Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Lánykák!
Boldog karácsonyt mindenkinek:-)
Hogy vagytok?
Krisztike egyszerre jött meg és egyszerre fogunk majd pozit tesztelni :-)
Sajnos a fürdőnkkel csúsztak, mert mindig adódott valami probléma, ami miatt nem lehetett haladni. Például rossz méretű kádat hoztak ki, és ez csak akkor derült ki amikor be akarták rakni, és nem fért be:( A számlán 150 cm-es volt, de nekünk 160 cm-eset szállítottak.És 3 napba telt mire ki tudták cserélni, Addig állta a meló, és még sorolhatnám. Nem egyszerű egy fürdő újítás, és az egész lakás poros, koszos. (volt). A járólap csak két ünnep között lesz lerakva, mert nem volt rá idő, pedig még tegnap is dolgoztak. Állítólag 1 nap alatt meglesz, hát remélem. Bár pici, de sok a kirakósdi, és az vesz el sok időt szerintem, meglátjuk. Még van mára is takarítani való, pedig tegnap éjfélig csináltam, de nem bírta már a kezem. Ma folytatom. Lehet pizzát rendelünk ma is :-D. Na azért egy rántott husit csinálok, éhen nem halunk :-D holnap pedig megyünk anyósomhoz, 26-án meg az én anyukámhoz, úgyhogy nem kell nagyon készülődnöm, bár nem így terveztem.
Ma már bele lehet feküdni a kádba, hu de jó, este kirakom a ne zavarj táblát és pancsolok. :)
Puszi Csajok
Sziasztok!
Lillam ohh akkor ez a csuszas nem tul jo.Remelem jot pihizel majd az uj kadban :)Ilyenkor nagyon nagy a por:/ hat ez van,de jo hogy mentek a csaladtagokhoz :)a pizza nem rossz :-D en ma sutok meg meg szepitkezek elvegre ma megkerik a kezem :-D Bogyeszkam kis boldog es minden tokeletes :) karacsonyra minden rendbe jon :) Millio puszi mindenkinek es szeretetteljes boldogsagos bekes szentestet kivanok Mindannyiotoknak! <3<3<3<3<3
♡♡♡♡♡♡♡
BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
VIGYÁZZATOK EGYMÁSRA (és bujjatok össze)
Szeretettel:Cico&Kicciri
Áldott,békés karácsonyt kivánok nektek drága lányok:)))
Sok sok ajándékot és sok fincsi kajcsit:)))
Puszi nektek!
Szilvi
Békés, boldog ünnepeket Csajok! :)
Én eléggé rottyon vagyok megint de boldogság van legalább :) Bendi hazahozott az ovibol egy jo kis hanyos virust plusz fulgyulladast, ebbol sikerult atnyalnom a virust, egy napig mindenhol folyott belolem minden. Majd masnaptol vegig lazas voltam es ezek ugy legyengitettek, hogy este mar a kadba is csak segitseggel tudtam bemaszni :( most hogy ez lecsengett azt hiszem sikerult a bacit is elkapnom mert nagyon faj a homlokom, pont mint a homlokureg gyulladasnal. ha ez holnap is marad akkor bizony most is ez lesz. :( 19 het es harmadik betegseg, mi lesz igy a vegeig. Aggodtam nagyon a picikemert is, rengeteg gyogyszer es a laz, de vegig ereztem rugdosni. Tegnap voltam uh-n es minden rendben, pont akkora mint amekkoranak lennie kell es ugyan jocskan takarta magat de nagyon ugy nez ki hogy kislany :)
Lia
Lia, gratulálok a kicsi lányodhoz 😊
DRÁGA LÁNYOK!
MINDEN KINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK! 💗 💗 💗
Meli
Drága Lányok!
Álldott,boldog ünnepeket kívánok nektek!
Puszi Livi
Lia gratulálok a kicsi lányhoz:))
Remélem már jobban vagy:(
Meli nagyon szép a fátok, és Fecus tündéri aranyos:)
Nagyon gyorsan elteltek az ünnepek, holnap már meló :-(, de csak szerdáig:)
puszi Csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!