Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Klau voltál a dokinal???
Ma a vérnyomásom jo lett de megint nyilal a hasam alja :( egyszer ez egyszer az
Mar furcsa lenne ha nem lenne semmi..olyan érzés mint a 13. Heten ahogy a csípőm szélesedett ...lehet most is ahogy nő a baba???
Pihentem de nem sokkal jobb ..lehet a sok sütés főzés miatt van..
Remelem nektek jobban telt a karácsony :)
Évi
Majd írj mit mondott..a 12. Hetet betöltöttétek??Szedtel progi pótlást???
Évi
betoltottem a 12hetet. Ma megint van barna maszatolás... semmit sem szedtem csak a gravidat. 2napja.meg hozza magneziumot. de a.vedőnő szerint eleg lenne a gravida.
Naon félek kb 30p es oda erek a.dokihoz
Drága Lányok, remélem jól teltek az ünnepek.
Klau ne aggódj nem lesz semmi baj. Írj majd mit mondott az orvos.
Nekem sajnos nem sikerült, tegnap megjött a "karácsonyi ajándékom" :((((
JA és egy ciszta megint.
Ebben a ciklusban sem lehet stimulálni, majd ha megint megjön.
Nagyon-nagyon el vagyok kenődve...'''(((
puszi lányok
Drága Lilla, nagyon sajnálom! :-((((((((( Tarts ki kedves!
Gondolok rád sokat, és küldöm a pozitív energiákat! :-)
Klau, írj hogy mi volt; izgulunk érted! Értetek! De minden rendben, meglátod! Remélem megnyugtatnak egy kicsit!
Évike, örülök hogy jól vagy; ezek a fura dolgok azért vannak, mert nő a méhed, nő a babád, és változik minden ott belül! Tök jó! Micsoda kis hegyes pocid van!:-)))))))
Kiskukis???? MAjd meglátjuk!
Ginus, hogy vagytok? Szilvike és Lillus?
MEli, nem írtál semmit, szét izguljuk magunkat miattatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicciri drága?
Szia Emerencia!!!!!!!!!!!! Jó volt olvasni tőled, még ha 2 sort is!
Hiányzol nagyon, szeretnénk ha visszajönnél közénk! Lassan bár; de igenis babásodunk! Két megszületett, és 3 pocaklakónk van! Mindenki túl a 12. héten! :-)
Krisztikém, mizujs? Mikorra nem várod?
Nekem mindjártmegjön görcseim vannak; már csak azért imádkozom, hogy nehogy szilveszter előtt megjöjjön! Bedugom valamivel, ki kell húznia a ciklusaimnak a 21-23 napot!!!!!!!!!! Ma vagyok a 18.-on még csak... Szorítsatok hogy meg ne jöjjön szilveszter előtt!!!!!!!!!! Légyszilégyszi!!!!!!!!! :-)
Livike, mizujs veled?
Lányok, már csak 2 hónap! De jó, jan. 06.-án telefonálhatok a laborba, hogy megcsinálják-e azt az MTHFR vizsgálatot a férjecskémnek! Remélem!!!!!!!!!!!!!
Vicus???? NAgy a csend! Puszi csajok! Irszi
Köszi lányok :D Megvagyok jól vagyok. Jó kezekbe kerültem Dr. Lollok-hoz járok és kezelésbe vett. Kiderült hogy cukorbeteg vagyok uh azért nem maradtak meg az ikrek anno. Azóta annyi hogy páromat is vizsgálták kiskatonákkal minden rendben de sok fehérvérsejt volt a mintában. De nem tudni mitől egy hónapos antibiotikum kúrán volt. Most stimuláltak closti+zitazónium+pregnil tüszőrepi. Tegnapra nem vártam van 3 überhalovány kétcsíkosom de még nagyon nem élem bele magam mert semmi de semmi tünetem nincs:( se cickófájás nincs megdagadva semmi. Majd meglátjuk mi lesz. 6-án megyek dokihoz majd akkor eldől. addig vár rám egy jó kis utazás is. Irisz olvasom a blogodat ám :D szóltam is hozzá. Krisztike olvastam a műtétedről ... remélem jól vagy és hamarosan ott lesz a kétcsíkos a kezedben is. Melike? Vele mi van?
Kismamiknak nagy gratula!
Puszi lányok!
Irszikém köszönöm <3
Emerencia drukkolok!! És mindenkinek aki menzesz előtt áll, hogy NE jöjjön meg!
Hurrrrá!:) jó lett :)
Köszi Irszikém!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!