Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 8921/9202 anonim ***** válasza:
88%
EZ EGY SZUPER CSAPAT
2015. jan. 5. 17:17
 8922/9202 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is szuper csapat :)

A cicimre a Lansinoh bimbó krém nagyon jo volt :))

Mi gyümölcsökkel kezdtünk :) alma,sárgabarack,igaz volt sutotok is de mindent adtam kb 5-6 napig jogy szokja az ízeket...mostmár csak 2-3 napig adok max az uj dolgokat...6.honaig csak a 10 órai volt kiváltva mert addig szopizott is..azota mar szépen haladunk es sok itt megkóstolt :) pl. Piritos kemyeret :D

Évi

2015. jan. 5. 19:00
 8923/9202 A kérdező kommentje:

Jaj Vicam olyan szep Csabika!!!Nagyon aranyosak,szepek vagyunk!!A rucik meg hat nagyon csinosak vagyunk benne!!!:))A karacsonyfas meg olyan mintha Apjanak szolna a ket legszebb ajandeka az eletben!:)Vica nagyon fsini maradtal nincs rajtad semmi felesleg!Orulet!:))Olyan vagy mint a sztarok :)babank lett de maris szuperul nezunk ki!:)<3

Az az edes fejecskeje testecskeje kis keze ahogy tartja magat a sarga ruhacskaban hat ugy megpuszilgatnam!!:)))

Koszonjuk a kepeket mindig ugy orulok mikor kuld valaki mert olyan szepek a "gyerekeink" :-)

Irszikem pezsgo felbontva folyamatban van a kortyolgatas Elod baba egeszsegere es a tiedre!!:)Remelem jol vagytok sok puszi neltek is es Mindenkinek!:)

2015. jan. 5. 20:28
 8924/9202 anonim ***** válasza:
83%

Irszi, hogy vagytok? Hogy van drága pici Előd babánk? Én is nagyon várom már a képeket róla, remélem hamarosan hazamehettek! Nagy nagy hatalmas puszi Nektek!

Kicciri, hogy vagy? Hogy teltek az ünnepek? Atival beszéltetek mostanában? Bajban vagyunk az itteni és az otthoni szokásokkal :) Szegény Bendi picit össze is zavarodott, hisz a Mikulás december 6-án hozott neki ajándékot az ablakba, de itt ugye a mikulás karácsonyra jön. A másik meg a faállítás, én szeretem azt hogy csak 24-én állítunk, de itt nem ez a szokás, vagyis előbb után ezen változtatni kell, ha nem akarunk kilógni.

Lilla, hogy áll a fürdő? Láthatunk róla képeket? Hol tartasz a ciklusodban?

Livi, remélem a két elmaradt vizsgálatból végre kiderül valami, amin lehet változtatni és hamarosan pozi tesztet posztolsz nekünk!

Meli, Fecus csuda aranyos és szépséges baba! Biztos nagyon örült a fának és az ajándékoknak :)

Kriszti, a gyűrűd fantasztikusan szép!!! Gyűrűs menyasszony lettél!!! :) Bogyesz kutyust meg legszívesebben megdögönyözném, irtó cuki és szuper hogy már jól van, kicsattan az egészségtől.

Vica, Csabika gyönyörű ás micsoda nagyfiú már :) Vica, nagyon jól nézel ki, csak úgy ragyogsz a boldogságtól! Mi is almalével és almapéppel kezdtük a hozzátáplálást. Ahogy Évike írta, egy egy új ízt 4-5 napig adj és addig mást ne, mert így ha allergiás valamire, vagy kipöttyösödik, akkor tudod mitől van és mit hanyagolj még egy picit. Mikorra tervezitek a kistesót?

Szilvi, Lili gyönyörű nagylány már!

Évi, hogy vagytok? Ádika mit szólt a fához? Remélem már nem betegeskedik.

Velünk minden rendben, tegnap voltunk ultrahangon, apa és Bendi is bejöhetett, jó alaposan megnéztek mindent, egyelőre még faros, nem is esik jól egy egy jól irányzott rúgása :) És itt is azt mondták, hogy nagy valószínűség szerint kislány :) Tuti anyagi csődbe megyünk, annyi gyönyörű kislány ruha van a boltokban, hogy fogok ellenállni nekik? :) Picit nagyobbnak mérték, mint az átlag, már 455 gramm a becsült súlya :) Én a a vírus okozta fogyás után kezdem ismét összeszedni magam, plusz 2 és fél kilónál tartok és már van egy pici pocakom is.

Lányok, kívánom hogy idén mindenkinek valóra váljanak az álmai! Így, hogy Irszi már édesanya, egyedül maradtam kismama, nagyon várom a pozi teszteket Csajok!

Lia

2015. jan. 6. 12:22
 8925/9202 anonim ***** válasza:
12%

Lattam Előd babát :))))) gyönyörű mint az anyukája :))))) nagyon cuki kis formás baba :)))

Lia koszike :) vegre jol vagyunk :))

Puszi nektek

Évi

2015. jan. 6. 14:27
 8926/9202 anonim ***** válasza:
83%

Kriszti :))) gyönyörű a gyűrűd :) és a kutyus hat zabálni való :)))))))

Évi

2015. jan. 6. 14:30
 8927/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Lia orulok hogy jol vagytok es a Baboca is szep nagy!:)Egyem meg csak novogessen szepen!:)Van mar nevetek kislanyra?Pocakfotot kerunk szepen!:)

Azok olyan joook:)

Evikem orulok hogy jol vagytok most maradjon is igy!:)remelem hamarosan mi is latunk kepeket a kis Elod babarol:))egyem meg ot is :)

Puszi Mindenkinek!:)

2015. jan. 7. 07:10
 8928/9202 anonim ***** válasza:
11%
Sziasztok! Előd besárgult, ma vették ki a kékfény alól... Ha holnap reggel jó lesz az értéke, holnap kora du. Jöhetünk, ha nem, újabb két nap. Ma már elég sokat bőgtem, gondolom a hormonok..... És persze aggódom, nagyon szeretnék már otthon lenni.... Szorítsatok kérlek hogy csökkenjen a bilirubinja, és mehessünk végre!!!! Hányok már a kórháztól!!!!!!I.
2015. jan. 7. 16:50
 8929/9202 anonim ***** válasza:
11%
Kaptunk 2 undorító szobatársat, az egyik közölte hogy ő les......ja hogy lesz e teje meg egyebek (én vért izzadva fejek minden szopi után higy ne tápszert, hanem anyatejet kaphasson pótlásnak), a másik meg igénytelen, koszos, fúúj.... Ki vagyok teljesen.I.
2015. jan. 7. 16:53
 8930/9202 anonim ***** válasza:
11%
Egyébként már 10 és 40 között szopizik, én meg 40-eket fejek \ alkalom, szóval már csak a sárgaság a gond. Ha hazamegyek, töltök fel nektek képet, aki látta kiscicámat, köszönöm a dícséretet Irszi
2015. jan. 7. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!