Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 8501/9202 anonim ***** válasza:
100%

Vica, de cuki lehet!!!!!!!!!! Én tegnap éreztem egy kis szúró fájdalmat oldalt; és képzeljétek, volt ott egy kis kemény valami (mint egy dió), szerintem kidugta a popóját vagy a buksiját :-) Simiztem; és persze visszahúzta :-)

Édi lehet hogy a lábikóját is érzed! Persze nem az a része amikor hatalmasakat rúg :-) Kívánom nektek hogy csodaszép szülésed- születése legyen Csabikának! Már nem kell sokat várni Rá :-) Szerintem is hazajössz holnap is :-)

Képzeljétek; elég a diéta; okt. elején kell megismételni a terhelést........ Állítólag nem is fognának diétára mert épp a határon van........... Háááááááát..............

Én ezt sem értem, hogy miért 22 hetesen ismétlünk........... 17 hetesen volt az előző; de akkor miért nem 24 hetesen csinálják????????? Mindegy. Még diétás oktatásra sem hívtak be! Na ezen ki vagyok akadva.......... Irszi

2014. szept. 17. 11:16
 8502/9202 anonim ***** válasza:
71%

Sziasztok lányok!

Mesélek valamit,ami eléggé padlóra tett,de még pár nap és túl laszek rajta.Tegnap előtt volt egy beszélgetésem egy ** nagymesterrel,aki közölte velem hogy nincs lélekszerződésem,ami azt jelenti hogy a férjemnek és nekem együtt nem lehet gyermekünk.Persze elvileg megoldható,de ez van.A lélekszerződés az amikor a lélek(baba) kiválasztja a párt akiket azért hoz össze mert náluk akar leszületni velük van dolga....külön külön lehetne gyermekünk de együtt nem.Azt mondta sok a görcs a görcsös akarás bennem,a koleganőm is ** mester neki elmondtam ezt és azt mondta nem érti miért közölt ilyet,deelőfordulhat hogy azért hogy kapjak észba és engedjem el a görcsöt,mert ha lemondok róla,akkor mégis lesz.Szinte sokkolt,férjem el sem tudta képzelni miért vagyok olyan szomorú.De elmondani nem fogom neki,mert kiakadna teljesen.Nem hisz ilyenekben.A REMÉNYt A REMÉNYT veszi el az aki ilyet mond,pedig itt mindenkinek az ad erőt.Borzasztó érzés,ne tudjátok meg.Nem tudom ki mennyire hisz ilyenekben.Túl leszek ezen,de nem hagyom hogy teljesen a befolyása alá kerüljek ennek az információnak. Puszi lányok!Valakinek el kellett mondanom! Livi

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2014. szept. 17. 13:04
 8503/9202 anonim ***** válasza:
71%

Lívii, ezt nem szabad komolyan venni. Én októberbe írtam egy ilyen látnok féle meg jós meg mit tudom én mi, és kérdeztem tőle lát e a közeljövőbe terhességet!!!Azt írta, hogy nem lesz egy jó ideig, sőt sajnos a válás is szóba kerülhet, ugyanis a férjemmel nem lehet közös gyerekünk, és ez miatt sok veszekedésünk lesz. Én teljesen kiborultam, mert hittem ilyenekbe. Decemberre terhes lettem és eszembe sincs elválni :) Úgyhogy erre nem szabad figyelni, meghallgattad ennyi, innentől szépen tudod hogy mit kell tenned, igenis terhes leszel.

Vica

2014. szept. 17. 13:18
 8504/9202 anonim ***** válasza:
71%

Megtaláltam a levelet :)

Ezt írtam én

Kedves Tünde!

A családinet.hu oldalán találtam meg az Ön címét. 31 éves vagyok, 1982. 01-01-jén születettem.

5 éve próbálkozunk a gyermekvállalással, ez alatt az idő alatt 3 terhesség szakadt meg, kettő korán, egy pedig félidős terhesen. Diabéteszes és PCOs beteg vagyok, már kezelnek. Férjemmel nagyon boldogok vagyunk. Érdekelne, hogy Ön szerint lesz e a közel jövőben újabb gyermekáldás nálunk?

Segítségét szeretném kérni ebben!

Előre is köszönöm

Évi

Ez volt a válasz

Itt kedves egyelőre babát nem látni.. Ez az előzőkben is okozott sok gondot, ami a legrosszabb hogy ez még előhozza a féltést, féltékenységet, és vitát vált ki.

Amíg nem alkalmazod a védőburkot javulásra nem számíthatsz.Nem igazán fogod tudni rendezni az életedet ezen a téren.

Nincs jogomban senki magánéletét részleteznem, ha azt maga a személy nem kéri. Viszont a férfi tesz , és tett lépéseket ezzel bosszúságot fog okozni. És ez ma holnap vagy a következő hónapban lesz. Idővel évek folyamán. LEHETNEK OLYAN PLETYKÁK -SZÓBESZÉDEK MELYEK A RÉSZE LESZ, EZ PEDIG. Ez nem ma vagy holnap lesz-ezt 2015-ig meg fog történni.

Ez a rosszindulat is oka lehet annak amiért a gyermek még nem akar megszületni.

Állj pozitívan a vitás kérdések megoldásához, tartsd kordában az esetleges indulataidat.

Ne foglalkozz mások véleményével, juss el a saját belső meggyőződésedhez. Ideje alkalmazkodni a változó körülményekhez, bűvészkedni az ötletekkel és megtalálni a helyes utat előre. A lényege nem a fizikai erőfitogtatásban rejlik, hanem a belső erőben. Abban a bátorságban, amellyel nyugodtan szembenézhetsz a problémáiddal, külső "fenyegetettségekkel". . .

Ez a kártya arra figyelmeztet, olyan mozzanat van készülőben az életedben, amikor felejtésre, megbocsátásra, toleranciára lesz szükség. . . amikor nyugalommal kellene lereagálni saját, vagy mások dühét. Ha mások az őrületbe kergetnek, ne feledd, ez a saját gyengeségedet jelenti. . . Az igazi erő most nem abból származik, hogy valami külsődleges cél felé rohansz, hanem hogy önmagadat vagy képes legyőzni és a problémáidat a saját személyiség formálásod által oldod meg. . .

De ami majd későbbiek folyamán elengedhetetlen lesz számodra az a védőburok, mely megvéd , ezektől , az ártó negatív energiáktól.

Minden jót.

2 hónapra rá terhes lettem :)

2014. szept. 17. 13:24
 8505/9202 anonim ***** válasza:
56%
Köszönöm Vica! Nem is szabad ezt elhinnem,mert akkor az egyetlen éltető erő a remény ami meghal,és akiben nincs remény az nem él.<3
2014. szept. 17. 14:09
 8506/9202 anonim ***** válasza:
71%

Livi, nehogy komolyan vedd!

Nekem is ezt mondták, sőt ezer %-ra állították, hogy soha nem lesz a férjemtől közös baba, mert ez van megírva.

Én nem hittem el egy pillanatig sem, és látod, itt van a kis Fecusunk :)

Nektek is lesz babátok!!!!!

Meli

2014. szept. 17. 14:20
 8507/9202 anonim ***** válasza:
56%

Rendben lányok,elfelejtem ezt a rémálmot!Livi

Vicám,ez a mi kis Csabikánk nem igazán akar kijönni,nem egy rohanós fajta lest ez a gyerek :D Egyem a kis szivét,látod olyan jó fiú,hogy mindent pontosan betart,nehogy az anyukája ideges legyen :) Várjuk már nagyon.Puszi lányok! Livi

2014. szept. 17. 15:28
 8508/9202 Lilla 0210 ***** válasza:
56%

Sziasztok Lányok!

Nem győzöm elégszer mondani, hogy örülök nektek, hogy vagytok.

Tegnap már elkezdtem vérezgetni, és ma délután elöntött rendesen. Nagyon fáj a hasam, rossz volt így dolgozni, és 15 perceként rohangálni betétet cserélni, de ezerszer inkább a fizikai fájdalom, mint a lelki. Picit már jobb, holnap kell meginnom az Ergan cseppet 3*25-öt, ami eredetileg vérzés csillapító, de ilyenkor segít, hogy minden kitisztuljon, mert durva méhösszehúzódásokat produkál, ezt Nos-pa-val kombinálva (az meg ellazít) tuti a "siker", és remélem nem kell abortusz:( Elvileg holnapmennék kontrollra de igy nem tudok, ha eláll a vérzés megyek.

Vica Csabika nemsokára veled lesz, de picit megvárat a drága:)

Irszikém csodás érzés lehet, amiket leírsz:) <3

Lívi egy percig se vedd komolyan ezt!! Viszont engedd el a dolgod,valahogy fogadd el. Én ezt tettem, és átszerveztem az életem gyerek nélkül, az más kérdés hogy jól megszívtam:), de összejött! :-D

Csajok Vica Irszi ti szeditek a metet? Szedni kell azt végig?

Ne haragudjatok, hogy csak magammal vagyok elfoglalva most, de hamar túl leszek ezen, remélem.

puszi lányok

2014. szept. 17. 18:13
 8509/9202 anonim ***** válasza:
56%
Drága Lilla, ha erősen vérzel, akkor kitisztulsz, nem lesz szükség műtétre. Nagyon sajnálom mégegyszer ami történt. De te is erős nő vagy, és hamarosan lesz újra babád. A merckformint végig szedtem a terhesség alatt. Nyugodtan írj bármit, írd tele a fórumot, csak hogy tudjuk mi van veled! Veled vagyunk!!
2014. szept. 17. 20:06
 8510/9202 anonim ***** válasza:
56%

Lilla szoritok hogy minden rendben legyen.

Vica,Csabika ugy látszik tenyleg jol érzi magát :))

Na de mar csak pár nap :)

Livi,szerintem se hidd el...anno nekem baratnőm tűvel a csuklom felett nezte meg es azt mutatta nem lesz..bár voltam több josnal ahol ketten mondtak hogy fiú es lány lesz ilyen sorrendbe :) eddig bejött :))

Velem az van hogy járok csík cserére a fülemmel..

Közbe az epém is kinlodik igy meg kell ejteni a műtétet mihamarabb :((( ez van :(

Hála az égnek Ádi jobban van :)

Irszi tényleg erdekes hog oktatásra nem küldtek..es ez a terhelés nem igazán jo terhesseg alatt többször is..

Évi

2014. szept. 17. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!