Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Kriszti sajnálom a tesztet! Így most mentek lombikra? Tudom írtad mész endodokihoz... mindent bele! !!!
Vica sokat nőtt a pocid ♡♡♡ Csabika nem totojazik. Konnyű terhességed van?
Melinek szoritok, jó kezekben van és hamarosan babazunk Yuppiii ;-) Azért remélem minden rendben lesz velük!
Évi , figyu Ádám siman befordulhat meg! Majd amikor vajudsz az pont arra valo! Nem??? Szegénykém nemsokára meglesz Adi és jobban kell hogy legyél!
Irszi kérd vissza a babadat!!!
Klaudia örülök, hogy írtál ! Mikor kapunk pocakfotot;-)
Lilla most akkor Te hogy is állsz? Szilvi az a nagy kereku sport babakocsi nagyon jó! !!!! Lehet futni a parkban vele ;-)
Nálam TOTÁLIS semmi, délre megyek fogászatra. Eszem a mehpempot.
Mindenki ódakat zeng a neten róla. Kb azt látom, hogy icipicit hízok tőle. Elvileg tele vagyok nyomva vitaminokkal, de meg nem zummogok :D:D:D:D
Puszika
Sziasztok Lányok!
Meli bízunk benne, hogy minden rendben lesz! Gondolunk rád, én sem értem, hogy miért nem császár? Egy faros babát megszülni hogy lehetséges??
Vica de szép vagy :)Szépen gömbölyödik a hasad :-)
Kriszti sajnálom nagyon, hogy negatív a teszted :( :-(
Annyira drukkoltam neked :(
Nem tudom mennyi idő múlva kapsz időpontot, engem ismerős vitt be úgyhogy nem tudom mennyi a hivatalos úton a várólista. :( Hívd őket hamar, mindegy hol tartsz majd a ciklusban.
Kicciri a méhpempő tényleg csodaszer :) Kitartás a fogdokinál:)
Én inszem után 9.dpo-n vagyok, nem érzek semmit, de a hőm 37,2 és amíg nem esik addig reménykedek:)
Hű micsoda szép fiú csapat lesz itt Fecó, Ádám, Csabika :-) <3
Puszi Csajok
En egyszer sima cikusba duphastont szedtem de megjött hiába nyomtattam csak ket napos pecsetelessel...lehet inkabb tovább kellett volna szedni!
Kicciri nekem a fogyás allt meg mikor ettem a pempőt... Utana megint ment
Remelem szules utan jobban leszek :)
Bizony fiús csapat :) Klaudia a babatokat hogy fogjak hívni???
Évi
Sziasztok kislányok! Krisztike, sajnálom nagyon!!!!
jó lenne már bakker valami jó hír megint, tőlünk is........
A 3. napi vérvétel az a 2-5. nap közöttinek kell lennie, szóval nem baj ha nem 3. napos :-) Nálunk legalábbis. Csak a 3. a legjobb :-) Nem csúszod le!!!
Meli, már megint...... hihetetlen, szegénykéim! Jó lesz már annak a babának ha kijön az anyucija óvó karjaiba!
TAlán a vérzékenység miatt lenne jobb a szülés, és mivel ő már a 3. szülésed, nem félnek annyira a farostól!
Meli -és többi kismama!!!!!!!!!!
Nézzetek utána a googleban a DINATAL szülészeti gélnek, és tessék leírni ide a véleményeteket! Én ha meglesz az esélye hogy szülhetek rendes úton, tuti veszek! De egy faros szülést el sem kezdenék nélküle!!!!!!!!!!!
Szilvis, szólj kérlek Melinek, hogy mi erről a véleményed! De nézd meg a kedvemért!!!!!!!!!
Én ritkán vagyok itt, de csesztessétek vele Melit, szerintem tuti dolog! Kilő a baba tőle! :-)
Nekem megjött, holnap hívom a Kaálit, kérek uh időpontot.
Szerintem egy hét kimarad, és a köv. hétfőn megyek majd. Vicus, csodaszép a pocid! Puszi lányok! Irszi
Huu jól hangzik ez a gél de lehet ezt is orvosa válogatja, nem??
Évi
A mi kis csajunkat Fanni Zoénak fogják hivni :) Nekem igazán a Fanni tetszik ...az az én ötletem volt!!
Képet meg ma töltök fel ah.gép elé kerulök :)
Sziasztok Csajok!Koszi az infokat!:)eloszor ma kerek a nodokihoz idopontot.
Jol hangzik az a gel Irszi!:)
De sztem az tud rola erdemben nyilatkozni aki hasznalta mar.De jo lenne mar ezen gondolkodni :))
Lilla akkor ma vagy a 10.dpon :)erzel vmit???:)
Leirhatod privibe a dokit koszonom :)Jo fejnek tunik!:)
Nekem meg nem jott meg mondjuk ez a 3.napja h.nem szedek progit lehet h kell neki vagy 5 nap is...de legalabb mukodott ezek szerint.
Tul jol...
Irszikem drukkolok nektek a Kaaliba!:)
♡♡♡
Kriszti azóta nem csináltál tesztet?????
Ma voltam a cukor rendelesen utoljára :) picit emelve lett az inzulin de sejtettem... Szules utan 6hettel kell visszamennem :) cukor terheléssel ...
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!