Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok lányok!
Gyors leszek mert semmi időm nincs:(
Tapétázzuk a kisasszony szobáját és fel vagyunk fordulva lakásügyileg....
De....
Meli megkért hogy mondjam el,hogy 2 nappal ezelőtt elkezdett vérezni,futottak a dokihoz és sajnos a méhlepényből levált egy darab....
Most kapott utrót,hogy megmaradjon a baba és szigorú fekvés van amig nem csökken a vérzés....
Ez volt tegnap:(
Sajnos ma sem csökkent a vérzés igy tiszta ideg nehogy baj legyen....
Azt kérte hogy mondjam el nektek,mi a helyzet és drukkoljatok neki,hogy megmaradjon az a picike....Most szüksége van a Ti erőtökre is !!!!!
Renélem pénteken csak jót fog mondani neki a doki és minden okés lesz....
Drukk a kismamának:)))
Szilvi
Szilvi, nagyon drukkolunk Melinek!!!!!!!!!!!!
Vica
Szilvi köszi, hogy szóltál:(((
Imádkozom Meliért :)
Nem lehet semmi baj!!!!!!
Jó munkát nektek.
Szilvi köszi, h szoltal :-( óh csak megmaradjon a baba! !! Drága Meli kitartás, veled vagyunk!
Nektek meg jó munkát és hamar vegezzetek!
:'(
Neeee
Nem lehet baj :(( tudom
Megemelte magát Meli???
Mi ma voltunk Uh-on es 18 mm-nek merte elsőnek a doki es szépen fejlődik :) pihen nem kell es utro...
Imádkozok Meliert nagyon
Szeretünk Meli kis babája es maradj ott szépen nőj!!!!
Évi
Édes IStenem, hogy soha sem lehetünk nyugodtak! MElikém, semmi baj nem lesz a világon; csak most NAGYON kell vigyáznod magatokra!!!!!!!!!!!!
NYugi, pihi, szigorú fekvés, semmi stressz, semmi mosogatás, kaja csinálás, semmi!!!!!!!!!!!!!!! HA betartod, nem lesz gond, tudom! Ott akar maradni az a baba, és ott is fog! NYugi! Imádkozunk érted, értetek! Minden rendben lesz!!!!!!!!!!! Köszi Szilvike........ Irszi
Ui: Évi, gratula
Sziasztok!
Köszönöm a kedves szavakat, ígérem jelentkezem továbbra is.
Meli nagyon szorítok értetek és bízom benne,hogy minden rendben lesz.
Vica ez egy szép pózi teszt! :) Halkan gratulálok. Vigyázz magatokra. Várom,hogy mit mondd a dokid csütörtökön.
Évi kismami szépen fejlődik a magzat,örülök neki. Pihenj sokat!
Kiciri,Lilla, Kriszti,Lívi és nem tudom kit hagytam ki,de mindenkinek lesz babája,ne adjátok fel.
Gina
Sziasztok Csajok!Aztamindeniiiiiiiiiiiiiiiit Vicaaaaaaaa!!!:))))))))))Szivbol gratulalok!!!Jaj olyan boldog vagyo!!:))))Kismama vagy vegre!!!!!Hala Istennek!Mindent irj le h.mit erzel!:))))Jajjjjj :)))))
Irszikem es Lilla sajnalom h.megjott :/ de majd most!!!Tenyleg elindult a pozitiv hullam nagyon durvan sorba jovunk babasodni mint a kislibak :)))Gyors elkuldom ne vesszen el.
a masodik adag elveszett ugyh.leirom megint.
Szilvus koszonjuk hogy szoltal.Szegeny Meli :/ de nem lehet semmi baj minden rendben lesz a Baboval!!Pihenj Melike szigoruan sokat!!!
Csajok Mindenkinek drukkolok!Kedves hozzaszolo koszonjuk a drukkot!:) Csajok!Hiresek vagyunk!:))
Gina nagyon orulok h.irod a fejlemeket pusszancs Erik hercegunknek<3!:)Kis tokosunk is lesz nem sokara :)))
Nalam egy csomot intezkedtem...vizsgalatok....eeees nov.6.-an megmutenek :)))) Ilyen hamar ugy orulom jovohet szerda ;) A dokim cukker voltunk nala a korhazban :))Adott receptet hashajtot elozo nap egesz nap kakilnom kell azt mondta :) Ugyhogy megcsinal,megszerel,szetszed osszerak es remelem segit a mutet rajtam es lehet babank :))Ugyh.itt tartok!:)Vegre valahol :) Lilla ha nem gond szivesen fogadok nehany tippet a mutettel / korhazzal (mit vigyek pluszba mert jo ha van nalam...stb) ha nem gond :)Koszi elore is!Ja Lilla es te kaptal katetert?!Mert attol kicsit parazok!!:/
Puszi Csajok imadok Mindenkit!
Vicaaaa :))))))<3
Megyek ma haza Anyaekhoz ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!