Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Vica, nem győzök mosolyogni:-))))))))))))) Örülök neked nagyon!
Melike, annyira izgulok!!!!!!!!!! Remélem pihizel, és már nem vérzel, vagy legalábbis csak egy kicsit, és a stramm babád jól van! :-))))))))))))))) Szorítok neked, és sokat gondolok rátok!!!!!!!!!!!! Irszi
Szilvi jelentkezz,mondjatok vmit.... :(
Évi
Itt vagyok:)
A baba meg van,erős kis csöppség,sokat nőtt és ficánkol:)
Viszont Melinek van egy hematómája ami vérzik és a lepényből is levált egy darab:(
Az sajnos hetek mire vissznő,addig szigorú fekvés!!!!
Ez sajnos ilyen,valahogy ki kell böjtölni ezt az időt,de le van sz...va ha ott a baba és semmi baja!
Köszi lányok a drukkot,erős picike,küzd keményen:)))
Szilvi
Jajjj Szilvi annyira örülök :))) Tudtam hogy ott van :))))))))))))))))MELIIIIIIIIIIIIIIII:))))))))))))))))))))))))))))))FEKÜDJ ÉS MINDEN JÓ LESZ:))) SZERETÜNK :)))
ÉVI
Szilvi köszönjük ezt a jó hírt! Drága Meli pihenj amennyit csak tudsz! Erős a Te kis babucid! Szépen nől,fejlődik ó de jó :-)
Mindenkinek szép napot!
Puszi!
Holnap tesztelek :)))Muszáj lesz erősödnie:)
Melikém pihenjél, örülök hogy nincs baj!!
Itt a szerdai pénteki teszt, kicsit erősödött, de a kép nem a legjobb...
A mai nem erősödött, ennek a terhességnek is vége:((((((((((((((8totál szerencsétlen vagyok, és egy hülye liba, hogy azt hittem végre nekem is lesz gyerekem:((((((((((
Vica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!