Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Ti ismeritek a Floragyn hüvely kupot???
Mondtam a dokinak hogy van vmi fehéres folyasom es ezt ajánlotta az első trineszterben de nem merem használni,nem voltunk a párommal együtt mióta kiderült így inkább a hormonális dolgokra vagy at utrora gondolok hogy amiatt van.Hatha ismeritek
Évi
Évi, én eddig csak a Gynoflort kúpot használtam, azt is fertőzésre írták fel, erről még nem hallottam
Márti
Köszi Márti :) próbáltam neten olvasni és amit te írtál terhesség alatt nem szabad de ezt igen..holnap megyek vizelet vizsgálatra és ott hátha kiserül,lehet csak a baba nyomja a hólyagom és az a fehér valami a sárgatest pótlás miatt van...
Évi
írj holnap,hogy mi a helyzet :)
mások is így szenvednek a hőhullámoktól mint én, a closty miatt?
Márti
Igen nekem is volt tőle,de nekem mikor abbahagytam a túlstimulálás miatt a derekam fájt annyira hogy nem tudtam felkelni 2 napig aztán szűnt...
Évi
sziasztok ! vki emlékszik még rám? kicsit eltüntem,bocsika, de az h.nem sikerül a baba,kiakasztott..de öröm hírrel térek vissza :) ma reggel egy full erős pozitivat teszteltem. :)
a rengeteg meloban már nem kötött le a baba téma.. erre azt vettem észre nem jött meg... ma du vettem egy tesztet,vártam az egy csíkot.. de kettő lett :D
olyan boldog vok...
ki h.áll csajok:
Vicus, teljesen megértelek, és nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!
Pihenj egy kicsit, és keress rá: valaki egyszer valahol írta hogy XY profhoz küldik a habituális vetélőket, mert nagyon ért hozzá. Én elmennék a helyedben..........................................
TAlán a Hoxán, valamelyik lombikos fórumban............. nézz utána, és hozzá is menjetek el!!!!!!!!!
Őszintén sajnálom , és őszinte részvétem nektek Vica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Márti, üdv nálunk! Én is szedtem Clostit, és nekem is hőhullámaim voltak tőle! Nekem a nyálkahártyám is megette, azt figyelni kell nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért van akinek bejön; a barátnőmnek 2 Clostys fia van!
Meli, örülök hogy jól vagy! Bakker, akkor nem lehet autózni????????????, Csak azért kérdezem, mert tőlünk 150km-re laki a nagymamám, és én gondoltam hogy nem mennék el hozzá terhesen majd; de azt hittem, ez valami úri huncutság a részemről............ Pihenj sokat! Az esküvő megvár! Beszélj a pároddal hogy mikorra rakjátok át!!!! :-)
Évike, örülök hogy ti jól vagytok!
KLaudia, hogyne emlékeznénk rád! Szívből gratulálok nektek! :-) TE vagy most a 4. kismamánk!!!!!!!!!!!!!!!!
Gina, egyben vagytok még??????????????
Ki írta hogy megy a profhoz? Te, Kriszti?????????????????? :-) Drukk!
Időpont még nincs lányok......... Kezdek kiakadni! Mi a túrót csináljak????????? Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!