Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Bamulatosan szép Lili babank! Előre sajnálom Liliapukat :D:D:D:D:D
Meli gyogyulgas szépen minden rendben lesz, veled vagyunk! Biztos rettentően fáj :'( Ó Meli napról napra jobban leszel és majd szaladsz a kis Feco után ;-)
Kriszti nem mész lombikra? Vagy most mi a következő lépés?
Lilla gratulálok Annahoz! Nem lesz sok különbség a két uncsiteso között majd meglátod!
Puszika
Szilvi, de gyönyörű pici lány, kész vagyok teljesen :-) És milyen szép a szeme, szempillája oda vagyok:)
Szegény Meli gyors gyógyulást neki.
Hát nem tudom Kriszti mi lesz, ha megjön hívnom kell őket, és majd vizsgálat után kiderül. Hogy én mit szeretnék? Nem tudom, kiábrándult vagyok nagyon...:( Majd eldől.
Még nem jött meg, semmi jele, de iszonyat fáj a mellbimbóm, szinte csak az, és a hasam úgy hogy meg akar jönni, a hőm 37,1 volt reggel még mindig. Nekem úgy szokott, ha leesik pl 36,5-re, akkor jön meg másnap. Szóval még várat magára. :(
puszi Csajok, szép hétvégét.
Lilla azóta nem csináltál tesztet??????Mondom nekem is később jelezte :)) csinálj kérlek :))))
Szilvi nagyon gyönyörű lányod van ;) igazi kis hercegnő :) igaza van Kiccirinek :) szegeny apuka :)
Altatasba volt a csaszar vagy gerincerzestelenítessel???
Huu megijedtem de mindegy már csak mi is legyünk rendbe :)
Jobbulast Melinek :)) várjuk a kepet :)
Hiuuu tényleg a hullócsillag :) kívánom hogy teljesüljön :)))
Én a gólyákhoz beszéltem tavaly nyáron :) férjem csak nevetett mikor mentünk anyosomhoz es láttam őket elkezdtem hogy kelep kelep hát nem jönnél felénk is ?????????Egy szep babát hozhatnal ne csak a tudodjatok kiknek :()
Akar hogyan is fogok szulni gondolatban tudom velem lesztek :) en pedig veletek :)
Sajnos a napokba olyan vok mint a mosott rongy :( nagyon rossz..aludnék állandóan :( de ha elalszok felriadok :( néha napközben 1-2 óra a megváltás :) este óránként ébredek :(
Bezzeg mikor dolgoztam olyan jókat aludtam a faradtsagtol :))))
Ma biztos megmondom paromnak menjünk vhova mert itt orulok meg utana pedig a kórházba :(
Évi
Érzéstelenitéssel volt a császár neki...
Jobb ugy mint altatásba...
A fájdalom,meg hát...ki hogy viseli,lehet hogy mi Melivel benne vagyunk a korban,de Meli azt mondta beledöglik,én 1 éve azt mondtam hogy ez a poklok pokla:(
Persze napról napra jobb lesz stb stb...
De ha választani lehetne,inkább vajudnék 24 órát...
Nekem van viszonyítási alapom,igy tudom mi a különbség.
Hát mindegy,ez van,de aki saját maga választja hogy császár vagy spontán,az tuti nem normális ha a császárt választja,vagy mazochista:)
Megpróbálom felrakni a képet a babáról:)
Nagyon édes,mint egy kis Manócska:)
Köszi lányok Lili jellemzését,igen,a szépségével semmi gond,gyönyörű,de sajna olyan rossz is....Elmondhatatlan sok hülyeséget csinál és rosszalkodik egész nap:)
Szilvi
Ó de drága :) Isten hozott Fecus :)
Sok sok puszi
Évi
Jaj nagyon édes baba, Lilike is nagyon szép :)))
Elhiszem hogy fáj neki, de nagyon örülök, hogy minden rendbe velük.
Vica 21 hetes :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!