Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Lilla, nagyon drukkolunk hogy sikerüljön, 2 hét ugye? :))
Vica
Köszönöm Vica <3
Igen két múlva teszt :-))), vagyis most már csak 12 nap múlva :-)
Jujj Lilla nagyon örülök :)))))))
Aranyos a ferjed nagyon :)
Szilvi Lilike olyan szep :)))))))) kész nagy lány :)))
Alig várom hogy tegyétek felfele a pozitív teszteket ;)) mostmár vki megkezdi megint mint Meli :)))
Szep vasárnapot mindenkinek
Évi :)
sziasztok lánykák.
Képzeljétek már érzem a babómat :) Néha evés utàn majd kiugrik a pocimbol :D
Reggelente mániája h. ugy kitolja magát h.kidudorodik a hasam... de csak par mp ig...
a védőnő szerint ilyenkor nyujtozkodik bogyokám :)
már csajok naon várom h.meglegyen az AFP eredmény :/
Klau, ugye milyen jó érzés? az én kicsi fiacskám szétrugja a pocimat :)
Tuti jó lesz az AFP is!!!!
M.
Jajj Meli ez naon jo érzés. Bár nekem még a pocimat nem rugja ki :) de naon jo ah. nyomja fel magát és h.reggel Gabi is érezte felemelő érzés volt :)
Elvileg a héten megkell lenni az AFP nek...szorìtsatok h.minden rendbe legyen...
Klau, drukk!
Krisztike, érdekes dolgokat írt Évi.. ?? Nézz rá!
Lilla, olyan cuki vagy!
Szép a férjedtől hogy pátyolgat! Az enyém is nagyon cuki volt az inszemnél, remélem a lombikra is marad ilyen!
Lányok, bocsi, de megint kell a drukkotok hogy kirepedjen a nyamvadt tüszőm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Semmit sem érzek, pedig tudjátok hogy hogy szokott fájni a cicim! És a hasam sem görcsöl! Szerdáig ki kell repednie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szorítsatok kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!
A receptekkel a kezemben akarok kijönni a Boga dr-tól jövőhét kedden!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi! Irszi
Rendben lesz minden :)
Mi ma töltöttük a 22.hetet és meg is mutatta magát milye erős kislegény :))))) Rendesen kinyomta és feszítette magát :))))))))
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!