Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Kicciri most látom, hogy írtál.:)
Jaj de jó a szüleidnél vagy itthon:))))
Élvezd ki minden pillanatát:)
Kiváncsi vagyok mit mondanak az UH-n írj majd.
Te is szedsz met-et?
Sziasztok :) bocsi tegnap már nem volt időm fotót csinálni de ma már remelem :)
Hát en megint nem a legjobb hírrel jövök de ezt tudtuk hogy igy lesz: ma kaptam meg a papírt hogy terhességi cukor betegségem van :( hàt ez is meg a trombozis meg stb.de attól mi jól vagyunk :)))) es jól is leszünk :)
2 hetente járok gondozoba..szerencse a diétával minden rendbe eddig es igy ős fog maradni :) holnap 10-kor szurkoljatok mert megyek a genetikai uhra...felek..
Örülök hogy egyre több kismama van :) mondom en jövünk sorba :)))
Kolleganomnek akit egyszer írtam hogy elvetélt es több éve próbálkoztak most clostyl kurara sikerült a baba :))))
Szep napot mindenkinek
Kriszti??????:)))))merre vagy????
Évi
Most nézem a háttérbe Micimackó :) hasonló pocakkal nevet :) hihi
Évi
Sziasztok!
Ritkán tudlak olvasni benneteket,e próbálom követni az eseményeket.
Évi , Meli, remélem jól viselitek ezt a csodás állapotot?!
Emerenicia , Vica nagyon gratulálok nektek. Vica írasd ki magad.
Higgyétek el mindenki babás lesz. :)
Mi jól vagyunk, Erik szépen növöget, már 5kg felett van. 29-én megyünk a 2 hónapos státuszra,akkor majd pontosan megtudom mondani mekkora. Tejcsim sajnos kevés van és így tápszerrel pótolom és abból is a laktóz mentes mert allergiás mint a tesója volt.
Most röviden ennyi. Ígérem hozok képet is.
Puszi mindenkinek.
Vigyázzatok magatokra kismamáink és leendő kismamáink. :)
Gina
Jó reggelt, itt Vica és az ő kis pocaklakója :))) Mára erősödött a tesztem :DDD
Gina, szuper hírek, gyere ám képpel is mindkét gyerkőcről, nagyon várjuk!
Évi, nagyon cukker a pocid!!!!
Vica, jaj de szépen erősödik ez a csík, hurrrrrrrráááááááááááá :)
M.
Én nem látom ezt a hozzászólást, törölte?
Vica
Sziasztok :) ujra en vok
Szerencsére minden rendben :) es kisfiú lesz :)))
Kicsit furcsán érintett mert mindenki lánynak mondta de en valahol éreztem hogy kukis :)))
Évi
sziasztok lányok, nagyon rég jártam már itt, de szeretném a segítségeteket kérni. Ránéznétek a görbémre? volt e egyáltalán tüszőrepedésem? a 17-ik cn-on 20mm-es tüszőt mért a dokim,de nem tudom megis repedt-e? ez a harmadik clostys hónapom, a ciklusaim 34-35 naposak.
köszönöm: Márti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!