Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Csajok tudjatok a történetemet,hogy diéta,gyógyszer és a mozgás segitett hozza.....DE akkor mikor kismama maradtam utólag hondolkoztam,hogy új pózt vetettünk be,mert olvastam itt a neten egy nőt hogy ha sima misszionárius pózban voltak sose lett terhes csak,,,,na most jön a lényeg ;) ne nevessetek ki :) Kutyapóz :))) elvileg hamarabb feljut a cuccocska ahova kell..sok sikert :))))
Emerencia a te babád is biztos szép,kepet nem kaptál???
Na ma megyek Nyíregyre vissza tox panelt levetettni..szurkoljatok hogy jó legyen
Reggel füldugulással keltem:( olyan rossz
A lábam egyre elefántosabb :( tegnap csinaltam dietas kalácsot :) jó lett de ugye nem teljesen az igazinak az ízvilága de most ez van :)
A védőnőm meg halljatok olyanokat mondott hogy azt se tudja mit beszél... Sőt hozott egy tanulót de jól beégett mert mondom neki amióta a területi nőgyógyász kiírta a moxalolet azóta jobban vizesedek...erre elkezdi az kell a taplalashoz...utana mondom mi???Ezt szeklet lazitasra kaptam de a vízháztartásba szenvedőknek abba kell hagyni..elkezdi jah igen igen:)))))) csak nevettem
Miért nem kérdezte meg ha nem tudja azt mire kaptam??
A másik mondtam neki hogy a tsh folyamatosan emelkedik igy az endo dok azt mondta szules vagy szoptatás utan valószínű autoimmun pajzsmirigy beteg leszek..erre védőnő hat azert os kell a császár :) de ndm érti itt ha császár ha spontán akkor is megjelennek az antigének a vérembe ...meg oké hogy dagad a lábam de mar fektetne befele
Hat amíg a doki nem mondja nem is fogok befekudni
Szóval tegnap kibogtem magamat :( jah és a lepény leválást is elkezdte mintha nem tudnám de mem diszert tartom a dietat..mar fűszereket se ehetek
Ez van
Évi
Drága lányok!
Meli nagyon szép kismama vagy :) és Vica a babádat látni biztos egy csoda lehetett, főleg hallani:)
Köszönöm a segítségeteket, én is gondoltam rá, hogy talán kevés az egy ampulla nekem Choragonból, na majd legközelebb okoskodok bizony:)
Kriszti ne is add fel, hátha most jön:)
Évi köszi a tippet, na ezt kipróbálom én is, ha a fogamzásgátlót befejeztem :(
Eddig mi is csak misszionárius pózban fejeztük be ,így még nem, mert én is úgy tudtam úgy jutnak fel legkönnyebben.
Hamarosan foghatod a fiadat Évi és Meli is:) <3 Gondolj erre Évike és ne idegeskedj! Bár tudom könnyű mondani .
Irszi hogy viseled a szurikat? Nem vagy rosszul?
puszi Lányok mindenkinek:-)
Sziasztok!
Lilla :'( nagyon- nagyon sajnálom! A lányok tudnak ebben segíteni és értenek is hozzá hogy mi lehet a bibi! A fogigatlo biztos kell?Utólag is Nagyon Sok Boldog Névnapot ♡♡
Kriszti küldöm a wudu jeleket hogy babas legyel!!! Ott vagy már a célegyenesben Te is Irszivel , Lillaval! Szegeny parod kívánom hogy gyorsan gyogyuljon meg!
Irszi GRATULÁLOK! !!! Tudod, olyan nincs hogy a lombikbébi ne sikerüljön!!! Yuppiii ;-) mindent bele , itt vagyunk tamogatunk !
Meli gyönyörű vagy mint mindig! Azért nem kis hasad van. ..lesz meg nagyon is? :O
Marcsi Drága ne aggódj a tested játszik veled DE kívánom hogy baba legyen a dologban ♡♡
Gina köszönjük hogy írtál ! Imadjuk a kis Eriket! Vigyázz magatokra!
Üdv Szilvi Kini !
Kismamink a legnehezen már túl vagytok! !!! Ott dobog a pici baba szíve a tietek alatt egészségesen! Innentől minden más "mellékes" Lehet undi vagyok de így érzem :-P
Gyorsan elküldtem hehe
Velem minden ok :-/ mivel tegnap voltam rakszuresen ami épp a 14.cn volt igy nem lehetett semmi katona bent. Sajnos nem tudtunk várni így máshogy lett megoldva :'( Amúgy van egy olyan érzésem hogy én rögtön mensi után vagyok termékeny. Inkább most arra gyurok. A kutya póz meg komolyan jó mert totál belovodnek a fiúk. Jobb mint a missziós póz v mi :D
Ma megyünk a tengerhez és ott alszunk 2-őt is oda meg vissza vagyok. .Cicora meg ocsemek vigyáznak. .
Bocsi hogy regényt írtam. Itthon vagyok most de valahogy annyit pihenek mint meg eddig soha :-)
Megnézik a HPV vírust is.
Puszika
Vissza olvastam és bocsánatot kérek!
Mindenkinek mindenben segítünk! Totál hulye vagyok. ...
Nyilván miután babas lett valaki utana is vele vagyunk.
Sajnálom!
Lányok lehet benne valami, nekünk most is és az előző terhességek is "lovaglópózba" sikerültek :-)))))))))
Jaj köszönöm a gratulációkat, olyan mint egy kis levelibéka, mert ki van terülve :)))))
Vica
Vica, nagyon kis cuki a babád :)
Hát az biztos, hogy mi nem fogjuk elmesélni a kis babuckánknak, hogy lombikkal jött össze :)
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!