Fehérliliomka kérdése:
Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 23:37
8901/9202 Lilla 0210 válasza:
Irszikém veled vagyunk, szorítunk nagyon!!!! Minden rendben lesz! :-)
8902/9202 Kicciri válasza:
Irszi drukkolunk , veled vagyun! Minden rendben lesz. Vigyázz rád az angylod ♡♡♡♡
8903/9202 anonim válasza:
Irszikém drágám,ha tudsz irni irj.Egész nap az eszemben vagy.Pozitivan mindenhez!Úgy ahogy mindig!! <3 <3 Livi
8904/9202 anonim válasza:
Drukkolok Irszi,gondolok rád:)
8905/9202 anonim válasza:
Sziasztok! Köszönöm lányok! Még egyben vagyok, bár már vajúdok de szerencsére nem tágultm tovább, szóval 4-ig szerintem már kihúzzuk, akkor telik le a 24 óra, de ha bírjuk, akkor várnal 6-ig a császárral. Gerincérzéstelenígés miatt reggel 5-ig nem mozoghatok, akko állítanak fel, és ha Előd szépen tud lélegezni, hozzák is szopizni. A többit meglátjuk. Most is 2 infu folyik, a ctg jó lett, már szépen mutatja a fájásokat. Egyébkéntmeg is szülhetném, de még.indig faros. Puszi, holnap jelentkezem!
8906/9202 anonim válasza:
Drága Irszikém,várjuk,várunk szeretettel! <3 Livi
8907/9202 anonim válasza:
drága Irszikém, nagyon-nagyon drukkolunk itt mind!
Jelentkezz, ha tudsz! Szoríííííííííííííítunk!
Meli
8908/9202 anonim válasza:
Irszikém gondolok Rátok sokat, remélem holnap reggel már cicire is teheted Elődkét! Drukkolok ezerrel és sok puszi a picikédnek!!!
Lia
8909/9202 anonim válasza:
Irszi!
Drukkolok és még mindig gondolok rátok:)
Szilvi
8910/9202 anonim válasza:
Sziasztok! Tegnap Megszületett Előd baba 😃 Még a méhemből is popsival jött ki... 😃 1610g és 45cm ❤ Este nyolckor már megkaptam, ügyesen szopizott is! Nem került le a korára a súlya miatt 😃. Már ma reggel is volt már szopizni, nagyon ügyi, csak álmos Életem... Rooming -inre nincs esélyünk, de lehet hogy egy hét múlva mehetünk haza!!! Képet otthonról tudok küldeni, nem tudom hogy kell telefonról. Puszi, Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!