Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok
Meli.naon nagy pocid van már :) aztaaa
Évi mitől kezdtél el vizesedni?? hanyadik hétben is vagytok???
Irszi naon.szoritok!!
Félidős lettem :) ahh már naon sokat.mocorog a.babom :)
mindjárt 4D uh rem.megtudom van e kuki v.nincs :)
Nekem mostanában sokat csuklik :)) szegénykém
Ma volt a védőnő es azt mondta max 4 orat lehetek talpon...hát ez azert érdekes mert mikor orvosokhoz járok szinte oda a napom..
Meli te kiváltottad már a felicitas csomagot???
Klaudia verzes szerint 25 méretek alapján 24 de a dokim azt mondta mivel nem ket hétnél kisebb a baba igy a verzes szerintit kell mondani...
Ja a védőnő azt is mondta húzzuk ki legalább 30. Hetig... Remelem azert bent marad tovább
Évi
Nem váltottam ki, azt sem tudom, hogy hol kellene meg mivel???? Nem hallottam még róla, hogy van ilyen csomag...
M.
Lányok lassan indulok az UH-ra, drukkoljatok, csak késő este érünk haza akkor tudok írni majd.
puszi
Vica
Sziasztok kislányok! megjöttem a dokitól minden rendben van a kis kölköcel :D CRL 55 mm NT 1,5 BPD21 HC73 AC59. 11+6 nap mensi szerint uh szerint 12+1 :D olyan boldog vagyok :D szégny doki vagy 45 percig uhzott mert nem akarta magát mutatni kölköcke :D mindig csak a hátát mutatta :D de jó volt látni ahogy bukfencezik meg takarja magát :D
Meli ! Csodaszép pocakod van!!! :D Iriszke Krisztike drukkolok :D
Meli nekem a védőnő adott az elején egy várandós csomagot amibe van a várandós kismama könyv es az utolso lapon van amit kő kell tölteni es hogy hova lehetnénk a csomagért..
Holnap megyek elvileg 6. Hó utan lehet menni
Tegnap kiderült elől tapadt a lepény...bár érdekes mert eleg hamar éreztem a mozgást es értem is nem mint tesom...neki is igy volt
Vica szorítok :)
Mondtam mar hogy az en védőnőm milyen egy dili???!ahhh kiakaszt mikor hülyeséget mond...
Évi
Most jutottam géphez, minden a legnagyobb rendben, a kis drága 21,2 mm-es csodaszép szívhanggal :))))Mérete alapján 8 hét 5 napos :)))))
Vica
Vica nagyon cuki a babátok :) úgy örülök :))
Évi
Sziasztok!Emerencia es Vica!Nagyon orulok nektek h.minde OK!Hu Vica olyan jo volt nezni a Babadat a kepen :)))Milyen gyonyoruuuu fenykep ez Istenem!!:))Mar ugy varom h.nekem is ilyet adjanak :)
Melikem gyonyoru a Pocakod!:))
Olyan jo ilyen kepeket latni!:))
Tenap kivaltottam a clostit es vettem Femibiont :)
A peteeresemen meg tegnap "dolgoztunk",ma mar nem fogunk mert megyek haza Anyaekhoz a Parom szombaton munka utan jon.Arra gondoltam h.lehet ki is nyirom a spermait es ha igy van milyen jo lesz az inszem majd :)Remelem megjon idoben ha mar igy nem tud sikerulni persze a remeny hal meg utoljara.Bizom a csodaban ebben a honapban is!Mi sosem adjuk fel Csajok!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!