Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Milyen jól látszik minden :))) ez egy jó Uh :)
Cuki Csabika :)))
Évi
Irszi legyszi küld el a blogod címét mert mindig olvasom es nyitva van a teloba de vhogy bezárta :((( fene vigye el
Évi
Sziasztok Lányok!!
Vica Csabika nagyon édes :-) <3
Imádjuk! :)
Kriszti 10 nappal inszem után már nem a Choragontól lesz pozi a teszted;-) tesztelj bátran:-)))
A legrosszabb tényleg a várakozás.
Nehéz türelmesnek lenni :)
Én mindenkinek nagyon drukkolok, és hamarosan a ti UH képeiteket is fogjuk nézegetni :)
Vica
Helló
Vica csodaszép a video!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek♡♡♡♡ A következő baba kislany lesz ugye csajok? !
Lilla, Kriszti teszteljetek! Nem éri meg várni és Sztem jobb tudni minnél előbb, hogy lehessen tovább lépni (sajnos)
Természetesen kívánom a ++++++++++++++++++ tesztet egészséges ikrekkel!
Millió puszika mindenkinek és Évi mi is szeretünk! !!!
Vica, Csabika gyönyörű! :-D
Puszi neki!
Évike, köszi mindent!
Kicsit jobban vagyok.
Kriszti, izgulok érted nagyon! Nem jövök sokszor, de sokat gondolok rátok! Puszi!
Holnap andrológus........ rákérdezünk most mindenre......... hogy lehet-e saját gyerekünk... de gáz! Szorítsatok!!!!!!!!!!! Irszi
Sziasztok!Irszi drukkunk mara!!Majd ird meg h.mi volt mindenkepp!!
Elfelejtettem tesztelni ma Lanyok!:-D Hirtelen ebredtem felalomba kirohantam pisilni es a huvelykup jart az eszembe h.fel kell rakni.Igy az elso pisim mar "eluszott". Majd holnap tesztelek ha el nem felejtem megint :-D amugy annyira nem vagyom a "megintegycsikra"...de meg akarom nezni a progi miatt.Ha megis ketto csik lenne iratni kell ugye.Holnap 11 nappal inszem utan mar sztem bizti lesz.Remelem.Mehem az fajdogal mar ez a 3.napja.De jo is lenne ha a beagyazodastol lenne.Cicim erzekenyedik azt hiszem egyre jobban.
Na holnap kiderul!Puszi Mindenkinek!!♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!