Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszikém gratulálok, ügyesek vagytok, kis Elődkéd a legjobb helyre született:) Most már család vagytok! .-) <3
Vigyázzatok magatokra:) puszi
Lemaradtam mindenről :(( ne haragudjatok csak anyosomnal voltunk es ott nincs internet max ha a szomszéd netre tudok csatlakozni de azt is kint a hideg udvaron :(( szóval boldog uj evet mindenkenk :) Irszi nektek pedig gratulálok :)) jó egészséget mindkettőtöknek :)) puszi lányok megpróbálok mindent visszaolvasni
Évi
Drága Irszi, nagyon nagyon gratulálok!!!! Édes pici Előd baba ügyi, hogy szopizik :) Örülök, hogy jól vagytok, ez a csöppség meg majd szép nagyra nő itt kint :)
Boldog új évet Csajok!!!
Mi hazatértünk, jó volt otthon, de itthon a legjobb :) Holnap uh, apa is jön velünk, remélem minden rendben lesz. Visszaolvasok én is hamarosan, addig is nagy puszi, főképp drága Elődkének!
Lia
Drága Irszike! Szívből gratulálok a kicsi fiadhoz és nagyon sok boldogságot kívánok hozzá!
Vigyázzatok nagyon magatokra!
És kérünk képeket is!
Millió puszi!
Meli
Aztamindenitneki!!!!Irszikem!!!Anya lettel!Hat nagyon gratulalok es sok sok boldogsagot,nagyon jo egeszseget kivanok nektek!!!♡♡♡
Aztaaaaa!:))))
Hat meglepodetem.!:)))
Kicsit nem jovok fel es hirtelen egyel tobben vagyunk!Hala Istenkenek hogy minden rendben ment!Jaj de jooo!Nagyon orulok nektek!Megszuletett Elod baba!:)))Atyaeg!:))Remelem gyorsan helyre jossz Irszikem!:) Egyem is meg milyen licurka lehet a kis draga!Majd jo sokat szopizik es pikk-pakk behozza a sulyat!;)Juj de jo!:))
Jo erzes a szopiztatas?Mi a baj a ciciddel?Remelem minden ok azert :)))hat teljesen meg vagyok lepve :-)
Apa mit szolt?:))
Gondolom imadja es nem tudtok vele betelni :-D megegyszer gratula hegyek nagyon nagyon ugyes voltal!
Megszuletett a kisbabad!!!:)))Eljen hurra a mi kis Elod babank!!!:))<3<3<3♡♡♡
Puszi Mindenkinek Csajok!
Hat este fel kell bontanom egy pezsgot!!:))
Olyan sokat vartal ra Irszikem!es egy reszet mi is veled,hat nagyon orulok hogy vegre a karodban van a kincsed!♡♡♡puszi neketek Elodkenek megszamolhatatlanul sok!!:)<3
Irszike, szerezz be bimbóápoló kenőcsöt, az valami csoda!
És kérünk képeket a gyönyörű kis fiacskádról.
Annyira megcuppogtatnám a kis arcát.
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!