Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 7071/9202 anonim ***** válasza:
56%

Kicciri, úgy néz ki, 68 kg vagyok most és 70 voltam mikor pozi lett a teszt :)

Vica 9+0 :-)))

2014. febr. 22. 13:22
 7072/9202 anonim ***** válasza:
56%

Lilla, a fogigátló abbahagyása után rögtön sokkal termékenyebbek a nők; úgyhogy ez még jól is jöhet! Meglásd, ez lesz a siker titka!

Kriszti, szegény párod:-( Rátok jár a rúd! A férjem volt a proktológián is; semmi góc; és ezzel vége is a góckutatásnak; mert volt mindenhol! Mi azt gyanítjuk, Pesten vágtak át minket csúnyán ezzel a gócos dumával. HA összejön a lombikunk most; akkor ez szinte biztos!

De jól emlékszel; viszont minden eset más! Szerintem is inkább onnan fújhat a szél, hogy a méhnyakváladékod kinyírja őket! Az inszem ezt megoldja!

Meli; nagyon szép kismama vagy!!!!!!!!!!!! Iszonyú jól áll ez a felső!!!!!!!!!!! :-)

Évike, én finoman megmondanám ám annak a védőnőnek a véleményem!!!!!!!!! Az biztos! Na nehogy már te sírdogálj miatta! Különben meg egyik füleden be, a másikon ki! :-) Nem hogy 30. hétig, a 39.-ig benn lesz a kiskukisod! Majd meglátod!

Kicciri, jó pihit nektek! Rátok fér; mi is úúúúúúúgy elmennénk már!

Emerencia, örülök hogy minden rendben! A Lolloknál voltál 4D-n? HA igen, milyen? Milyen CD-t kapsz? van zenei aláfestés, vagy valami extra???? Mennyi volt?

Vicus, nagyon édi kis hasad van; és tényleg látszik hogy fogytál! A kis picike babucikád meg egyszerűen csodagyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Édes, hogy feküdt:-) A buksija és a háta amit látunk; ugye? Nagyon szép! :-)))))))))))

Én ma voltam uh-n és vv-n; minden oké! Nem tudtam megjegyezni pontosan, de a jobb oldalon 8, a balon talán 7 tüszőm van. 6-13 mm-ig; de a nagy átlag 8-9 mm. Tökéletes! :-)))))))))) A nyálkahártyám 6.4 mm ha minden igaz.

Kedden megyek legközelebb; de holnap már adnom kell a repedésgátlót! Az azt jelenti, közeleg a vég :-) Mármint a leszívás! Pedig még szinte épp csak elkezdtük!:-)

Ha minden igaz; talán a jövőhét szombaton le is szívják őket!!!!!!!!!!!! Az lenne a legideálisabb!!!!!!!! :-)))))))))))

Semmim nem fáj, nem vagyok rosszul, mintha nem is lenne semmi. Annyi, hogy a szűkebb farmerok már nem esnek jól a hasamnak amikor leülök hosszú távon; de ennyi! Szerintem szerda tájt kezdek majd el nyűgös lenni; akkor már gondolom nagyok lesznek :-) Annyit iszom, mint egy béka!!!!!!!! Vagy egy vízimanó! :-) Minden szuperül alakul eddig!

Én mindenképp elmesélem a gyereknek hogy lombik baba; de csak ha már rákérdez! Oviben csak annyit mondok, hogy anya és apa elment a doktor bácsihoz; mert nagyon szerették volna hogy megszüless. Aztán ha nagyobb lesz, többet:-) Ez nem szégyen Meli! :-) Szuper hogy már erre is képes az orvostudomány; és így egy-egy új élettel lehet gazdagabb a világ! :-) Puszi nektek! Irszi

2014. febr. 22. 14:52
 7073/9202 anonim ***** válasza:
56%

Irszikém nagyon szépek a tüszőcske méreteid nagyon drukkolok hogy az első lombik sikerüljön :)

Vica

2014. febr. 22. 15:17
 7074/9202 Kicciri ***** válasza:
56%

Nagyon csinos vagy az biztos ;-)

Irszi ez nagyszerű hír ♡♡♡♡ csak kis idő és jönnek a babok ;-) Minden jó lesz meglasd! !! Következő kismamink!

Atit beporgette a hotel az tuti, este mindent bele adott. Remélem a Vénusz csepp is bele ad mindent ;-)

Puszika

2014. febr. 22. 19:13
 7075/9202 anonim ***** válasza:
56%

Meli ez jó hír hogy ilyen szépen növekednek :) jujj de jó :))

Szerintem sincs abból semmi hogy lombikkal lett...pontosan azt jelenti hogy a szülők mennyire akartak őt és pl. Nem csak becsúszott :)

Vmelyik nap néztem a béranyaságról egy adást...hát érdekes volt nagyon

Nekem tegnap meg volt a vervetel...hat sajnos alacsony az összfeherje vagyis épp határon van...első rossz jel vagyis már az ödéma miatt sejtette a doki hogy vmi nem lesz jó... Sok fehérjét kell ennem és sokat inni...ma 4 litert ittam .. Jajjj nagy nehezen bement :)

Eljöttünk anyósomhoz :) hoztuk az itteni kiságyat mert a labdagadas miatt ki tudja mikor jutunk el vagy egyáltalán mi lesz..A dokim szerdán mikor mondtam neki felek a szulestol azt mondta mem biztos hogy szülünk..kérdem mem???elkezdi ha 8 ujnyira tág leszek megszülünk ... Szóval eleg valószínű hogy császár lesz belőle..nem tudom mi lenne a jobb de bízok a dokiba.

Szep hétvégét nektek

Évi

2014. febr. 22. 20:16
 7076/9202 anonim ***** válasza:
56%
sajnos ma megjött ... jövőhéten irány a doki és megmondja a továbbiakat... marcsi
2014. febr. 23. 09:27
 7077/9202 Kicciri ***** válasza:
68%

Marcsi így jobb hidd el ! Tiszta lappal indulsz ♡♡♡

Erős vagy! Majd a doki beindítja a dolgokat!

Puszika!

2014. febr. 23. 10:27
 7078/9202 anonim ***** válasza:
56%

sziasztok :)

Vica, cuki a pocid :) Nagyon édes!!!

Irszike, figyuzz oda nagyon a húsevésre!!! Nehogy vizesedni kezdj, mert akkor nem kaphatsz vissza babákat!!! Sok hús és sok víz!!!

Nagyon sok és szép méretű tüszőcskéd van :)

Én büszke vagyok a lombikbabámra, de a szerelmem titkolja mindenki előtt. Mintha neki cinkes lenne....pedig szerintem nincs semmi rossz benne!!!!!

Marcsi, ne keseredj el! Tovább kell küzdeni, ahogy itt mindenki küzd és meg is kapja a babáját!!!!!! Ez így lesz!!!!

Csajok, holnap megyek végre a 28.heti genetikai UH-ra. Nézik a picikém összes szervét. Szív, máj, vese, hólyag, agy stb.stb.stb.

És megkérem a dr.bácsit, hogy 2D-ről váltson át picit 3D-re és mutassa meg a picikénk arcát. Szeretném látni :)

M.

2014. febr. 24. 08:28
 7079/9202 anonim ***** válasza:
56%

Meli te eddig mennyit szedtél fel??Nem vizesedsz??

Nekem is sok folyadékot kell inni és sok fehérje mert en elkezdtem de fel is jött most hirtelen plusz 4 kiló igy 7 nél tartok :(

Évi

2014. febr. 24. 08:49
 7080/9202 anonim ***** válasza:
56%

Sajnos elértem ma reggelre a 10 kg felesleget.

Mondjuk már 1 kg a baba, meg a melleim súlya is duplázódott, meg ott a magzatvíz, a méh súlya, meg ugye most nem 5 liter vért keringetünk, hanem 8 liter körül, tehát ha összeadogatjuk most a súlyokat, akkor kb. 5-6 kg az a terhességből fakad, és kb. 4 kg-ot híztam én magamra.

Szerencsére nem vizesedek, de pár hete néha estére egészen vizes lett az alsó lábszáram.

viszont hatalmas nagy dudoros, csomos visszereim vannak a bal lábamon végig :(

M.

2014. febr. 24. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!