Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszikém hát komolyan mondom csoda hogy tudod követni mi micsoda es miért is kell...most olvastam a blogodat...na de sebaj most lejarod amit kell es ugy ahogy Meli írja minden jo lesz :)) jujj de fogunk izgulni :))
En ma voltam a fogászatob hat van egy ket fog amire ráférne egy kis javítás de nagyon felek igy mondta a doki szülés utan menjek :))
Addig vigyázok ne legyen rosszabb:) igaz cukrot nem eszek igy az mar jo :)
Voltam a védőnőnel ... Elmondtam karácsonykor en hívtam az alacsony vérnyomás miatt..nevetett es mem mondta hogy hat elnézést hogy mem vettem fel...értem hogy karácsony van de nekem a terhesseg nem szűnik meg a karacsonnyal...ja es ezután se mondta mit csináljak ha igy vok
Pár napja kicsit görcsölök..a doki azt mondta feküdjek fel meghallgatja a szó hangot..a lábam lefelé lógott azt hittem kiszakad a hasam:(( hozzáteszem ket helyen oda tette a gépet majd azt mondja ilyen vaskos hasfalon keresztül nem hallatszik..na mondom erről is ennyit...
Ja es ez a területi nőgyógyász volt mem a magán..
Egyszer azt mondja pihenjek utana ég hogy járni kell az orvosokat mert erre vállalkoztam es ha állandóan otthon vok meghizok..aztán láttam nem híztam semmit :)))) csak mevettem..pihenjek de mégse...
Na ez van velünk :)
Meséljetek veletek mizu????
Puszi
Évi
Évike, kit érdekelnek ezek?????????? Imádlak, szép vagy, csini vékonyhasfalú kismama! :-)
Melike, de jó neked, skkor Ő lesz a következő kis hercegünk!!!! :-)))))))))) Kiskukis! :-) Juppy! :-)
Emerencia drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
De jó, nagyon gratulálok nektek!!!!!!!!!!
HAllgasd meg a tanácsom, és kérj beutalót az előzményekre való tekintettel ! pontos (h... nek fognak nézni, de pl. a Kaáliban is ilyet kérnek) terheléses cukorra!
Nekem is csak a terhelés rossz; éhgyomrit nem is kéne néznem.
A ! pontos sokkal informatívabb! A 10. hét körül kell majd nekem, mivel Mertforminos vagyok; ezért a 10. hét körül erre hivatkozva te is kérheted.
Az a biztos, akkor ha gond is van a cukorral, még nagyon könnyű megfogni! :-) Imádlak, és nagyon örülök neked!!!!!!!!!
Mindenkit imádok kislányok! :-) Februárban kezdhetünk, elmentünk maszek laborba, így 2 hét múlva megvannak az eredmények. Puszi csajok! Babásodjunk tovább!
Melike, megfogadom és csak fekszem az elején! :-) Irszi
Irszike, már most be vagyok sózva a lombikozásodtól!!! annyira tudom, miket fogsz érezni :) Jaj, csodás lesz mikor meglátod a pozi tesztet!
Úgy lesz, meglásd!!! :) Tuti!!!!! Érzem :)
Idén karácsonykor már babád lesz a karjaidban :)
M.
Melike, nagyon tudod hogy miktől olvadok el! :-)
De jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most olvastam egy blogot, hogy ha ciszta van, mert az ember ideges és megérik a tüsző de nem reped ki, akkor nem lehet kezdeni amíg ott a ciszta...
Óóóóóóóóóó, erre nem is gondoltam :-( Nem lehet cisztám! :-)
Ma vagyok valahol a tüszőrepi körül. Nem néztem, de hétvégén legkésőbb repednie kell! Aztán izgulhatok hogy ne jöjjön meg, mielőtt ideérnek az eredmények! :-)
HA 23 napra jön megint, akkor minden szuper, akkor pont jók vagyunk! :-)
Óóóó Meli, izgulok! De annyira várom! :-) El sem tudom mondani! :-) Irszi
Irszi :) lehet igazad van:()
Évi
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Mit gondoltok a PALEO DIÉTA-ról? ???
Nagyon elkezdtem utana olvasni. ...
Puszika
Kicciri en is néztem :) csak beletavarodtam mikor utifűmaghéj vagy mik kellenek egy sütibe :) raadasul kene itt találnom egy paleo boltot de biztosan egy sütit megkóstolnék :)
Évi
Igen Évi, meg sajnos nem ajánlják kismamáknak, cukorbetegeknek .
Akkor milyen diéta ez kérdezem én....
Pénteken megyek dokihoz Magyarországon és Őt kikerdezem.
Csak most ugye pont akkor mensizek majd. Milyen már az élet :-)
Hogy vagytok Drága lányok?
♡♡♡♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!