Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
sziasztok!
Ahh csajok én nem tudom miért de nem tölti fel a képet ez a fránya net :(
Én ma voltam védőnőnél aki közölte h.faros a babám már megint és kb 3 hete van h.még át tudjon fordulni. ha nem fog valoszinű császár lesz. Én totál kiakadtam :S
A lábam egyre vizesebb és a védőnő az arcomon is lát egy kis vizesedést. naon jo 32 hetesen :S
teljesen kiakadtam h.már csak 3 hete van Fanninak befordulni..mert utánna már nem fog tudni
Lívi, holnap reggel facelle oké?? Halványan én is látom, de a gábriel nekem még később is halvány volt, facelle az igazi :)))))
Vica
Huuu Livi én a masodik teszten látok vmit :)) tiszta izgi :) annyira szoritok hogy csak na :))) várom a holnapi tesztet de ha esetleg nem erősebb ne ijedj meg mert általában ket naponta duplázódik :)
Klau látod holnap leszünk 37 hetesek es faros vagy épp keresztbe van ma NSTn a tanulok kitapogattak...
Szerencsére nálunk minden rendbe csak a vizesedes maradt állandó :( mar kezem es szám is nekem is....
1 het múlva kontroll :) addig mindent elrendezek :)
Évi
Klaudia, drukkolok hogy beforduljon, próbálj meg lemenni négykézlábba és hintáztasd a pocid, hátha átfordul :)
Évi majd gyere a hírekkel
Irszikém, drukkolok neked is, minden nap olvasom a blogod:)
Vica
Vicaaaaaaaa!!Ezt nem hiszem el,ez facelle,mégis furcsa nekem.Komolyan ha nem látom a szememmel,nem hiszem el!!
nagyon köszönöm a negatívját,annyira aranyos vagy,de nem tudom mi lesz.Annyit ígérek,nem fogok összetörni,mint a múltkor.Puszi lányok
Livi!!!!!!!!!!!!!!!
Én is látom, én is látom! ÉS , ami a lényeg, én rózsaszínnek látom!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAjj de izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))))
HA te most terhes vagy, akkor nekem is sikerül ez a mostani fagyis lombikom; érzem! :-) Irszi
Eszem megall :) én látom negativba is meg a másikon is :)) nagyon nagyon szoritok
Irszi ezt mondom hogy most sikerülni kell :) lehet ő a legerősebb :))
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!