Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Gyors bejelentkezés!
Betöltöttük 34hetet. :)
Tegnap voltam az orvosomnál és minden rendben méhszáj zárt.
November 12én megyek az első ctg-re.
Lányok nagyon drukkolok,hogy sorban babásodjatok,ne adjátok fel.
Szilvi nagyon tündéri Lilike!
Meli kismama gratulálok az esküvőtökhöz,ne idegeskedj,mert a kis csodád ott fejlődik a pocakodban. :)
Évi probálj meg pihenni sokat.Első trimeszterben én is 7kg fogytam,de nekem volt miböl, és most vagyok a kiindulási súlynál.
Mindenki nagyon vigyázzon magára.
Gina
Sziasztok! Bözsikém, sajnálom! :-(
Akkor majd a SOTE ARO-n jól belédspriccentik az inszemmel a babátokat! :-) Minden jó lesz, egyszerűen így kell lennie, és kész!
Én épp azon gondolkodtam, hogy még tesóm sincs, ha már nem lehet gyerekem, akkor legalább a tesómét szétbabázzam, szétimádjam... :-(
De hess h...lye gondolatok, hamarosan itt ficánkol majd a hasamban a mi kis ebihalunk is!
Évike, hanyatt fekszel, tiszta kézzel szépen felnyomod ameddig tudod (én a hátsó boltozatba szoktam), és legalább 1-2 óráig nem kelsz fel!
Gusztustalan lesz amikor kijön a kapszula külseje, és fehéres -sárgásan jön is a cucc majd amíg használod; ez normális. A "keksz" közben meg különösen gusztustalan, mond a kedvesednek hogy ne nézzen oda:-)
NEm lehet eléggé nem fel tenni, és van aki nem is fekszik vele; szerintem így biztosabb! Puszika!
Remélem holnapra elmúlik a mensim végre...... már a cickófájás sem érdekel! Fáj és kész! :-)
Időpont még nincsen természetesen!
Gina, örülök hogy jelentkeztél! Szép volt végigkövetni a terhességed, jó hogy örülhetünk nektek is!
Krisztike, mi a vadvizi helyzet? NAgy a csend.... Irszi
Gina:) de jó nektek ;) remelem mihamarabb ott tartunk mi is :))
Irszi köszönöm hogy írtál :) ma hátha jobban sikerul :) holnap Uh este 6-kor :) alig várom mar.Parom is jon :)))
Évi
Sziasztok lányok!Hozzá kértem időpontot,és kaptam is hétfőre.Ez egy jel.Nagyon sokat gondolkodtam hogy mit csináljak,de a régi dokim majd szüléskor segít,de ő itt a legelismertebb...a legjobb.Bízom benne hogy végre segít nekünk.Nincs időm már...ő segíteni fog...érzem.Puszi lányok Livi.
Vica!!Szorítok,Lillám,sajnálom.
Livi nagyon szurkolok :)
Évi
Jujj Vica nagyon örülök :)))gratulálok es vigyázz magatokra ;))
Az pozitív .) juppi
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!