Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Kismamák! Szuper hogy a babák jól vannak :-) Örülök a jó AFP-nek :-)
Melike hamarosan szül? Vagy mi? Vagy csak a kiírt időpont jött el??? Miért dolgozik?????????? Én a 7. hónapban már tuti nem fogok :-)
Krisztike, nem kell érezned semmit, nyugi!!!!! :-) Én mindig érzek, és látod, hiába! :-) NYugi!!! :-) Mikor is derül ki????????
Lányok, köszi az együttérzést!
Jól esik nagyon! Engem nem a lombik visel meg (imádom :-)))))))))))), hanem ez a sok.... vacak!
Én is azt gondolom, hogy vagy egy évig (!!!) kéne szednie valami durva erős antibiotikumot, az talán segítene. Nem tudom. :-( Féltem, nehogy baja legyen.. :-( Ennél az is jobb lenne, ha nem lenne spermája, komolyan...:-(
Igen, nem hogy megírták a beutalókat, hanem levettél a vért lymera és bi..valamire. Két hét múlva eredmény!
Évikém, a blogon írtál, de kérlek írd át úgy, hogy Irszi helyett Szamócát írsz; mert az Irszi a nevem szójátéka, és a blogomon nem szeretném ha ott lenne ez miatt! Köszi!
Így kitöröltem azt a hozzászólást; de mivel ez örörk darab, kérlek írd ki még egyszer, csak az Irszi helyett írj Szamócát! Köszi, puszika csajok! Irszike :-)
Irszi Meli lassan a kiirt idő ponthoz közelít :)
Kb.36-37 hetes ha jól tudom mennyi köztünk a különbség..
Én biztos nem tudnék dolgozni mert most is a pulzusom állva vagy sétálva az egekbe van es fulladok...
Na de meg az is lehet egyszerre szülünk Melivel...:)))
Évi
Kedves Kislánykák, köszönöm a drukkot, igen holnap inszem. Reggel 8-ra megy apa leadja a cuccot, én meg megyek a srácokért délben :-) Kicsit vicces :-)
Vica gratula az AFP-hez szuper!!! :)
Hát Meli tényleg sokat dolgozik szegény, köszi Szilvi, hogy írtál. Már alig várom, hogy lássam a babát, és persze Ádámot is :) Már nincs sok hátra lányok.
Kriszti tényleg nem kell érezni semmit, úgy szeretném ha sikerülne neked, meg persze nekem is :)
Irszi az a lényeg h megcsinálják a vizsgálatot! KIt izgat hogyan viselkednek, a lényeg h meglegyen, ne törődj senkivel, ezek az emberek nem számítanak neked. Ha azt kívánom h pozitív legyen valamelyik teszt az jó? Mert akkor megvan az ok és lehet kezelni. Remélem meglesz az a ronda baci most.
puszi Csajok
Sziasztok!Irszikem meg egy het mire kiderul :-\ ma volt 1 hete az inszemnek.Drukkolok en is h.tenyleg valamelyik pozitiv legyen mert akkor meg lesz az ok es tudjak kezelni vegre!!Igy kell lennie!!♡
Lilla szurk szurk szurk mara!:)))
Puszikak!
Naaaa????Engem is érdekel :))))))
Évi
Lányok, minden oké és kisfiúúúúúúúúú:))))Holnap jövök a részletekkel :)))))
Vica
Gratulálok Vica :)))) üdv a fiús csapatba :))
Évi
Ó Irszi :(( nagyon elszomorodtam amit írtál :(((
Tényleg en se értem mar ezt az egészet :(((
Azt se hogy a hinivarsejtek közül miert nem tudjak kiválasztani azt amibe nincs feherje vagy hogy mondjam...azt ami Tuti jó....
Remelem vki mondd mar vmit hogy ki legyen mert igen ezek az évek :(
Baratnőm nővére 40 éves...nagyon sokáig nem akartak hallani a gyerekről...pár éve megis szerettek volna de nem jott..most jutottak el oda hogy a petevezetőnél volt baj...elkezdtek végre a lombikot de nagyon rosszul van a szuritól es igy is csak 3 petesejt lett amiből 1 túl nagy es a doki nem sok esélyt ad nekik:(( el van keseredve... Következő alkalommal meg többet kell szúrni ...na de mkndta igy is komoly összegeket hagyott ott :((( utolso próba es ha nem akkor feladják :(( annyira sajnálom őket is :(
En hiszek Istenbe es imádkozni fogok hogy megadasson nektek a csoda :)
Megyek alszok hatha sikerul :)
Évi
Sziasztok!
Vica,
GRATULÁLOK! Csak így tovább!
Kriszti? Meli? Lilla? Ugye jól vagytok?
Évi Drága nem sok van már ♡
Nálam semmi extra eszem s mehpempot és ez most nem kapszula! Ma voltam dolgozni is 1hét után :-/
Puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!