Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 8801/9202 anonim ***** válasza:
15%

Íme a 3 gyermekem :) Egytől-egyig imádom őket!

Engem ne nézzetek, mert nagyon szét vagyok esve..... vasárnap este 9-re K.O. vagyok :(

Meli

2014. dec. 5. 12:49
 8802/9202 anonim válasza:
21%
Ez nem egy fórum, hogy itt beszélgessetek. Menjetek inkább valami fórumos oldalra, ahol nyithattok topicot, vagy menjetek chatelni...
2014. dec. 5. 17:37
 8803/9202 anonim ***** válasza:
29%

Na jó,most volt elég!

Megtennéd,hogy befejezed ezt? Mond már meg nekem őszintén,mit zavar téged,hogy Ők itt beszélgetnek?

Mi a francért jössz ide,ha ennyire zavar?!

Nincs jobb dolgod???

Nyomorult egy lélek vagy,az egyszer biztos.

Ne gyere ide többet.

( Egy követő és sorstárs... )

2014. dec. 5. 17:47
 8804/9202 anonim ***** válasza:
21%

Teljesen egyetértek a kedves utolsóval.Mi a francért kell kötekedned.nincs jobb dolgod,vagy csak irigykedsz hogy milyen összetartóak.Inkább készülj az ünnepekre.

(szintén egy követő)

2014. dec. 5. 21:34
 8805/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)Melikem nagyon edesek vagytok!!!:))Igy egyutt olyan jo latni!:)<3<3<3

Gratulalok hozzajuk!Lanyod kezeben milyen edes Fecoka!:)Emlekszem h.volt h.tiltakozott de latom elvarazsolta a Kicsi :))

Szepek vagytok!:)

Kedves rantott pogi!Te valami fonokasszony,fonok ur vagy itt az oldalon?mert hogy megmondod hogy mit csinaljunk?Ha nem,akkor koszonjuk szepen a hozzaszolasodat es hogy ennyit foglalkuzul velunk,de nincs ra szukseg!Nem nagyon erdekel a velemenyed ne haragudj.Biztos remek ember vagy es atmeneti a problema nalad.ne izgulj neked is lesznek egyszer barataid.Mindenkiben meg van a jo-en ebben hiszek.Most nagyon rossz lehet neked.Sajnalom :/ Nem szabad mas embereket piszkalni azert mert unatkozol vagy boldogtalan vagy!Sok szeretetet kivanok neked az eletedben es boldogsagot es boldog Karacsonyt is.Isten veled.

Kedves minket Olvaso!Koszonjuk szepen hogy kialltal mellettunk!!!Ime a szeretet!:)

Kicsit unom ezt a temat amugy mar...de mindenesetre erdekes ez a kitarto ellenkezes ellenunk...nem?

Nem kellene reagalni lehet...mindegy majd csak elmulik ez is mint a menstruacio :):-D

Puszi Csajok szep almokat!!MINDENKINEK!:)

2014. dec. 5. 21:56
 8806/9202 A kérdező kommentje:

Kedves Masik Olvaso!Egyszerre irtunk!:)Koszonom neked is hogy kiallsz mellettunk!:)<3

Ugy tunik nagyon kitarto szegeny illeto...:/

2014. dec. 5. 22:04
 8807/9202 anonim ***** válasza:
27%
Én úgy gondolom nagyon sok embernek adtok erőt,hogy ne adják fel.És tényleg le a kalappal elöttetek.Az ilyen kötekedő,megkeseredett emberkékkel meg nem kell foglalkozni.Én kivánom hogy mindnyájatoknak összejöjjön a várva várt kisbaba.
2014. dec. 5. 22:23
 8808/9202 anonim ***** válasza:
21%

Kedves követők :) koszonjuk szépen hogy kiálltok mellettünk ;)

Draga húsos pogácsa kívánok neked boldog Mikulást :)

Sajnálom hogy egyeseknek ennyire lelkiszegények mint TE!!!!

Nem is értem miert jó ez neked de tudod egyszer minden visszaüt és akkor majd gondolj ránk milyen gonosz is voltál...

Amugy meg ha zavar ne olvass minket..ennyi..szerintem ezt könnyű megtenned :D

Csajok :"most nektek írok :) Ádi sajna még mindig meg van fazva :( kezelem de kivancsi leszek meddig tart még..ejszaka 2 ora mire vissza altatjuk mert szörcsög :(

Meli nagyon jó ez a kép :) hát biztos nem könnyű neked de ügyes vagy :) en egy gyerekkel is alig bírok :D

Szep hétvégét

Évi

2014. dec. 6. 06:56
 8809/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Kedves koszonjuk szepen!!

Hozzank ha akar barki csatlakozhat minfenkit szivesen lattunk es soha nem volt senki akinek ne segitettunk volna amennyi tolunk telik.Ez boldogsaggal tolt el es nagyon orulok h.ilyen osszetarto a csapatunk.Igen 2.5 eve osszetartunk es nyilvan furcsa es nem erdekel ha jon valaki es azt mondja menjunk :)Remelem sok embernek adunk erot tenyleg!:)Mert a feladas nagyon rossz,de mi kitartunk!:)<3

Evikem szegeny Adi :( most nagyon sokak betegek :/ drukklok h.minel hamarabb meggyogyuljon a kis vigyori :)Sok puszi neki es neked is!<3

Nagyon boldogsagos Mikulast kivanok Mindenkinek!;)A Parom csak ma fog beoltozni mert Anya most tudja latni este keson ert haza a munkabol) es akartuk hogy ő is lassa :)))

Pusszantas!♡

2014. dec. 6. 08:34
 8810/9202 Lilla 0210 ***** válasza:
30%

Sziasztok Csajok!

Remélem a Mikulás sok finomságit rakott a csizmátokba! :-D

Én is nagyon köszönöm a kedves követőknek azt, hogy mellénk álltak <3, és remélem baba is lesz hamarosan mindenkinél:)

2,5 év alatt 5 babánk született:

Lili, Gina kisfia, Ádám, Fecus, Csabika. ÉS kettő hamarosan megszületik: Elődke, és Lia babája.Mind egytől-egyik "csoda" babák, akikre hosszú ideig vártak a szüleik. Talán Gina annyit nem várt. Tényleg annyira zavaró, hogy itt nyilvánosan másoknak is erőt adva tartjuk egymásban a lelket? Mert csak mi tudjuk, hogy milyen egy vetélés után talpra állni, vagy a 30. sikertelen ciklus után, mi akik sorstársak vagyunk sajnos:(

De bízunk, egyszer majd talán...

Meli csodaszép család vagytok, a nagyobb gyekőcök rád hasonlítanak, Fecust még nem tudom:) A kislányod remélem megbékélt a gondolattal, a képről ez jön le, hogy imádja a kis öccsét.:)

Évikém Ádinak jobbulás, szegényke.

puszi Mindenkinek.

2014. dec. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!