!!Anya lettel!Hat nagyon gratulalok es sok sok boldogsagot,nagyon jo egeszseget kivanok nektek!!!♡♡♡

Aztaaaaa!:))))

Hat meglepodetem.!:)))

Kicsit nem jovok fel es hirtelen egyel tobben vagyunk!Hala Istenkenek hogy minden rendben ment!Jaj de jooo!Nagyon orulok nektek!Megszuletett Elod baba!:)))Atyaeg!:))Remelem gyorsan helyre jossz Irszikem!:) Egyem is meg milyen licurka lehet a kis draga!Majd jo sokat szopizik es pikk-pakk behozza a sulyat!;)Juj de jo!:))

Jo erzes a szopiztatas?Mi a baj a ciciddel?Remelem minden ok azert :)))hat teljesen meg vagyok lepve :-)

Apa mit szolt?:))

Gondolom imadja es nem tudtok vele betelni :-D megegyszer gratula hegyek nagyon nagyon ugyes voltal!

Megszuletett a kisbabad!!!:)))Eljen hurra a mi kis Elod babank!!!:))<3<3<3♡♡♡

Puszi Mindenkinek Csajok!

Hat este fel kell bontanom egy pezsgot!!:))

Olyan sokat vartal ra Irszikem!es egy reszet mi is veled,hat nagyon orulok hogy vegre a karodban van a kincsed!♡♡♡puszi neketek Elodkenek megszamolhatatlanul sok!!:)<3

2015. jan. 5. 06:59
 8918/9202 anonim ***** válasza:
63%

Irszike, szerezz be bimbóápoló kenőcsöt, az valami csoda!

És kérünk képeket a gyönyörű kis fiacskádról.

Annyira megcuppogtatnám a kis arcát.

Meli

2015. jan. 5. 10:17
 8919/9202 anonim ***** válasza:
33%

Drága Irszikém szívből gratulálok Elődkéhez :)))) Sok sok tejcsit kívánok!!! Nagyon szép a súlya és ügyesek vagytok, pusziii

Vica :)

Csabikáról pár új kép :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Évike ti mikor kezdtétek a hozzátáplálást és mivel? Csabika lassan 4 hónapos lesz :)

2015. jan. 5. 13:41
 8920/9202 anonim válasza:
10%
ez mi hogy ilyen sok válasz van???
2015. jan. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!