Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sajnálom hogy megjött:-(
Évike, te nem buszozol 100km-eket, úgyhogy semmi baj! :-)
Gina, szorítunk a nagy napra! Befordult Erik? Apa benn lesz? Milyen érzéstelenítést kérsz? Lesz szülésznőd és orvosod? Mindent mesélj el!
Krisztike, nagyon szorítunk, minden rendben lesz, meglátod! :-)
Várunk a jó hírrel! De a műtét után 2-3 órát aludni kell (ene), úgyhogy addig tilos bekapcsolni a telefont!!!!! :-)
Pihizz! Én dumáltam; sokkal jobb lett volna aludni...
Meli, puszika a te babódnak is!!!!!!!!!!!!!!!! Időpont nuku egyenlőre... Irszi
Irszi sajnos holnap is Nyíregyházára kell mennem es oda vissza 100km :( en oda járok a dokihoz közbe debreceni vagyok..
Évi
Klau en nem ismerlek meg ezért megirod hogy mióta vartatok a babát, vizsgálatok mik voltak meg ilyesmik??
Szep estet mindenkinek
Évi
Jó reggelt!
Irszi köszönöm kérdéseid!
28hetes uh óta nem volt uh m,majd kedden azaz November 12én megyek ctg-re és uh-ra,akkor már többet tudok mondani.
Nekem úgy néz ki,hogy most is császárom lesz,mert a kisfiamat túlhordtam 42 hétig és ö még 4 kg-mal vissza fordult farosba.
A vérnyomásommal is gondok voltak utána .
Van fogadott orvosom és ő is a császár felé hajlik,mert úgy gondolja,hogy Erik is nagy súllyal születik és nem szeretne kockáztatni,hogy megreped az előző hegem,vagy épp a vérnyomásom szökik az egekbe.
Így apa nem jöhet be.
Gina
Sziasztok lányok:)
Krisztikém,gondolok rád és drukkolok:)
Irszi!!!Ne add fel,telefonálgass,hátha megunják és adnak időpontot:)
A többi kismamának is drukkolok,szint ugy mint Ginának a szüléshez:)
Márti!
Nekem két clostis babám van:)
Az egyik már 15 éves,első hónapban sikerült:)
A másik 7 hónapos,ő a második hónapban repiszuri nélkül:)
Hát lányok,megkínlódtunk a fogakkal,egy hónap alatt 6 fogunk jött ki....
Lilit baromira megviselte,üvöltött mint a sakál,most 2 hete visszatért a régi Lili szerencsére,bár még az éjszakai alvásba nem:(
Ugyhogy amit csecsemőnek alkalmazott,hogy csak egyszer vagy egyszer se kel fel,most 3-4 x is sikerül neki:(
Hulla vagyok....Egész nap a kisasszonnyal kell foglalkozni:)
Még nem mászik,csak ül,szóval nem tud utánam kotorni ha épp csinálom a dolgom:)
Ez van velünk....remélem eljön az én időm is és végre aludhatok egy normálisat éjszaka:)
Szilvi
Szilvi, köszönöm :) remélem nekünk is sikerül hamarosan :)
Márti
kb másfel éve akartuk a babát. Akarmit csinaltunuk,vitamin,teák,gyertyázás semmi nem jött be.dokinál csak pár vizsgálatom volt Ami jó lett de aztán besokaltam. Nem probálkoztunk,nem A baba körül forgott Minden napom. Sok MELO miatt nem számitottam rá h.nem fog megjönni. Csak feltunt h.enyhe görcs van,menses nincs. Aztán 2 tesztet vettem és mind a 2 pozitív. Én nekem minden gyogszer,kezelés nélkül sikerült. Nemtom annó miért nem jött össze,lehet türelmetlen voltam.De már itt van És naon boldogok Vagyunk.
Meli babás vagy?
Akkor hasonló s helyzetünk :))Nekem id a görcs es a hasam alja feszült ez volt a jel.
Igen Meli is babás :) most fogja tölteni a 12 hetet :) ha jól tudom
Megvolt a progrszteron vervetel es jó lett az eredmény :)
A vizelet tenyésztés több nap :( ittam ma sokat es szedem a tőzegáfonyát :) remelem jobb lesz
Puszi
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!