Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sietek lányok, köszi a drukkokat; és hogy nem csak a kezem fogod Krisztike, hanem mindenem; kell is, mert egy kicsit azért be vagyok tojva ám :-) De győz az izgalom :-) Hajrá!
10.00.-kor lesz a leszívásom :-) Este jövök a fejleményekkel!
Én még mindig jól vagyok, semmi hasfeszülés, semmi extra, nem fáj, semmi.
NApi % liter vizet iszom; de a fehérjét sem vittem eddig túlzásba; majd a leszívástól jobban nyomatom, úgy hallottam akkor még fontosabb! Aki majd ombikozni fog; az 5 liter víz csodákra képes! Én megveszem azt a nagy 5 L-es Szentkirályit; azt iszom meg minden nap. Puszi lányok, nyújtom a kezem, fogjátok meg jól mindannyian! :-) Este írok! Irszi
Irszi, fogjuk a kezed, hajráááááááááááááááááááááá :)
M.
Sziasztok!
Lilla most akkor kotetlenul belevetheted magad az életébe/éjszakába. Ez olyan öröm az uromben :-/ de ha most ez kell. Barátnőm mondta hogy fogi után a szervezet vhogy bereagal és rögtön lehet baba is. Remélem nálad is ez lesz!
Végül még mindig nincs teszt csinálva. Valamiért nem visz ra a lélek. Amúgy érzem nincs petesejtem. ...
a másik az el akarok innen költözni új város új munka minden. A legszebb húszas eveimet adtam ennek városnak , elég volt! Ez tölti most be a gondolatom teljesen. ...
Kriszti jutottal vmerre végül a sargatest ügyben?
Irszi mindenedet fogjuk, szoritjuk! Az összes pozitív energia megy hozzad!
! Lányok hogy vagytok?
♡♡♡♡♡
Irszi lélekben veled vagyunk:) <3. Írj amint tudsz.
Kicciri sok sikert az álláskereséshez, és igen az a lényeg hogy legyél nagyon-nagyon boldog. Csináld azt ami örömet okoz:)
Igen én az örömjátékot játszom (gyerekkorom egyik legszebb regénye), amiben a kislány minden rosszban talált valami jót. Én ezt találtam ,pl. holnap ihatok kedvemre jó pár vodkanarit:-)
Puszi lányok Mindenkinek:)
Irszi szorítunk, már túl is vagy a leszíváson, várlak a hírekkel :)
Vica
Látod Lilla mindenbe van vmi jó is és örülök hogy igy látod :)
Irszi már túl is vagy rajta :)
Kicciri szorítok hogy minden jól menjen :) hatja ez add löketett nektek :)
Évi
Merre vagy Irszi????????????
Mesélj :)))
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!