Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Lilla :))) az tényleg szép hő :) Istenem :) nézd meg mire testvérednek meglesz a babája te leszel kismama :) jujj szupi <3
Na ez a labdagadas egyre rosszabb :( a lábfejemen kemeny párna van már:( a bokam mintha csámpás lennék :) pont mint a kutyám :) hihi
Na ma kimostam az utolso babaruhakat :) lassan vasalok addig sül a rakott krumpli :) férjem késő este ér haza :( alig látom
Azt hittem majd milyen sokat találkozunk erre a nagy fenét :(
Lilla tesódnak csak most lett magas a vérnyomása???
Vagy mar a terhesseg alatt is??
Azert kérdezem mert kétszer mertek 130 felett es mkndtak figyeljem...
Vica holnap gyere a hírrel hogy mit mknd a doki :)
Évi
Sziasztok!Lilla hat az en elozo dokim itt az Sztkban nagyon profi volt sztem,mert igy kezdtuk teljes hormonsorral aztan ez volt tobbszor is es volt h.csak prolaktint neztunk volt h.csak Tsh-t amikor es amit akartam.Minden jo lett de persze ugy h.en is utananeztem a neten h.mit irnak mi a jo a babahoz.
Ugyh.ugy ereztem minden ok...es sztem igy is van.De hatha mar nem vagy nem tudom...el akarok egyenlore menni endodokihoz,de azert jo lenne ha leirnad!Remelem ingyenes :) Koszi!De most egyenlore oruld ki magad majd nagyon remelem h.pozi lesz a teszted!Nem is lehet maskepp mar varom h.kuldjed a kepet :-D Noverkednek elore is gratula!:)
Vica irj h mi volt a dokinal majd :)
Evi elhiszem h.rossz h.alig taliztok a Paroddal de tudod most plane sokat kell dolgoznia jon a Babatok nem sokara :)Sajnallak a labdagadas miatt :-\ rossz lehet nagyon de mar nem tart sokaig ;-)
En meg tegnapp megittam 1uveg bort es 2 sort!:))) Jol be ....jol kibogtem magam.Hat jol esett.Mar reg volt ilyen nagyoooon Parom csak lesett :)))) hat ez van en se vagyok mindig eros en is kiborulhatok.
Mensim meg van rendesen amugy semmi extra.
Lillam gyereva pozival!Nagyon izgulunk!!♡♡♡poziiiiiiii legyen poziiii!!;)
Kriszti néha kell hogy kikapcsoljunk :) nekunk is volt mikor elegem volt a sok negativból igy neki álltunk az italnak és akkor este jobb volt a lelkemnek :) annyira szoritok nektek hogy végre jöjjön megint a pozitív hullám :)
Kicsit az a félelmem ahogy egy babas oldalon irtak a pocakomhoz hogy időzített bomba :) és igen nem tudhatom mikor kerülök arra a műtő asztalra... Jajjj.. De igazából várom es biztatom magam hogy utana minden jó lesz :)
Tegnap hívtam az államkincstárt... Szinte nekem esett hogy honnan veszem hogy rosszul kaptam a táppénzt..na a vége az lett kiszámolta es csak akadt a szava es nem tudja miert vont le több adot a gép es nézzem a következő hónapot is mert rendszer hiba van...hóközivel kiküldik..hat erre mondom eszem megall :(
Lilla hol vagy???
Évi
Sziasztok Csajok!
Sajnos negatív:(( ( Xepil szóval azt hiszem ez is megbízható, a hőm pedig még mindig 37,2 volt ma reggel. Tudom amíg nem jön meg van remény, de olyan jó lett volna:(( Nem szoktam de picit most beleéltem magam, ebben a pár napban és ez most nagy csalódás.
Drágák vagytok köszönöm a drukkot:)<3
Évi nővérkémnek már a félidőtől magas volt, pedig egyébként normális a vérnyomása. Döbbenet hogy a program elszámolja pénzedet, tényleg mindennek utána kell számolni.
puszi Mindenkinek :) <3
Ne add fel!!!!!!!!!!!!
Az jó hogy fent a hőd :))))
Szoritok ezerrel
Éci
Bizzunk benne meg hatha nem jon meg!!!
♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!