Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
sziasztok csajok!
Puszi mindenkinek!!!! Szép hetet kívánok, és mindenkinek alakuljon jól a dolga :)
Irszi, tesztelj már, hátha rég babás vagy, azért nem jön meg!!!!
M.
Irszi blogjában most néztem megjött neki..sebaj az a lényeg hogy mostmár indulhat minden :)
Tegnap megvettük az első babazoknit:))
Muszály volt a lelkemnek mert el voltam keseredve hogy még semmit se vettünk :( csak kaptunk..nem mintha mem örülnék neki de na:))
Tegnap mar látszott ahogy rúgott :)) olyan cuki :) jah es most hogy visszatettem a gyümölcsöket az étrendembe es visszament a sulyom ;) max 2-3 kg eddig :))) Kicciri menj a vizsgálatokra :) es párod is :)) hatha ra tudod venni:)
Lilla hajra az inszemmel :)))
Irszi pedig indul a lombik :) írj mi a fejlemény :)
Évi
Sziasztok!
El vagyok keseredve, mi a fene történik velem?????
Menzesz sehol, se pecsételés, se semmilyen jele, hogy meg fog majd jönni.... :(
A hőgörbém meg ilyen:
Lehet, hogy tudat alatt, a költözés iránti izgalmam okozza ezt a kimaradást nálam. 3 hét múlva költözünk, új hely, új emberek és a párom március elején megy ki Németországba dolgozni.... :( Talán ez az ami blokkolja a testemet..... Sajnos, ha most nem jött össze és meg sem jön, esélyem sem lesz a közeljövőben arra, hogy várandós legyek....:(
Azt hiszem nem várok tovább, bejelentkezek a dokihoz, mert ebből nagy baj is lehet.... :(
Évi, fel a fejjel, lesz ez még jobb is! Vigyázz a babucidra és ne idegeskedj! :)
Kicciri, Lilla, Irszi, Kriszti, drukkolok nektek, hogy minél hamarabb végre várandósak legyetek! <3
Meli, Vica, hogy vagytok? Kis babócák szépen fejlődnek? <3
Babázó anyukáink, remélem ti is és a babák is jól vannak! <3
Márti veled mi van, teszteltél már, mi lett az eredmény?
Remélem senkit nem hagytam ki, ha még is akkor bocsánat! :)
Nagyon vigyázzon mindenki magára! :) <3
Szép hetet kívánok mindenkinek! :)
Még soha nem vártam ennyire, hogy megjöjjön és tiszta lappal kezdhessünk egy új hónapba!
Mindenkinek nagy ölelés és puszi! :)
Katica
Sziasztok lányok, jól vagyok, pihenek és izgulok hogy legyen szívhang 6-án, 14:20-ra megyek.
Katica szerintem nem volt ovud, igen menj dokihoz hogy meghozzák a mensid gyógyszerrel, mert magától nem biztos hogy megjön :(
Vica
Sziasztok!
Vica persze h.lesz szívhang annak a.kis tüneményednek.:) ez tuti :) nyugi...
Irszi ahh alig várom h.tul legyél a lombikon :) már naon izgulok érted ;) de tudom minden jo lesz :)
Évi vhogy nekem se megy a ne idegeskedj terhesség alatt!! De nyugi nem lesz emiatt baja a kis tökmagnak :) Lassan már apának is rughatna egyet nem csak neked :) kis cuki :)
Meli h.vagy???
Csajok.várom az AFP eredményt :) Izgulok h.jo legyen ...
Katica, irány a doki, muszáj megtudni az okát, amiért nem akar megjönni :(
Irszike, lombik :)
Vica, nyugi! Lesz szívhag :)
Klau, köszi jól vagyok. Várom a szerdát, hogy végre találkozzak az új dokimmal. Még mindig nem tértem magamhoz, hogy itt vagyok 24 hetesen és kidobott a dokim :(
Remélem, a sors akarta így és jobban fogok járni ezzel a dokival, bár állítólag most nagyon rossz az áttelepített szülészet a II.sz. Szül.Klinikán :(
M.
Köszi lányok, bejelentkeztem a dokihoz(szakrendelésre, mert most magánra nincs pénzünk). Február 13 11.30-ra!!! kaptam időpontot! :( Több, mint 2 hét még.... :(((
Ma este beszélek a párommal és talán ki tudunk szorítani 10.000 ft-ot a családi kasszából. Okkal gondolhatjátok most, hogy ha ennyi pénzünk nincs, hogyan akarunk babát vállalni?
A kérdésetek teljesen jogos, csak most ez a helyzet ennél kicsit bonyolultabb, nem is szeretnék magyarázkodni! :(
Majd jelentkezem...
Katica
Katica, lehet h két hét múlva már meg is jön
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!