Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Lányok :(( teljesen kivagyok :((( Ádinak most jott ki a 3.4.5.6. Foga egy hónap alatt...erre most figyeltem jobban hogy baj va ;(( fogzománc hiány :(( gyorsan olvastam róla de nem sok mindent találtam :(( kismama oldalon kérdeztem es irtak anyukák akik elkeseritettek :((( azt mondtak készüljön fel mert el fog szucasodni :(((( tudom másnak nagyobb a gondja de engem ez földhöz vágott :(( egy ilyen szep fiú hogy fog kinézni hogy nincs elől csak csúnya fekete fog darab ;(((((( Jajj nem is tudok tovább írni mert megint sírok :(( holnap reggel viszem fogorvoshoz...hátha tudnak segíteni
Remelem ti jol vagytok
Ám Ádi 10270g es 72cm :) nagyon nagy baba ;))) de szerencsere nem tűnik ilyen nagynak :)
Puszi nektek
Évi
Sziasztok Csajok!:)
Vica orulok hogy irtal gondoltam hogy van valami de megoldodott akkor :)Csabika tunemeeeeny :)))ennivalo csoppseg!:))♡♡♡egyem is meg!:))/hogy en minden gyereket meg akarok enni:-D:-D:-D na o de ugy megenne az ember :))/Orulok hogy bejott az almacska!;)
Igwn tudom jobb elobb mint kesobb egy veteles ... majd legkozelebb sikerulhet ha most volt valami baj.lehet a laz,a betegseg nem tett jot...nem tudom mar meg.Amugy nem is akarom jobb ez igy mert ha csinaltam volna tesztet akkor most nagyon szomoru lennek.De halisten nincs is itthon tesztem.
Arra gondoltam hogy olvastam az xrrol en is majd megprobalok azt iratni a nogyogyasszal hatha jobb lesz tole.
Amugy hogy kell menni terhelesre be kell venni a reggeli metformint?Szerintetek?
Evikem nagyon sajnalom Adit de ez biztos hogy nincs fogzomanca???Remelem a fogorvos mond valami biztatot!!!Majd ird meg hogy mi volt mindenkepp!Szegeny kis dragasagom!Remelem minden rendben lesz!Szepen novogetnek a babak Csabika is es Adi is mar nagy legeny :)
Nagyon sok puszi Mindenkinek!<3<3<3
Krisztikém, nekem be kellett venni a merckformint terhelésnél is.
Évi, reméljük a fogdoki megnyugtat, 1 hónap alatt nagyon gyorsan jöttek ki a fogai, kis drága!
Puszi Vica
Vicam koszonom!!!Biztam benne hogy irsz te vagy a legnagyobb szakerto ebben :)
Ma intezkedtem.
Kertem idopontot nogyogyaszhoz igaz csak febr.18(!)-ra kaptam de meg van.
Hivtam az endokrinologust be kell vennem a gyogyszert es csak 2 pontos lesz reggelizes utan 1 oraval es ehgyomri.Hemoglobin A1C-t is kell nezetni.Jovohet penteken megyek egy maganlaborba.7:45-re kaptam idopontot.Vissza kell ternem addig a napi 3 metforminra utana xr-t kapok azt mondta a doki.
Nagyjabol ennyi 24 ora alatt meg van az eredmeny ugyhogy szuper hnap kerek idopontot endokrinologiara a dokihoz mert o most nem ott volt ahol az elojegyzesek es nem vettek fel a mobilt hnap majd hivom.Az eredmennyel megyek es veget vetek ennek.Miota hazajottem a munkabol 2*volt hasmenesem (bevettem a deli gyogyszert is)
Remelem az xr majd megszabadit ettol:)koszonom Vicam meg egyszer!:)♡♡♡
Csabikamnak is millio puszit kuldok!:)♡♡♡
Sziasztok!
Meg van az endodoki idopont is febr.13 :)Ezeket most letudom es utana remelem minden redbe jon :)
Hat tegnap nem mentunk le ilyen idobe az allatorvoshoz mert feltettem a kis dragamat nagyon szakadt a ho,fujt a szel...majd jovoheten megyunk inkabb.Amugy minden rendben vele nagyon kis boldog :))
Livikem mi ujsag veled olyan reg irtal!Hogy vagy hol tartasz a ciklusban?Iszod az inozitolt?:)puszikak Mindenkinek!:)
Sziasztok drága életeim!Itt vagyok ám,minden nap olvaslak titeket,és tisztítom innen a gazt!.... :)....már ha értitek... :) Mert ahol szépség van ott van cúnyaság is,ahol szép virágok vannak,ott előbb utóbb megjelenik az élősködő gaz.Erről ennyit akartam,a sorok között ti biztos hogy tudtok olvasni.Csodásan vagyok,nagyon boldog vagyok,mert végre elkezdtem úgy élni az életemet hogy nem az után sóvárgok ami még nincs,hanem annak örülök amim van.A csodás férjem,a gyönyörű kutyám a szép családom,az egész életem úgy jó ahogy van.El fog jönni az én időm is,de most először úgy érzem hogy nem a gyerek jár az eszembe állandóan.Elkezdtem a hobbimat újra,rajzolgatok,pasztellel és szénnel.Nagyon élvezem minden percét,kikapcsol teljesen.Drága anyukák nagyon szépek a babák.Lillám drágám őszinte részvétem,a nagymamád küld majd neked egy kis babácskát meglátod,Lia nagyon boldog babavárást.Krisztikém ne aggódj,előbb utóbb nekünk is összejön a babácska.Nem szedek semmit sem,nem figyelek semmit sem,és fel vagyok szabadulva,teljesen.Teszek fel egy két képet ami a kedvencem,a rajzaimból.
Puszilok mindenkit! Livi <3
Sziasztok lányok, itt Vica
Krisztikém, nagyon szupi hogy van időpont :) Ha bármi kérdésed van csak kérdezz :)
Lívikém a rajzaid egyszerűen gyönyörűek!!!
Évikém mizujs a fogacskákkal, sikerült eljutni fogorvoshoz?
Lillám te hogy vagy?
Lia, mi újság a terhességgel?
Sziasztok Drága Csajok:)
Köszönöm szépen nektek, tudom, hogy ez az élet rendje, és nem is volt már fiatal a mamám, de akkor is annyira nehéz elfogadni, hogy nem láthatom többet:( Ő volt a legjobb ember, akit valaha ismertem.
Lívikém értem mire gondolsz :-D A rajzaid egyszerűen gyönyörűek, tehetséges vagy. Örülök, hogy megtaláltad a lelki békédet, és az élet más örömeit, szépségeit. Én is úgy gondolom, hogy nem szabad boldogtalanul élni évekig, hiszen olyan rövid az élet.
Amikor a papa elment 2 éve, akkor nem sokkal utána a nővérem lett terhes, ha az elmélet igaz, akkor valaki terhes lesz megint.:)
Vica Csabika tünemény, szépséges baba:) Örülök, h van új laptopod.
Évikék nagyon sajnálom Ádi fogacskáit:(( Ez már biztos? Zománc nélküliek? Nem is hallottam erről:) De kérlek ne keseredj el.
Kriszti örülök, hogy már vannak időpontok, és hamarosan megoldódik a problémád. Én is iszom még az inozitolt, de ha elfogy szünetelem:) Lehet, hogy tényleg csak a lombik lesz a megoldás. Olvastam egy fórumon, hogy sokaknak segített az INofolic az eredeti, egy csaj írta, hogy neki is az segített, előtte az inozitol nem. Lehet van benne más is? Bár kötelező lenne feltüntetni rajta. Áhh nem tudom, lehet csak "fizetett fórumos" volt.
Én éppen a 14.napon vagyok ma, és pont arra gondoltam, hogy milyen szép lenne Valentin napon pozit tesztelni. Bár nem vagyunk nagy Valentin ünneplők, csak úgy eszembe jutott:)
Na vár a rengeteg tanulnivaló, márciusban komoly vizsgák várnak rám:((
Jó hétvégét, és puszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!