Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Nekem nem fajt a fejem de baratnomnek nagyon sokáig
Évi
Livi hajrá! !!! Őszintén szólva nem vagyok meglepve ;-) mivel mindenkinek lesz babaja, így várható volt +++++++++++++++++ ♡♡♡♡♡♡
a mehhpempo meg CSODASZER!
kérek Irszi masold be a blogodat! Bezartam véletlenül :-/ köszönöm
Engedelmeddel Irszi,mert én is olvasom rendszeresen,bemásoltam Kiccirinek. :) Livi
Lívi áldott állapotban vagy ez tuti!!!
:-)
Kicciri jól mondja csodaszer a méhpempő, mióta szeded?
Atyaisten mi tortenik itt?!:))Livi az nem lehet h.negativ!!!De hogy lehet h.neked olyan sokszor halvany csikos???tudod mar regebben is volt.Nem lehet h.nincs eleg progid??elindul a terhesseg de aztan nem sikerul??Ott vannak a halvany tesztek nem erem most meg akkor miert nega....
Lillam sajnalom h.megjott vegul :((bocsi h.most irok de beteg vaok nathas.Ma mar jobban erzem magam.En nem tudom mi a kulombseg a hosszu es rovid lombik kozott Irszinek irjal o a szakerto meg Meli de o most babazik :))
Evi szurkolunk ezerrel.Hat ezek tiszta h#lyek ott a borgyogyaszaton!Miert nem verted ki a balhet?Tuti nem normalisak.Ettol -az ilyenektol-kiver a viz.
Irszikem nagyon drukkolok a fagyibabahoz!!Meglatod most sikerul!!Szurkolok!;))Milyen izgis lesz!:))
En ma megyek nogyogyaszhoz delutan.Remelem ad beutalot endodokihoz.
Gina Erik baba csodahelyes kissrac!!♡♡♡Orulok h.jol vagytok!;)
Huh annyi minden torten mig nem olvastam...remelem nagyjabol mindenre ragaltam.Ha nem akkor bocs nem vagyok a helyzet magaslatan.De malost ejjel mar csak kb.10-szer ebredtem fel ugyh.az elozoekhez kepest kipihent vagyok.Eszem a kalmopyrint iszom a neocitrant es az ACC-t.Sztem meg 2 nap nehez es utana el leszek.Puszi Csajok!!
Ezt en se értem :(. ??????????
Tényleg vmi progeszeteronra gondolok en is...
Kriszti jobbulast :)
Engem az ismerőseim itt ijesztegetnek hogy lent a pocim bármikor jöhet Ádám :) pedig nincs is lent csak épp keresztbe fekszik :)
Évi
Lívi úgy sajnálom:('((( borzasztó rossz lehetett látni a reggeli tesztet, de várjunk amíg meg nem jön, van remény addig is.
Én is progi hiányra gondoltam, hogy elindult valami, csak nem tudott beágyazódni, mert halvány pozitív tesztek voltak.
Peteérési zavar? Milyen zavar?
Fel a fejjel Lívi:)
Kriszti jobbulást neked, most olyan sokan betegek körülöttem is jönnek-mennek a vírusok:)
Évi lehet most fordul a babád, ha már keresztben van :)) Forduljatok gyerkőcök! Fanni, Ádám:)
Puszi Csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!