Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Lilla ♡♡♡
A teszt az csak teszt .....hány meg hány volt már korábban negatív aztán utana meg pozitív a lányok körében! Mikorra nem varod?
Millió puszika!
Na a pcos oldalon egy csaj ugy járt hogy negatív volt a teszt...azóta 7 nap eltelt es ideges volt hogy mi van már...ma írta hogy a kukát mikor kivitte akkor látta hogy ket csík van rajta :) ma tesztelt és tényleg :) csak időn túl mutatta ki :) szóval meg van még a teszted?? :)
Évi
Huuuuuuuu Evi neked tenyleg mindjart kidurran a pocakod :-)))) De jooo!Mosolygos Kismama ;))Gyonyoru a pocakod :)♡♡♡♡
Lillam tenyleg idon tul se pozi?
A hő...az nekem is magas ovu utan 37 folotti de az leesik mielott megjon...vagy utana egy nappal.Szamomra nem jelent semmit sajnos :/ de remelem Lilla neked azert magas mert babas vagy!♡
Puszi Csajok Drágák vagytok! :-)
Nincs már meg a teszt, de bevallom délutánig nézegettem, de semmi. Aztán mérgemben összetörtem és kidobtam, a szemét meg már a ledobóban:)
Ma vagyok a 26.cn-on szóval elvileg 2-3 nap múlva jön meg, Utrot nem szedtem most sem, bár gondolkodtam inszem után hogy beszedem ami itthon van, de aztán mégsem szedtem. Nekem 37-nél mindig megállt a hőm, max 37,1 volt, azért is gondoltam, hogy ez talán más..:) Na mindegy, azért még nem mondok le róla teljesen csak ha itt lesz a ronda piros valóság:D
Évi de helyes mosolygós kismami vagy :-) <3 Clau rólad pocak fotót láthatunk majd?
Puszi drága kislánykák
Jó kis poci, Évi!!!!!!!!!!!!!!! :-) Én is ilyet akarok már!!!!!!!!! :-)
Lilla, amíg nem jön meg.. akkor is, ha elcsépelt, akkor is, akkor is van remény! HA én visszamegyek ezért a babáért, hátha sikerül, akkor egy (bocs) nyamvadt kis negatív tesz ne szegje senki kedvét!!!!!!!!!!!!!!!!
Lányok, a lombikos fórumon is vannak egy csomóan, akik a vérvétel napján reggel hatalmas negatívat teszteltek, és tessék, 300 a HCg-jük! Meg 500!!!!!!!!! Ne kérdezzétek hogy egy 25-ös teszt miért nem mutatja ki, de rengeteg ilyet olvastam már!!!!!!!! Szóval szúúszá! :-)
Hétfőn Kaáli megint! MAjd írok, puszi! Irszi
:) aranyosak vagytok :)
Lilla szerintem még várj :) igaza van Irszinek :)
Irszi hatha nekem lemegy a poci neked pedig megnő :) szorítok a Kaalihoz :))
Puszi
Évi
Meli most szül....
Drukkoljatok lányok neki nagyon!!!!Ráfér!!!!
Ennyit tudok,ha van valami,azonnal irok:))
Szilvi
Jujj Szilvi nagyon szoritunk nekik :)))
<3
Évi
Evi nagyon szép vagy! !!!
Hajrá Meli atya ég , beindultak a dolgok :O
Irszi veled vagyunk! !!!
Lilla én sem hiszek a teszteknek de rendesen.
Mensizek. Sajnos pedig vártam a mehpempo hatását. Mindegy gondolhattam volna
Puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!