Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Lilla annyira sajnálom én nagyon szoritottam :(
Évi remélem minden rendben lesz holnap és nem kell még bent maradnod. Bár már lassan eljön az idő h.maradni fogsz...és küldheted a babádrol a képet :)
Izgi már csak te vagy előttem. .. utánnad én jövök :)
Nem izgulsz.???? mert én eléggé. Ah.nő a hasam egyre jobban nem tudom h.fog ez a csepp csaj kiferni :)
Klau ne is mondd :) míg Meli egybe volt nem féltem,de most hogy én vok a soros tényleg egy babszem se fer el hátul :) :D
Raadasul ez a borgyulladás a pocimon van kettő es felek hogy csaszarnal nehogy vmi a sebbe kerüljön :(
Ma mentem ujra dokihoz es nem érdekelte őket hogy kismama vok es holnap befektetnek :( menjek holnap mondtam de reggel megyek a dokihoz de letojta :( ilyenek....
Jujj közelít az idő :))) lábamon olyan víz van hogy mar kemeny :(
Évi
Istenkém, milyen gyönyörűek ezek a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindegyik! egyik szebb, mint a másik!!!!!!!!!!!!! :-)
Fecuska, tünemény, Erik kis herceg, Lili meg a legeslegszebb csaj a világon!!!!!!!!!!!!!!
Fecus, Isten hozott köztünk!!!!!!!!!!! :-) Melikém, igazi hős vagy, és Fecó és, hogy ilyen ügyikén itt vagytok végre egymásnak! Megérdemeltél egy kisfiút, én azt mondom....... imádni fogja az anyukáját!:-))))))))))))))))))))) MEnnyit fog majd udvarolni, édesem!!!!!!!!!!!!! :-)
Az agyam eldobom, ennyi szépségtől ahány babát és pocit itt láttam!!!!!!!!!!!!!
Emerencia, örülök hogy jelentkeztél, és én is csodálkozom hogy nem golyóztam be!!!!!!!!!!! :-) Örülök hogy olvasol!!!!!!!!!! :-) Így tényleg van értelme írni!
A mai helyzetjelentés: minden oké, csütörtökön újabb uh és vv, aztán szerintem jövő hét elején beülti! Nagyon várom, és nem, nem gondolom hogy sikerül, de izgulok! :-) Drukkoljatok! Irszi
Irszi nagyon drukkolok nektek :) lehet pont ez a kicsi esély fog nekunk csodát okozni :) Kívánom hogy igy legyen :)
Én ma megyek a masodik nstre es kiderül hogy be kell e fekudni vagy eleg jovoheten...szívem szerint jovohetet szeretnem
Egyedül nagyo rossz lesz ott bent :( messze a családtól :(
Na mindegy ha kell megyek de ha nem annyira fontos meg egy hetet maradnék azert is mert nem rendeztem el mindet amit kellett volna..ruhák,kiságy ilyenek..vártam a dekoraciot de nem jott meg most se ami kimaradt..irtam a csajnak aztondta este megnézi mert lehet rossz címet irt ra...csak nem értem akkor elsőnek hogy tudott jó helyre jönni ????
Másodszor meg harmadszor nem...pedig miatta van mert kimaradtak a virágok es napocska megis ki kellett fizessem :((((
Na szóval Szorítsatok nekünk ma :)
Évi
Köszönöm Lányok :) <3
Csütörtökön megyek orvoshoz meglátjuk mi lesz a továbbiakban, remélem nem lett cisztám megint.
Évi gondolok rád, szorítok nagyon :)
A matricákkal kapcsolatban meg ne hagyd magad :)
puszi Csajok
Most olvaslak neked is drukk ezerrel Irszi.
Csajok! Mi a különbség a rövid ill hosszú protokoll között lombiknál? Bocsi de nem tudom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Sziasztok!Ezt meg kell hogy mutassam,én tettem fel a kérdést,hihetetlenül megviccel a gabriel teszt.Nem hinném hogy baba,de ilyet még életembe nem láttam.2 nap van a nem vártig. Livi voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!