Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszi megy a drukk ezerrel :))))))))
Igen itthon vagyunk :) teljesen más az élet mint előtte..ő van ugye a központba :) en kicsit apánál hatra csúsztam de sebaj ...majd lesz jobb is :)szívem szerint én maradnék ezen az oldalon ;) szeretem EU-t a gyakoris oldalt :) veletek egyutt :))
Klau reméljük jól vagy..en tegnap olvastam el a zárót és kiderült praeclampsia toxemia kezdődött nálunk plusz a baba nyakára bolt tekeredve a koldokzsinor...szóval jobb hogy kivették :) féltem nagyon..szülőszobán a lábam le se allt..annyira remegtem..nehezen tudtak gerincbe szúrni ...na de túl vagyunk rajta :) őszinte leszek hogy iszonyat fájdalmas az utana levő órák ahogy a hasam nyomkodtak :(( az elso felállás es utana vagy 2 napig de egyre jobb volt utana...akkor azt mkndtam nekem több gyerek nem kell..aztan mikor varratot szedett a doki megkérdeztem mennyi időt kell varni ha kis tesót szeretnénk??:))
Már el is felejtettem :))) pedig pont 1 hete lesz ma este:)))
Hoányzik a pocakom:(( olyan jó érzés volt mikor bent mocorgot.
AZT KÍVÁNOM HOGY ITT MINDENKI ÉREZZE ÁT EZT AZ ÉRZÉST :)
Évi
Helló Csajok!
Évi kész vagyok tőletek!!! Annyira jó rátok nézni, hát komolyan mondom könnyes lett a szemem:) <3
Klaudia remélem jól vagy és rendben a vérnyomásod, tarts ki már nincs sok!!!:)
I drukkolok nagyon! Erősödik remélem a csíkod!
Krisztikém talán most sikerült neked is nekem is!! :) Áhhh nem talán.... biztos és kész. :D
Én pont egy héttel vagyok inszem után, és már kezd elkapni a tesztelgetős őrület, főleg h vettem egy csomót a fastestről :) Dehát tudom korai még. ki kell tartanom legalább keddig :)
Puszi Csajok
Évike nagyon szépek vagytok :)))) Én holnap töltöm a 24. hetem :)
Ma végre apa is látta hogy hullámzik a pocakom, és mikor rátette a kezét a hasamra, végre érezte ahogy mozog, meglökte párszor a tenyerét :))
Akkor maradunk csajok, ennyi. Egyébként engem sose szokott zavarni a nyílvános topik, csak kellemetlennek éreztem hogy az én ruhám miatt kezdték ki a topikot :)
Jajj I, nagyon drukkolok, úgy megnézném az összes teszted :)))) Krisztikém, neked is hamarosan csíkosod lesz, meglátod!!!
Itt egy kép rólunk, kinőttem ezt a csíkos felsőt
Vica :)
Köszönjük :)
Vica cuki a pocakod :)
Lilla szoritok hogy 9 hó múlva te tegyél fel ilyen kepet :)
Mindenkinek megy a drukk
Évi
Köszönöm Évi :)
Úgy is lesz 9 hónap múlva;-)
Vicus hogy megy az idő, döbbenet.:)Nagyon csini vagy:)
Nem tudom olvasni Irszi blogját:(
Miért?Nem vagyok megivott:(
Irsziiiiiiiiiiii,én ugy szeretném olvasni:)
Szilvi
Írta nem olyan régen hogy mi az oka annak hogy nem fogjuk tudni olvasni...én is szomorú vok mert szerettem :)
Évi
sziasztok
Most jobban vok szedek vérnyomás csökkentőt. rem jobban lesz:)
Csütörtökön megyünk NST-re...alig várom már :)
A küldök zsinor miatt parazok naon... de csak nem lesz semmi baj...
Évi tiszta jó neked h.tul vagy rajta.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!