Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Vica, de cuki lehet!!!!!!!!!! Én tegnap éreztem egy kis szúró fájdalmat oldalt; és képzeljétek, volt ott egy kis kemény valami (mint egy dió), szerintem kidugta a popóját vagy a buksiját :-) Simiztem; és persze visszahúzta :-)
Édi lehet hogy a lábikóját is érzed! Persze nem az a része amikor hatalmasakat rúg :-) Kívánom nektek hogy csodaszép szülésed- születése legyen Csabikának! Már nem kell sokat várni Rá :-) Szerintem is hazajössz holnap is :-)
Képzeljétek; elég a diéta; okt. elején kell megismételni a terhelést........ Állítólag nem is fognának diétára mert épp a határon van........... Háááááááát..............
Én ezt sem értem, hogy miért 22 hetesen ismétlünk........... 17 hetesen volt az előző; de akkor miért nem 24 hetesen csinálják????????? Mindegy. Még diétás oktatásra sem hívtak be! Na ezen ki vagyok akadva.......... Irszi
Sziasztok lányok!
Mesélek valamit,ami eléggé padlóra tett,de még pár nap és túl laszek rajta.Tegnap előtt volt egy beszélgetésem egy ** nagymesterrel,aki közölte velem hogy nincs lélekszerződésem,ami azt jelenti hogy a férjemnek és nekem együtt nem lehet gyermekünk.Persze elvileg megoldható,de ez van.A lélekszerződés az amikor a lélek(baba) kiválasztja a párt akiket azért hoz össze mert náluk akar leszületni velük van dolga....külön külön lehetne gyermekünk de együtt nem.Azt mondta sok a görcs a görcsös akarás bennem,a koleganőm is ** mester neki elmondtam ezt és azt mondta nem érti miért közölt ilyet,deelőfordulhat hogy azért hogy kapjak észba és engedjem el a görcsöt,mert ha lemondok róla,akkor mégis lesz.Szinte sokkolt,férjem el sem tudta képzelni miért vagyok olyan szomorú.De elmondani nem fogom neki,mert kiakadna teljesen.Nem hisz ilyenekben.A REMÉNYt A REMÉNYT veszi el az aki ilyet mond,pedig itt mindenkinek az ad erőt.Borzasztó érzés,ne tudjátok meg.Nem tudom ki mennyire hisz ilyenekben.Túl leszek ezen,de nem hagyom hogy teljesen a befolyása alá kerüljek ennek az információnak. Puszi lányok!Valakinek el kellett mondanom! Livi
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Lívii, ezt nem szabad komolyan venni. Én októberbe írtam egy ilyen látnok féle meg jós meg mit tudom én mi, és kérdeztem tőle lát e a közeljövőbe terhességet!!!Azt írta, hogy nem lesz egy jó ideig, sőt sajnos a válás is szóba kerülhet, ugyanis a férjemmel nem lehet közös gyerekünk, és ez miatt sok veszekedésünk lesz. Én teljesen kiborultam, mert hittem ilyenekbe. Decemberre terhes lettem és eszembe sincs elválni :) Úgyhogy erre nem szabad figyelni, meghallgattad ennyi, innentől szépen tudod hogy mit kell tenned, igenis terhes leszel.
Vica
Megtaláltam a levelet :)
Ezt írtam én
Kedves Tünde!
A családinet.hu oldalán találtam meg az Ön címét. 31 éves vagyok, 1982. 01-01-jén születettem.
5 éve próbálkozunk a gyermekvállalással, ez alatt az idő alatt 3 terhesség szakadt meg, kettő korán, egy pedig félidős terhesen. Diabéteszes és PCOs beteg vagyok, már kezelnek. Férjemmel nagyon boldogok vagyunk. Érdekelne, hogy Ön szerint lesz e a közel jövőben újabb gyermekáldás nálunk?
Segítségét szeretném kérni ebben!
Előre is köszönöm
Évi
Ez volt a válasz
Itt kedves egyelőre babát nem látni.. Ez az előzőkben is okozott sok gondot, ami a legrosszabb hogy ez még előhozza a féltést, féltékenységet, és vitát vált ki.
Amíg nem alkalmazod a védőburkot javulásra nem számíthatsz.Nem igazán fogod tudni rendezni az életedet ezen a téren.
Nincs jogomban senki magánéletét részleteznem, ha azt maga a személy nem kéri. Viszont a férfi tesz , és tett lépéseket ezzel bosszúságot fog okozni. És ez ma holnap vagy a következő hónapban lesz. Idővel évek folyamán. LEHETNEK OLYAN PLETYKÁK -SZÓBESZÉDEK MELYEK A RÉSZE LESZ, EZ PEDIG. Ez nem ma vagy holnap lesz-ezt 2015-ig meg fog történni.
Ez a rosszindulat is oka lehet annak amiért a gyermek még nem akar megszületni.
Állj pozitívan a vitás kérdések megoldásához, tartsd kordában az esetleges indulataidat.
Ne foglalkozz mások véleményével, juss el a saját belső meggyőződésedhez. Ideje alkalmazkodni a változó körülményekhez, bűvészkedni az ötletekkel és megtalálni a helyes utat előre. A lényege nem a fizikai erőfitogtatásban rejlik, hanem a belső erőben. Abban a bátorságban, amellyel nyugodtan szembenézhetsz a problémáiddal, külső "fenyegetettségekkel". . .
Ez a kártya arra figyelmeztet, olyan mozzanat van készülőben az életedben, amikor felejtésre, megbocsátásra, toleranciára lesz szükség. . . amikor nyugalommal kellene lereagálni saját, vagy mások dühét. Ha mások az őrületbe kergetnek, ne feledd, ez a saját gyengeségedet jelenti. . . Az igazi erő most nem abból származik, hogy valami külsődleges cél felé rohansz, hanem hogy önmagadat vagy képes legyőzni és a problémáidat a saját személyiség formálásod által oldod meg. . .
De ami majd későbbiek folyamán elengedhetetlen lesz számodra az a védőburok, mely megvéd , ezektől , az ártó negatív energiáktól.
Minden jót.
2 hónapra rá terhes lettem :)
Livi, nehogy komolyan vedd!
Nekem is ezt mondták, sőt ezer %-ra állították, hogy soha nem lesz a férjemtől közös baba, mert ez van megírva.
Én nem hittem el egy pillanatig sem, és látod, itt van a kis Fecusunk :)
Nektek is lesz babátok!!!!!
Meli
Rendben lányok,elfelejtem ezt a rémálmot!Livi
Vicám,ez a mi kis Csabikánk nem igazán akar kijönni,nem egy rohanós fajta lest ez a gyerek :D Egyem a kis szivét,látod olyan jó fiú,hogy mindent pontosan betart,nehogy az anyukája ideges legyen :) Várjuk már nagyon.Puszi lányok! Livi
Sziasztok Lányok!
Nem győzöm elégszer mondani, hogy örülök nektek, hogy vagytok.
Tegnap már elkezdtem vérezgetni, és ma délután elöntött rendesen. Nagyon fáj a hasam, rossz volt így dolgozni, és 15 perceként rohangálni betétet cserélni, de ezerszer inkább a fizikai fájdalom, mint a lelki. Picit már jobb, holnap kell meginnom az Ergan cseppet 3*25-öt, ami eredetileg vérzés csillapító, de ilyenkor segít, hogy minden kitisztuljon, mert durva méhösszehúzódásokat produkál, ezt Nos-pa-val kombinálva (az meg ellazít) tuti a "siker", és remélem nem kell abortusz:( Elvileg holnapmennék kontrollra de igy nem tudok, ha eláll a vérzés megyek.
Vica Csabika nemsokára veled lesz, de picit megvárat a drága:)
Irszikém csodás érzés lehet, amiket leírsz:) <3
Lívi egy percig se vedd komolyan ezt!! Viszont engedd el a dolgod,valahogy fogadd el. Én ezt tettem, és átszerveztem az életem gyerek nélkül, az más kérdés hogy jól megszívtam:), de összejött! :-D
Csajok Vica Irszi ti szeditek a metet? Szedni kell azt végig?
Ne haragudjatok, hogy csak magammal vagyok elfoglalva most, de hamar túl leszek ezen, remélem.
puszi lányok
Lilla szoritok hogy minden rendben legyen.
Vica,Csabika ugy látszik tenyleg jol érzi magát :))
Na de mar csak pár nap :)
Livi,szerintem se hidd el...anno nekem baratnőm tűvel a csuklom felett nezte meg es azt mutatta nem lesz..bár voltam több josnal ahol ketten mondtak hogy fiú es lány lesz ilyen sorrendbe :) eddig bejött :))
Velem az van hogy járok csík cserére a fülemmel..
Közbe az epém is kinlodik igy meg kell ejteni a műtétet mihamarabb :((( ez van :(
Hála az égnek Ádi jobban van :)
Irszi tényleg erdekes hog oktatásra nem küldtek..es ez a terhelés nem igazán jo terhesseg alatt többször is..
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!