Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szia Lilla :))) ez nagyon jó hír :)))))))))))))))))
Rendben van és lesz is minden :)))
Ma voltunk Ádival a 3.honapos oltason es dokinő szerint hamar meg akar nőni :)7120g :)) kis húsgombóckám :))
Puszi mindenkinek [link]
Lilla dejóóó dejóóó, mondtam én ha ott a 3mm-es zsák lesz ott nagyobb is :) Gidai ha azt mondja jó, akkor az jó!!! Biztos Pongó Kati fog UH-on megnézni, aranyos csaj, ő a doki aszisztense. Gratulálok nagyon szép hcg érték!!!!
Lívikém, neked ugye nincs barna azóta se? Az az egy csepp pedig beágyazódás lesz :))) Ha bátor vagy, akár 3 nap múlva megnézheted teszten is a két csíkod :)))
Évi, Ádika tényleg szép nagy, de a lényeg hogy egészséges:))
Köszönöm Csajok! :-)<3
Ádi annyira cuki:) <3 de jó lenne megölelgetni:)
Igen Vicus Pongó Katihoz megyek, Gidai doktor államvizsgáztat pénteken, és nekem meg csak akkor jó a héten:)
Sziasztok!Lilla nagyon orulok a hcgdnek!!:)))Tudtam hogy igy lesz :)es kisfiu lesz :)sztem :)Gratulalok Kismama!!
Livi sajnalom a nega tesztet de majd par nap mulva pozi lesz!!Nem hiaba lovod be minden nap majd meglatod!:)
Termalviz...ok h.nem javallott,tudom...de talan meg csak akkor ezdene beagyazodni amikor mar lassan jonnenk haza.Hat en furdok nyugodtan benne sztem amugy is gyogyviz ugye Harkany...hatha segit pluszba :) vagy legalabbis majd ezt kepzelem es gonolom es ez teremto ereju es nem fogja negativ iranyba befolyasolni :)
Koszi Vica a hom remelem szep lesz :)
Evikem Adamunk gyonyoru kis huncut milyen kis vigyorgos boldog baba :))Puszikalom ot egymillioszor!:)):-*
Na kezdek pakolni...ezuttal tehetek be melegebb holmikat...holnap pedig irany haza,aztan nyakunkba vesszuk Tolnat-Baranyat :)Elotte meg megeroszakolom a Szerelmem :-D
Vicam irj majd h.milyen volt a szulesznovel!Most mar ertem mi a ctg hat ez tok jo en olyat akarok h.ne fajjon csak a gep mutassa :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!