Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Krisztikém, szerintem is megvolt, de várjuk még meg hogy feljebb megy-e. Igen jól látod, a vonalkáid akkor kapod meg, ha fent marad a hőd :)
Lívi, mi újság nálad, mikor tesztelsz?
Vica
Lia, te most hányadik napon vagy? Drukkolok ám neked is!
Tessék babásodni!!!!!
:))
Nézd Krisztikém, nekem is hasonló volt, picikét emelkedett de sikerült :)
Férjem Tescóba járt és ezt hozta :)))
Juj de aranyos rugik!!!:))A 2014-be szuletett halali cuki :))
Koszi Csajok akkor meg volt :) de varjunk meg jah par napot...remelem reggel felljebb megy.Megyek is aludni hogy gyorsan reggel legyen:)
Vica koszi a a gorbidet akartam kerni de gondoltam most ide-mesz oda-mesz nem zaklatlak vele...majd visszakeresem :) de igy sokkal jobb is!:)Az sem baj ha ugyanolyan marad majd es utana indul el felfelé mondjuk ket nap mulva sztem.Nekem is pont ilyen szep babas gorbem lesz mint neked,jo?:)
Pusszantas :)
Jól vagyunk, még szórakozok a többi kép feltöltésével :-) 16 hetes poci csak nektek :-) Irszi
Hú Irszikém azt hittem már rég elhagytál minket.Nagyon szép a pocakod és sztem fiú lesz.Már nem emlékszem mit tippeltem először de fiút mondok most.Köszönjük szépen a drukkot.Remélem mihamarabb vége lesz a rosszullevős álomkóros időszaknak és akkor többet tudsz írni,sajnállak hogy még mindig rosszul vagy.De kitartás tudod mi veled vagyunk!:)
Nekem ma 36.5 maradt a hőm remélem holnap tényleg feljebb megy még jobban.De nagyon izgalmas volt a reggel mert a digitális először 37.3-at,majd 37.6-ot majd 36.7-et mért,megmértem a másik digitálissal is hát 36.5 lett higanyossal is megmértem hát 36.5-na akkor marad ennyi.Amivel eddig mértem sztem elromlott ki is írta hogy error amikor uoljára 39.1-et mutatott.Frankóóóó hát most viszem a másik digitálisat is és a higanyosat is és sztem higanyossal mérem a kövi ciklusba mert igazából abba bízom a legjobban.De azért majd veszek elemet is a digitálisba hátha csak az a baja.
Beírtam a ciklus.hu-ba nem huzott még semmit.Ahogy néztem az átlaghőm 36.4-itt fog majd vonalat húzni.Ma nagyon fáj a hasikám tök olyan mit régebben amikor nagyon éreztem a peteerést sztem lehet hogy csak tegnap szabadult ki vagy nem tom de nekem utána szokott minden lépés fájni a kiömlő folyadéktól ami piszkálja a hashártyám amig fel nem szivódik vagy legalábbis én azt gondolom-ezért fáj.Nagyon kíváncsi vagyok a holnapra hogy mennyi lesz a hőm :)
Puszi Mindenkinek!:)
Jó reggelt lányok!
Irszikém én kislányra tippelek :)))
Kriszti jó az a 36,5 innen pedig majd szárnyalsz felfelé :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!