Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
szia Márti!
Én a 21. és 23.ciklusnapjaidra tenném a tüszőrepedést. Ez nagyon gyakori closti mellett. Nekem is mindig pont két nap különbséggel repedtek a tüszőim, mert nem egyforma a méretük.
DE az fix, hogy a 23.napon megvolt az ovulációd, tehát innen kezd majd számolgatni a dpo-kat!!!!!!
Sok sikert és babásodj!!!
Évi, gratulálok a fiadhoz :) Most nagyon fiús kismamák vagyunk :)
Meli
jaj lányok nagyon köszönöm a biztató szavakat!
Sok sikert nektek is a babucikhoz :)
Márti
Márti, gyere ám a jó hírrel, ha tesztelsz 2 hét múlva :)
M.
Igen Meli fiús csapat lesz :)
Évi
köszönöm lányok! mindenképpen tájékoztatlak benneteket a hírekről
Márti
Syiasytok DRAGAK!
Lilla igen szedem a metformint 3x500-at
Evi k-a-k-i-l-d le amit masok mondanak gyonyoru kismama vagy. Aggodsz,ami termeszetes...ki jobban ki kevesbe :-)
Orulok a regi uj lanzoknak hogy irtatok. Ritkan ,de biytosan velunk vagytok. Beindult a fiu ozom. Nem baj lanyok akik meg hatra vannak biztos nem banjak majd ha kislany lesz :)
Voltam dokinak (nagyon kis edes,kedves doki)es azt mondta NINCS!!!!!!!!!! cisztam es lat tuszot noni .Ezert kedden reggel 7-re be kell mennem a korhazba es csinal meg 1 UH-t hogy biztos legyen benne ,hogy a tuszom nol-e!? Olyan jol esett.... Persze kitert arra hogy a "ferjemnek" is nagyon el kellene mar ezutan mennie dokihoz. Nekem mondja? aztan ha ez meg van es ha semmi gond vele atjarhatosagi meg a tarsai super..
Roviden ennyi,de orulok,hogy nincsenek 2-3 cm-es cisztak..
Vica nagyon vigyazz magadra kerlek es hiper super mertekben graulalaok!!!!
Pussssyyyzzzziii
Kicciri örülök hogy nő a tüsződ :)))) hajra :))
Fb-on mindenki azt mondja szep a pocakom es szerintem is az :) olyan nem is lehet mint aki vékony :))
Azt a kis hű..e pici.át pedig tiltottam :) nem vok kiváncsi ra mit ir :)
Évi
Több kepet nem teszek fel de ezt még meg akartam nektek mutatni mert itt az arcom is látszik :) [link]
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!