Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszike, ne foglalkozz senkivel, fejjed ugyesen a tejed, Elod baba attol gyogyul leggyorsabban. Nagyon drukkolok, hogy holnapra csokkenjen a bilirubin es hazamehessetek! Elod egy igazi csoda es nagyon nagy harcos, minden rendben lesz vele! Alig varom hogy en is lathassak rola kepet :)
Nagy bilirubincsokkentos puszi Nektek! Pihizz sokat hogy sok sok tejcid legyen!
Lia
Igy van Irszike, minél többet szopizik és issza a tejcidet Előd baba, annál gyorsabban múlik a sárgasága.
nagyon sokat gondolok Rátok!
Már annyira szeretnélek látni mindkettőtöket, legalább fényképen :)
Milliószor puszikálunk és jelentkezz ám!
Meli
Irszikém csodaszép Elődke :) Nem baj ha besárgult, inkább most míg kórházba vagytok, mert ha otthon akkor futkoshatnátok. Csabika is besárgult aznap mikor jöhettünk volna haza, én is sírtam, bizony a hormonok. Megnyugtatlak, még sokat fogsz sírni, de ez így van jól, hiszen aggódunk a csöppségekért :)
Vica
Vicának teljesen igaza van..elhiszem hogy eleged van :( én is sokat sirtam:(( fel a fejjel...hidd el minden rendben lesz :) sok tejcsi es minden ok :)
Szeretünk titeket :) puszit küldünk Ádival :) Mektek
Évi
Sziasztok!
Irszikem remelem mihamarabb elmulik a sargasag Elod babanal!Minden rendben lesz :)szegenykem ea meg a szobatarrsak is...
Nah javitani akartam erre elkuldte:-D szoval akkor az a lenyeg hogy nem sokara mentek haza :)
Lilla mikor van peteeresunk?:)vag mar volt?:))en nem vagyok kepben :)Bogyeszkam annyira olyan mint egy kisbaba most nekunk tok jo,teljesen lekot :)kos gombocom hizik,erosodik:)jovoheten megyunk kombinalt oltasra :)ra 2-3 hetre meg ki a nagyvilagba :-D kivancsi vagyok mit fog szolni a kinti vilaghoz:)
Egyik kolleganom akivel egy szobaban ulok az irodaban terhes :)) majd sokat szugeralom :)meg csak a tesztje pozi remelem mar nem soka latszodik a babaja is :)
Puszi Mindenkinek!:)
Sziasztok Csajok!
Lia gratulálok a kislánykádhoz!!:)) Nagyon megérdemlitek:) Bendinek csodaszép hugicája lesz az biztos:) Neveket kérünk ;-)
Kész a fürdő, képeket is rakok majd nektek, nagy meló volt ez picike panel fürdő, de végre kész.)
Irszikém kitartást neked a kórházban, és Elődkének hamar múljon el a sárgulás.
Sajnos mindig mindenhol vannak körülöttünk persona non grata-k:-D
Krisztikém 20 cn-on vagyunk, szóval ovu már megvolt bőven, remélem azért már összebújtatok apával picit megnyugodva, hogy Bogyeszka jól van.
Lia nekünk pozitív tesztünk lesz! Szóval már nem sokáig leszel egyedül kismama!
Évi puszika Ádámnak, Meli puszika Fecusnak is:)
ÉS Kiccirinek és Lívinek:), és Szilvinek:)
Sziasztok!
Lillam na akkor tul vagyunk kozbe en is szamolgattam :))
Varjuk a kepeket a furdorol majd :)
Elodke mar otthon van?Remelem minden ok Irszikem!:)
Nalunk semmi extra minden rendben :)
Egymillio puszi mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!