Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Livi nagyon szep lett :) mostmár látod jöhet a baba :)
Puszi
Évi
Hű Livi, nagyon dögi! Látom is a kislányotokat a kádban! Még nincs egy éves, te fürdeted apával, aki majd elalél a gyönyörűségtől! :-)))))))))))))))))))))))
Évi, kell a sok folyadék, tudod! :-) Irszi
Irszi olvastam a blogodat :(( sajnos ez most nektek tudom nagyon nehéz,nem lehet hogy a ferjed attól fel amivel riogattak es ezért fel gyereket vállalni??
Amúgy meg igen is lehet góc ezeket amiket leírtál...szerintem
Nagyon szorítok nektek hogy végre mar ott legyen a baba a pocidba es apának is több erőt adna.
Évi
Igen, izgulok én is a tesztért! Remélem jössz a ++++++++++++++++val! :-)
Hát, én is el szoktam képzelni a mi fürcsinkben a babánkat......... Tuti ott is teli lesz a kád mindennel! :-)
Évi, aranyos vagy. Előtte való nap beszélgettük, mielőtt meglett az MR eredmény. Anyósom nyomja ezt a h.lye dumát! Hogy minek erőltetni ami nem megy! Gondolom megint nyomatta neki, ez a csacsi meg nyeli mint a kacsa amit anyuci mond..........
Egyébként az biztos hogy sok erőt adna ha már itt lenne....... Tudom hogy eljön a mi időnk is, csak olyan nehéz kivárni......:-( Irszi
Meli segíts az utrohoz van valami ami segít a felhelyezése??ma pecseteltem es ezt írta ki az endokrinologus :(((( nagyon felek
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!