Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Livi <3 sajnálom :(((
Engem ha jól emlékszem te hívtál ide :)
Nagyon szorítok hogy az álmod vagyis álmotok teljesüljön
Kérlek azert néha nézz fel es legalább egy mondatba írd meg hogy mi történik veletek :)) jó???
Hiányozni fogsz :(((
Évi
Oooo Livi ♡♡♡
Megertelek :'(
Lányok sajnos mindenki elér ehhez a ponthoz! Nagyon sajnalom. Egyszerűen vannak akik nem esnek teherbe es még az orvosok sem tudják miért. Döbbenetes :-/
Csodák vajon léteznek. .....
Kicciri :) VANNAK CSODÁK
Szoritok hogy mindenkit utol erjen
Évi
NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK LÁNYOK MINDENKINEK!
Lívi annyira sajnálom, az írásodban minden benne volt.:((
Akár én is írhattam volna:(
hónapról hónapra túlélni azt a napot, amikor megjön egyre nehezebb. :( Főleg, ha az ember tehetetlen, mert nálunk sem tudják miért nem jön ??? :( Bár mi még "csak" 2 éve várjuk a Csodát, ami igenis létezik!!
Lívi erőt kívánok neked ahhoz hogy tovább léphess, és meglásd a kis csodád majd akkor jön, amikor már nem számítasz rá:))
Puszilok Mindenkit Kislánykák:-)
Bözsike
Drága kicsi Livi!
Teljesen megértelek. Én 3x játszottam el, hogy feladtam és sikerült kicsit kimozdulnom abból az állapotból, amiből most TE akarsz kijönni.
Ez így van jól. Most élned kell, hogy erőt gyűjts!
LEGYEN EGY ÖNFELEDTEN SZABAD ÉS BOLDOG ÚJ ÉVED!!!!!!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKED A JÖVŐRE VONATKOZÓAN!
Néha gondolj Ránk, mi itt mindannyian visszavárunk!!!!!!!
LÁNYOK!!! NAGYON-NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, CSODÁK IGEN IS VANNAK!!!!! MINDENKI TAPASZTALJA MEG A CSODÁT, EZT KÍVÁNOM NEKTEK AZ ÚJ ÉVRE!!!!
pUSZI MINDENKINEK, NAGYON SZERETLEK TITEKET!!!!!
MELI
Én is kívánok mindenkinek sikerekben gazdag boldog új evet :)
Kívánom hogy mindenki álma teljesüljön :))
Szeretlek titeket kis gyakoris család :)
Puszi
Évi
Livi sajnálom...de megértelek!! Egy idő után besokal az ember... evvel tisztában vagyok. Ha igy döntöttél... akkor kapcsold ki az agyad. Szórakozz... élvezd az életet a párod mellett... Én biztosra tudom sok baba ilyenkor fogan meg. Naon bízom benne h. neked is sikerülni fog ha már nem az köti le minden gondolatod....
B.U.E.K mindenkinek :) szeretetben gazdag évet kivánok mindenkinek :)
És persze minél több babásodást :)
Sziasztok Csajok Boldog Uj Evet kivanok nektek sok sok szeretettel!!!:))
Livikem teljesen megertelek pihend ki magad engedj ki es elvezd az eleted!Azt ne felejtsd el hogy mi itt vagyunk Neked es barmi van AKARMI ami szomoru vagy orom az eletedben es elmondanad nekunk mindig szeretettel varjuk!<3
Mindenkit imadok Csajok!Olyan jo hgy vagyunk egymasnak 2014-ben!!! is.toretlenul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!