Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Kriszti lehet ndm is olyan rossz a megérzésem ...tesztelj mar megegyet hatha azon kettő lesz :) es akkor boldogok leszünk..nekem is látod 5 nappal később volt a peteeres es azt se tudom melyik alkalommal sikerült mert nem számoltunk ...:))))
Hajra,hajra......évi :)))))))
Megvan az időpontom, csütörtök 14:50 :))) Remélem látunk majd zsákocskát már!!! Akkor leszek 5 hét és 3 napos :D
Vica
Hát Kriszti vki azt látta volna h.izgultam és örültem mosolygott volna :) A párom melozott azonnal hívtam telon...alig hitte el.hisz csak ovu körül.egyszer voltunk együtt csak :)
Kriszti Évinek igaza van..miért nem csinálsz még egy tesztet...nem jött meg.. hátha ez mást mutatna :)
Katica nyugi néha én is elvesztem a fonalat :D de majd felzarkozol te is :)
Meli...Évi lehet butaságot kérdezek de 16. héten mit éreztetek a pociban?Nekem néha enyhe nyilalás van benne... fájni nem fáj csak fura! És egyre nagyobb düncsöt érzek a pociba :) Meg feszülést.Ti mit éreztetek??
Tegnap miután bevettem az esti bogyómat...rosszul lettem naon. Ma szoltam a védőnőnek h.en nem fogok ennyi gyogyszert szedni... es azt mondta akkor szedjek.napi.egy magne b6 ot...nem hármat. Asszem jobb lesz így :)
Vica, hát persze hogy lesz már petezsákod :)
Klau, én már tapasztalt mami vagyok :) és én már a 14.héten éreztem a babát. Csak aki első terhes, az nem tudja, hogy amit érez, az bizony már a baba.
Ha olyasmit érzel, mintha néha egy lufi lenne felfújva ott a szeméremcsontod felett és pici feszítéseket érzel ott középen, az bizony már a kicsikéd :) Mintha néha befeszítene :)
Meli
Nekem már olyan határozottakat rúg a kicsi, imádom :)
Reggel is tüsszentettem kettőt a kocsiban és hát két nagy rúgás volt a reakció :) visszakaptam :) Két hapci, két rúgás :)
Én 17+4.napom éreztem hogy megrugott :) általában kettőt szokott :) múlt nap hapci miatt elkezdett szerintem csillant mert ritmikusan mozgott :) parom ős érezte :) hat jól megijesztem itt a picit :) 17.hrt elott sokszor erős feszulest éreztem mást nem..mostmár te josz nemsokára
Évi
Csajok az egyik ismim velem egy idős es ma érezte a babát :(
Én meg még aztsem tudtam mit kell érezni de mar tudom :)
Barcsak éreznék már vmi komolyabbat...
Ha nem lennék neha rosszul.es nem fájna a derekam nem gondolnám h. terhes vagyok ....
mintha sehol se lenne baba :( ahh beindulhatna már törpe...
Megcsináltam az utolsó tesztem is, igaz hogy esti pisi, de megcsináltam és nagyon széééép Gábriel :)))))
Sose volt még ez a fajta tesztem pozitív sose!!! :)))))Mindjárt bőgök, mert ez az jelenti hogy a babucikám szépen fejlődik :))))
Vica
Vica hidd csak el :) szép teszt :) szedsz most vmit??
Szerintem a merkformin emelése segitett...téged fognak terhelni??
Azert kérdezem mert emlékszem mintha 11 lett volna neked legutóbb,ugye??
Évi
Sziasztok Csajok!Olyan edesek vagytok!!!Koszonom a biztato szavakat!!Nagyon jol esik am <3 Am azt gondolom nincs Babam...teszteltem mar es nega lett hat ha nem jon meg ma se talan holnap ujra raveszem magam a tesztelesre.De semmi tunetem nincsen kiveve a nyilallasokat de az amjgy is szokott lenni ugyh.lenyegtelen.De nem faj a cicim...semmi extra sajna.
Imadlak benneteket!<3<3<3Olyan jo h.vagyunk egymasnak!
Vica annyira jo latni az oromodet!Olyan jo h.megosztod velunk es egyutt orulhetunk veled!:))Meg a Kismamainkkal :)A "Gyerekeink" meg hibatlanok gyonyoruek :))
Puszi Csajok!Talan holnap reggel ellovok egy tesztet. :)
sziasztok kedves kis csapat :)
újra beugrottam hozzátok, azóta így alakultam, szerintetek?
Márti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!