Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszi szoritok hogy végre mondjanak mar vmit..
Kriszti :) lehet ennek igy kellett lennie :) szoritok holnapra :)))
Évi
Kriszti hatalmas drukk holnapra!!!!
+++++++ lesz !!!
Ó Lilla most ahogy bejött az oldal még a szívem is megdobbant hogy ott a sok ++++ jel :)) na hatha :))
Nekem tegnap este óta Ádám csak úgy feszít..nem tudom műt akar...megfordulni lehet na de hat nincs hely es hiába mondom :)) szegeny :(( közbe ez mar faj amit csinál.. Na de kibírjuk:) lábával a combomat nyomja a hátával pedig fel egyszerre :)) érdekes :))
Ma voltam vérvételen es végre a vizeletembe sincs genny :) csoda ez a kúp amit utoljára kaptam :))))))))
Évi
Kriszti, drukkolok a pozitív teszthez :)))
Lilla neked is drukkolok. Irszikém olvastalak, örülök hogy megint van egy kis remény amibe lehet kapaszkodni.
Évi örülök hogy nincs a vizeletedbe semmi :)
Én is most jöttem a védőnőtől, nálam is tiszta a vizelet, a Monural csodákra képes, meghallgattuk Csabika szívhangját is :))))))imádom!!!
Vica 19+2
Nagyon koszonom a drukkot Csajok!:)Remelem hat!:))
Evi Vica tok jo kupot kaptatok akkor orulok h.nincs semmi oda nem illo a pisiben :)
En is akarok szivhangot hallgatniii :)) :-D
Na reggel jovok a hirrel.Most nem felek.Total rajtam van az eselytelenek nyugalma.
Irszi :))))) tudtam én hogy vki csak elkezd mar vmit :)))
Évi
Csabikát megnéztem a blogon is, és a kukacos képet félreértettem!!!!!!!!!!!!! A kukac előtti valamit (kéz???) néztem orbitális méretű kukacnak!!!!!!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDD
Ott is cuki!!!!!!!!!!!! :-) Mármint a blogon; csak ott ügye rengeteg a képecske Róla!
Kriszti, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
most sikerült, még nem igazán emlékszem rá hogy ilyen higgadt voltál, de pozitív! Sikerült!!!!!!!!!! :-)
Várom a híreket!!!!!!!!!!!
Mi voltunk andrológusnál, szerencsére azt mondta, nem lesz sem donáció, sem örökbefogadás, meggyógyul (DE MIKOOOR???????????), és lesz egy szép gyerekünk végre!
Továbbküldött Pestre infektológushoz............
Nyáron visszakérjük a fagyinkat; mert a köv. stimu leghamarabb tavasszal lesz (számításaim szerint...).
Puszi lánykák! Irszi
Évike, most írtam én is pont!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy örülök!!!!!!!!!! Nagyon fel vagyok most dobva!!!!!!!!!
Végre, végre végre! CSak most már ne szakadjon meg ez a lánc, és legyen végre vége!!!!!!!!
Férjecském már arról álmodozik, hogy rendbeteszik, és nem is kell majd lombikoznunk:-) Kis csacsi! :-))))))))))))))))
Te jól vagy? Pocibababa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!