Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Vica nagyon sajnálom :,((( annyira szurkoltam :(((
Teljesen megertelek!!Ha bármibe tudok segíteni csak szólj.Szeretunk így tudod mi visszavárunk:)
Évi
Kedves M
Üdvözöllek es szeretettel fogadunk :)
Nekem a clostytol sajnos cisztam lett:(
Sok sikert kívánok :)
Évi
köszönöm szépen :) nekem sajnos alapból vannak pici cisztáim( a pco miatt) de azért remélem,hogy segíteni fog.
egyébként 35 éves vagyok, 10 évig voltam férjnél, a férjem nem akart gyereket, pedig mindent megpróbáltam..végül elváltunk, most az vőlegényemmel tervezzük a babát, nagyon várjuk már mind a ketten,reméljük,hogy sikerül :)
Sziasztok drága lányok!
Itt vagyok újra :)
Szilvusomnak hálásan köszönöm, hogy tudósított titeket a történtekről.
Visszagondolva a múlt előtti hétvégi esküvő és bababejelentés nem tett jót :(
Hosszú volt az út Sopronba és vissza Győrön keresztül Budapestre, már eléggé fájdogált a pocakom a sok rázkódástól.
De nem éreztem semmit a hasamon.
Hétfőn bementem dolgozni és fél 2-kor mikor WC-re mentem, a WC tele lett vérrel, ömlött belőlem a vér alvadt nyálkahártyadarabokkal.
A szívem állt meg gondolhatjátok. Ezerrel dobogott a szívem és siettem vissza az irodába, dadogva mondtam, hogy baj van, ömlik belőlem a vér és azonnal elmegyek, többet nem megyek dolgozni egy darabig.
Az egész melómat félbehagyva futottunk a dokihoz.
AZ AUTÓZÁS MIATT A RÁZKÓDÁS KÖVETKEZTÉBEN LEVÁLT A MÉHLEPÉNYEM EGY RÉSZE, KB. 3 CM HOSSZAN, LE IS SZAKADT ÉS A BELSŐ MÉHSZÁJAMON LETT EGY 15X14MM-ES HAMATOMA.
Lányok, hétfő, kedd és szerda egész nap megállás nélkül ömlött belőlem az élénk piros vér, óriási alvadt darabok és nyálkahártyák kíséretében.
Kész voltam, hogy elveszítettem a babámat.
Már 3.napja nem vérzek. Már nincs mit vérezzek, totál kivéreztem
DE elállt hála Istennek!!!!!
ÉS MEGVAN A KISBABÁM!!!! EGY TÚLÉLŐ!!!!!! FICÁNKOL ÉS JÓL VAN :)
KÖSZÖNÖM ISTENEM!!!!!!
Viszont még hosszú hetekig szigorú fekvés, csak pisilni lehet felkelni, hogy visszanőjön a méhlepény. Mert sajnos bármikor leválhat.
Az esküvő??? hát egyenlőre szó nem lehet róla.
Hát ez van csajok. Fekszem és imádkozom, hogy jobban legyek odabent.
Hálásan köszönöm a drukkolást!!!! Imádlak Titeket!!!!
11-én megyünk a genetikai UH-ra, drukkoljatok!
M.
Kedves M nagyon örülök,hogy jól végződött a történet, úgy látom ketten vagyunk M-esek :)
nagyon vigyázz magatokra
Márti
Jujj Meli annyira örülök hogy írtál :)) ügyes baba :)))
Hippi hurrá
Pihenjel sokat es vigyázz magatokra
Igen kedves M ketten vagytok :)
Nagyon szurkolok :)
Évi
Szia M. társam :) Üdv a csapatban és köszi, hogy velem örülsz :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!